ne güzel bir topik okudum okudum bütün sayfaları en sona geldim yazmadan edemedim..Rabbim bütün umutlarımızı boşa çıkarmasın inş..benimde bat ım 10 şubattı. bugün itibariyle hala bekliyorum gelen giden yok. az öncesağ kasığıma sanci girip çıktı akşamları da sürekli uyuyorum. ama kendimi şartlandırmıyorum çünkü üzülmek istemiyorum..ama biran evvel içimde bir melek varsa kendini göstersin. çünkü adet olmadınmı die bir umutla soran kocama güzel haberi vermeyi herşeyden çok istiyorum..Allahım dualarımızı kabul et......
kızlar hastaneye gidip kan verdim 1 saat sonra sonucum belli olucak dua edin nolur
kızlar önclikle hamileleri tebrik ediyorum benim bat 13 şubattı hala gelen giden yok eklermisiniz benide o güzel listenize. uğurlar olsun hepimize
günaydın kızlar...ben hala beklemedeyim..bat ım 10 şubatti.benide listeye eklermisiniz.. Rabbim burdan duyurmayı nasip etsin inş..:
Herkese merhaba, topik hayırlı olsun öncelikle, bol hamile haberleriyle dolsun, sağlıklı bebekler nasip etsin Allahım. Benim 1 kızım var 2. yi düşünüyoruz bu ay başladık çalışmalarabundan bir sene önce bir düşüğüm oldu ozamanda 4 ay denemiştik 4. ayın sonunda oldu ama düştü malesef. Allah herşeyin hayırlısını versin. Batımıda söyliyeyim benide ekleyin kızlar 28 Şubat
Bu arada bedne geçen ayy testte çift çizgi görmüştümm ama maleseff foossss çıktımmm zaten çift çizgizi test geçersiz olduktan sonra görmüştümm ama kendimi inandırmak istediğim içinn çok sağlatı yapmıştım ama ertesi günü kırmızıları gördümm malesefff hayırlısı diyorumm haydi mart batlarınızı söyleyinn bakalım mat için yeni bir liste yapalımm
berkuncancım merhaba bayadır giremedim internette sorun vardı.nasılsınız görüşmeyeli.benim bebişde büyüdü teyzesi
ayyyy kızzzz hoşgeldim merak eettim seniii aman iyi olun bebissinin iyi olmasınada çok seevindim ben halaa bıraktığın yerdeyim uğraşmaya devaam canım sen neleer yapıyorsun kv den nassıl sakinledimi biraz
hoşbulduk canım sağol benimde aklım hep sizdeydi valla.yola devam canım bırakmak yok olana kadarben hafif bulantılarla uğraşıyorum napayım canım geçmesini bekliyorum.kv mi inanırmısın hiç görmüyorum desem yeridir artık takmıyorum oda bana bulaşmıyor hamileyim diye eşimde şükür üzerime titriyor üzülmeyeyim sıkılmayayım diye elinden geleni yapıyor tatlım.sende ne var ne yok
oh oh ohhh maşallah allah nazardan saklasın hep bböyyle olsun inşallahh
bendee kendime birr sürü iş buldum direksiyon eğitiminee çıkıyorum git gel vakit geçiyor işte allahtan
amin canım inşallah.aaa ne iyi yapmışsın kafan dağılır hem senin için iyi olmuştur sevindim senin adına.bende kurslara sardım kafayı evde boş oturmak canımı sıktı bende muhasebe kursuna başladım
iyi yapmışsın canım benim bende nedense bu ay sanki olacakmış gibi hissediyorum bu duygu ile dahha fazla inaniyorum umarım hislerim beni yanıltmaz
inşallah canım yaaa güzel haberler alırız senden çok istiyorum valla.bat ne zaman
bat 9 mart cnm............