Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya surekli ruyamda hamur yoogurdugumu bişey pişirdiğimi goruyorum....bide topraga yeşillik bişey ekiyodum.boncuk goruyorum bunlar ne yaa18::18::18:
Kızzzz seni kovalarlar burdan 25 yaşa çok genç değilim dersen delimisin sen daha nasıl gen olacaksınnn olur kuzucum sen tatlı canını üzme yeterkiiizaten dr umda ööle dio ya çok üstüne gitme bak roman vatandaşlar kafaya takmadığı için kolayca hamile kalabiliolar dedi hatta bana ben de pko var işte ya adetler düzensiz falan baştan çok kafaya takıodum ama nedense son zamanlar bi rahatlık geldi bana da daha 5 aylık evliyim diorum kendi kendime önümde zaman var şöyle bi sene falan olsun da ondan sonra başlarız tedirgin olmaya napalım... yaşm da daha 25 olcak 2 ay sonra hani çok geç bi yaş değil o yüzden allah uygun zamanı belirlemiştir her zman inanırım
günaydın kızlaaaarrrrneden kimsecikler yok yalnız kaldık biz teyzeleri
Kızzzz seni kovalarlar burdan 25 yaşa çok genç değilim dersen delimisin sen daha nasıl gen olacaksınnn olur kuzucum sen tatlı canını üzme yeterkiii
günaydın canım benim nasılsın bu sabah bakalım minişin nasıllll
canım iyiyiym şükür ama uykularım kaçtı yaa uyuyamıyorum uykum olduğu haldeminişim iyi kahvaltısını yaptı ilacını içti ohhh daha ne olsunbirazda iştahım kapandı
Ahh ben kıyamamm o elma kurduna sıpa seniiii kayınvalden ne tepki verdi kız
kayınvalideciğim çok sevindi sarıldı öptü bebek kıyafetlerinde gözüm kalıyordu bi doğsun ben neler alcam ona dedi benide şaşırttı
ağır iş yapma canın ne isterse bana söyle ben yparım fln işte torunu için sanki beni düşündüğünden mi
kız bir baksaydın kafasına gözüne biryerlerde yuvarlanmış olmasın sakın
olabilir iş yapıyordu belkide kafasını çarpmıştır bu saatten sonra bana iyi olmak zorunda torununun annesiyim ve çocuk benim çocuğum öyle değil mi zıt giderse görür gününü
yiiiihhhaaaaaaaaaa ahanda gelinin gazabııı şaka şaka sıkıntılarını biliyorum damarına basıyorum yap tabi yaaaa bu güne kadar sen onun oğlu sende diye ona katlandın bu günden sonra oda torunu sende olduğu için sana katlanacakkkk
gelinin gazabından korksunlarrraynen öyle tatlım katlanacak canı isterse hııııhhhhh bu saatten sonra o beni üzemez hiiiç ama hiççç umurumda değil ohhh çatlasın
heehh şöyle yaaa kayınvaldede neymişşş çok kafanı kızdırırsaaa taşırım evi diye tehtit savurrr senden alası yokk
kayınvalde demişken bu günde benimkiler geleceklermiş eşimin ikiz yiğenleride var 2 yaşında onlar gelecekler bize eğlence çıktı gene akşama
he yaaa sorma saclarını baslarını yolcaz bu gıdısdeYanlız bizde biraz sadistlik var diye düşünüyorum birimiz vurur birimiz ısırırrr allah yardımcısı olsun bebişlerin
aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem teyzelerı yer onuu yer kız olcak oo bak gor biz ona ne kokoş şeyler alcazkızlaar doktora gittim değerim 1493 çıktı doktorun dediğine göre 5 haftalıkmış çok mutluyum
yaaa boşver takma kafanaa adetim benımde evlendıkden sonra duzensızlesmeye basladıı :2: bende 7 aylık evlıyım henuz bir gebelıgım oldu ve kaybettım cok ayrıntıya gırmıceksın bız baaya bı teferuatlara gırmısdık takıp ettırdıkk ustune dustuk gunlerı saydık falan ilk aydan tuttu ama işde Allah vermesııde bılır almasınıda hayırlısını dılıceksın herseyın... işallahh uygun zamnı vaktını Allah bılıyo zaten oluruna bıraktık bızde ...zaten dr umda ööle dio ya çok üstüne gitme bak roman vatandaşlar kafaya takmadığı için kolayca hamile kalabiliolar dedi hatta bana ben de pko var işte ya adetler düzensiz falan baştan çok kafaya takıodum ama nedense son zamanlar bi rahatlık geldi bana da daha 5 aylık evliyim diorum kendi kendime önümde zaman var şöyle bi sene falan olsun da ondan sonra başlarız tedirgin olmaya napalım... yaşm da daha 25 olcak 2 ay sonra hani çok geç bi yaş değil o yüzden allah uygun zamanı belirlemiştir her zman inanırım
he yaaa sorma saclarını baslarını yolcaz bu gıdısde
aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem teyzelerı yer onuu yer kız olcak oo bak gor biz ona ne kokoş şeyler alcaz
yaaa boşver takma kafanaa adetim benımde evlendıkden sonra duzensızlesmeye basladıı :2: bende 7 aylık evlıyım henuz bir gebelıgım oldu ve kaybettım cok ayrıntıya gırmıceksın bız baaya bı teferuatlara gırmısdık takıp ettırdıkk ustune dustuk gunlerı saydık falan ilk aydan tuttu ama işde Allah vermesııde bılır almasınıda hayırlısını dılıceksın herseyın... işallahh uygun zamnı vaktını Allah bılıyo zaten oluruna bıraktık bızde ...
kız olcak tabıı etek gıydırcez ona poposundan bezi gozukcek bıdık bıdık yurucekkız mı dersin teyzesi kız olursa yandık anası gibi kokoş olur benide geçer artık
kız olcak tabıı etek gıydırcez ona poposundan bezi gozukcek bıdık bıdık yurucek
aaay ne sıkıcı bi gün...
kimselerde yok,bende boş boş zaman geçiriyorum takılıyorum...