O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

günaydınn berkuncanım valla bende inanmayacaksın ama akşama çıkarken bilgisayarı kapatmıyorum bile sadece kilitiliyrum sabah masama oturur oturmaz hemen açıp ilk işi kk yı açıyorum :126::126::126::126:

sorma bazen eşimi ihmal ediyorum gibi geliyor ama bu gün ovuluasyon pozitif geceler kocişime feda olsun çalışmalara tam gaz devammmmm seviyorum ben hepinizii çooookkkk:KK16::KK16::KK16:

Bu gün yumurtluyorum ya hani ben yapmam gereken özel birşeyler varmı kızlar varsa bildiğiniz şeyler benimle paylaşsanız çok mutlu olacammm:18::18:

Bu gün yumurtluyorum ya hani ben yapmam gereken özel birşeyler varmı kızlar varsa bildiğiniz şeyler benimle paylaşsanız çok mutlu olacammm:18::18:

Canım eşine 2 saat öncesi güzel bir türk kahvesi yap afiyetle içsin. Sperm hareketlerini hızlandırıyormuş. Allah hayırlısını versin inşaAllah!!!

Herkeslere günaydın kızlarrrrrrr benim sabah yaptığım ovuluasyon testi gene pozitife yakın bu bu günde çalışmak anlamına geliyor sanırımmm:KK17::KK17::KK17:

Yaaa giremiyorum ne zamandırrr dün bir sordum sen yoktun oldunmu sen şimdi regl yoksa hala çamur gibi demiştinya öylemiiii

yok canım tamamen oldum 3. günü yani dün bazı testler için landa verdim bakalım önümüzdeki ay neler olacak :)

mrvbcim, hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim umutsuz ve evlatsız bırakmasın inşaAllah!..

amin canım inşallah, benim ay içerisinde bir yeşeriyor ümitler bir kayboluyor ama her ay kırmızı kart bakalım ne zaman doruğa çıkacak bu umutlar sabır ve dua ile beklemedeyiz :)

yok canım tamamen oldum 3. günü yani dün bazı testler için landa verdim bakalım önümüzdeki ay neler olacak :)

Yaaa giremiyorum ne zamandırrr dün bir sordum sen yoktun oldunmu sen şimdi regl yoksa hala çamur gibi demiştinya öylemiiii

berkuncanım biliyorsun ben 5 gün boyuna kahve-kırmızı oldum bazen çamur gibi baya kıvamlı oldu akıntım mrvb ye neden oyle sordun canım oyle olunca ne olmuş oluyr:44::44:

berkuncanım biliyorsun ben 5 gün boyuna kahve-kırmızı oldum bazen çamur gibi baya kıvamlı oldu akıntım mrvb ye neden oyle sordun canım oyle olunca ne olmuş oluyr:44::44:

Bayadır uğramıyorsunuz diye bakmamıştım bu gün bende canım o genelde yerleşme sırasında olan kanama şeklidir halk arasında üstüne görmek denir inşallah mrvb da tutturamadık sende tutsun bari bu umutlarımız ama ben gerçekten inanıyorum sende var bişiler altıncı hissim genelde kuvvetlidir umarım senin için hissettiklerimde yanılmıyorumdur umarım birileride günü gelince benim için umutlanır seviyorum sizleri buradaki dostlukları her zaman omuz omuza olmayı iyiki kk var iyiki sizler varsınız:KK16::KK16:

merhaba kızlar nasılsınız gıremedım buraya. ayın 29undan berı belım agrıyodu. boşluklarım agrıyodu. cuma gunu aksam dr a gıttım acıle. ıdrarda test yaptı negatıf tabı. zaten bat 9subat. g-hafta sonu agrım azaldı. bugun ıs geldım yıne agrım var sanırım oturmaktan agrıyo. oturarak calılstıgım ıcın . sızce olsaydı bat 9unda ıdrarda cıkarmıydı

merhaba kızlar nasılsınız gıremedım buraya. ayın 29undan berı belım agrıyodu. boşluklarım agrıyodu. cuma gunu aksam dr a gıttım acıle. ıdrarda test yaptı negatıf tabı. zaten bat 9subat. g-hafta sonu agrım azaldı. bugun ıs geldım yıne agrım var sanırım oturmaktan agrıyo. oturarak calılstıgım ıcın . sızce olsaydı bat 9unda ıdrarda cıkarmıydı

Ayy canim ben o kadar erken idrarda cikacagimi hic sanmiyorum bence

umutlarini sakin rafa kaldirma bence bata daha var zaten bat gununde yap birde test bakalim insallah bebegin yerlesiyordurda onun debelenmeleri yuzunden canin acimistir

Ayy canim ben o kadar erken idrarda cikacagimi hic sanmiyorum bence

umutlarini sakin rafa kaldirma bence bata daha var zaten bat gununde yap birde test bakalim insallah bebegin yerlesiyordurda onun debelenmeleri yuzunden canin acimistir

umarım oyledır canım ama hıc ümidim yok. bırde aslında benım bır hafta kala agrım olurdu ama bu kadar erken olmazdı. anlamadım ümitlenmekte istemıyorum.

X