O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

Kız biz bi hamile kalalım süpriz işi kolayyy gelse şu bebişler babalarına on takla attırırız sevinçtennnn

saol canım içimden bi his de öyle diyor u adet gecikmesinin 3.günü pazar günü kan vereyim diyorum

kızlar benimde progesteronum 5,94 çıktı böyle olan var mı aranızda nasıl tedavi uygulanack şimdi bana gerçi daha doktora 3. gün gitcem ve sonucu göstercem ama anlaşılan bu değer düşük ne yapmam gerektiğini bilen var mı?

bende yazdıklarını okuyunca duygulandım, çok guzel, duygu yüklü bi an yaşamışsınız, hayırlı doğumlar olsun şimdiden bizlere de dua etmeyi unutma...

kızlaar doktora gittim değerim 1493 çıktı doktorun dediğine göre 5 haftalıkmış çok mutluyum

Bizim hatunların yarısı öğretmen olunca bu günde tatile girince hepsi birden kaçtı gitti huuu nerdesinizzzzz

ayyy çok güzel bi duygu yaaa okurken gözlerim doldu resmennn...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. allahım bize de nasip etsin yaaa çok özeniorum çokkkk....

ayyy çok güzel bi duygu yaaa okurken gözlerim doldu resmennn...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. allahım bize de nasip etsin yaaa çok özeniorum çokkkk....

amin canım çok sağol.nasip eder inşallah canım hiç merak etme o biliyo ne zaman vereceğini.isteyen herkesin kucağı dolsun iinşallah

amin canım çok sağol.nasip eder inşallah canım hiç merak etme o biliyo ne zaman vereceğini.isteyen herkesin kucağı dolsun iinşallah

sen ne kadar çalıştın tatlım? bize moral ver arada yaaavv ona göre çalışmaktan pes temeyelim bi de dua et senin duların kabul olur bir mucizeyi taşıyorsun bedeninde minicik parçan var göbişinde ya kıyamam ben

canım bu 7.ayımdı inanır mısın bende ümidimi kesmiştim ömür boyu anne olamıcam diye ağlıyordum hep başkalarına özeniyodum ama öylee değilmiş rabbim doğru vakti biliyor.
birde hani diyolar ya yumurtlama fln ben aralıkta hiç dikkat etmemiştim 6 ay hep dikkat ettim ama dikkat etmediğim ay oldu canım o yüzden hiç üzülme sıkma kendini

zaten dr umda ööle dio ya çok üstüne gitme bak roman vatandaşlar kafaya takmadığı için kolayca hamile kalabiliolar dedi hatta bana ben de pko var işte ya adetler düzensiz falan baştan çok kafaya takıodum ama nedense son zamanlar bi rahatlık geldi bana da daha 5 aylık evliyim diorum kendi kendime önümde zaman var şöyle bi sene falan olsun da ondan sonra başlarız tedirgin olmaya napalım... yaşm da daha 25 olcak 2 ay sonra hani çok geç bi yaş değil o yüzden allah uygun zamanı belirlemiştir her zman inanırım

valla doğru demş doktorun kız benimde adetlerim çok düzenli sayılmazdı 30 35 günde bir oluyodum.benimde yaşım 26 canım.bencede çok gençsin ve daha 5 ay olmuş hiç takma kafana birde o işi yaparken tutttumu oldumu acaba diye düşünme.ben hiç takmadım bu ay hatta istemiyorum vazgeçtim diyodum eşime demekki ne zaman salarsan kendini o zaman geliyo bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…