canim benim sikma canini bir dahaki aya daha siki calisirsiniz insallah olurrr
günaydınn berkuncanım valla bende inanmayacaksın ama akşama çıkarken bilgisayarı kapatmıyorum bile sadece kilitiliyrum sabah masama oturur oturmaz hemen açıp ilk işi kk yı açıyorum :126::126::126::126:
Bu gün yumurtluyorum ya hani ben yapmam gereken özel birşeyler varmı kızlar varsa bildiğiniz şeyler benimle paylaşsanız çok mutlu olacammm:18::18:
Bu gün yumurtluyorum ya hani ben yapmam gereken özel birşeyler varmı kızlar varsa bildiğiniz şeyler benimle paylaşsanız çok mutlu olacammm:18::18:
Canim ondan kolay ne var hemen yaparim dua edin kizlar insallah bu defa olsunCanım eşine 2 saat öncesi güzel bir türk kahvesi yap afiyetle içsin. Sperm hareketlerini hızlandırıyormuş. Allah hayırlısını versin inşaAllah!!!
İnsallah canim benim hepimizin tutsun bu ay insallah senin ne kadar var bataBu gün yumurtluyorum ya hani ben yapmam gereken özel birşeyler varmı kızlar varsa bildiğiniz şeyler benimle paylaşsanız çok mutlu olacammm:18::18:
canım benim yeni bat 1 Mart(((
Yaaa giremiyorum ne zamandırrr dün bir sordum sen yoktun oldunmu sen şimdi regl yoksa hala çamur gibi demiştinya öylemiiii
yok canım tamamen oldum 3. günü yani dün bazı testler için landa verdim bakalım önümüzdeki ay neler olacak :)
mrvbcim, hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim umutsuz ve evlatsız bırakmasın inşaAllah!..
yok canım tamamen oldum 3. günü yani dün bazı testler için landa verdim bakalım önümüzdeki ay neler olacak :)
Yaaa giremiyorum ne zamandırrr dün bir sordum sen yoktun oldunmu sen şimdi regl yoksa hala çamur gibi demiştinya öylemiiii
berkuncanım biliyorsun ben 5 gün boyuna kahve-kırmızı oldum bazen çamur gibi baya kıvamlı oldu akıntım mrvb ye neden oyle sordun canım oyle olunca ne olmuş oluyr:44::44:
merhaba kızlar nasılsınız gıremedım buraya. ayın 29undan berı belım agrıyodu. boşluklarım agrıyodu. cuma gunu aksam dr a gıttım acıle. ıdrarda test yaptı negatıf tabı. zaten bat 9subat. g-hafta sonu agrım azaldı. bugun ıs geldım yıne agrım var sanırım oturmaktan agrıyo. oturarak calılstıgım ıcın . sızce olsaydı bat 9unda ıdrarda cıkarmıydı
Ayy canim ben o kadar erken idrarda cikacagimi hic sanmiyorum bence
umutlarini sakin rafa kaldirma bence bata daha var zaten bat gununde yap birde test bakalim insallah bebegin yerlesiyordurda onun debelenmeleri yuzunden canin acimistir
umarım oyledır canım ama hıc ümidim yok. bırde aslında benım bır hafta kala agrım olurdu ama bu kadar erken olmazdı. anlamadım ümitlenmekte istemıyorum.