• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O kıza Çiçek mi gönderdin?''

Bence devam etmelisin. Bitmiş bir ilişkiyse bitmiştir. Eski sevgilisi bunu kabullenemiyorsa bu senin sorunun değil,acıma acınacak hale gelirsin yoksa. Birde mümkünse bir süre sosyal medyada mutlulugunu paylaşma bırak sen ve sevgiline kalsın mutluluğun yoksa devam edebilir bu can sıkıcı süreç.

Evet ''o kız'' ben oluyorum...

Merhaba güzellikler, 2 ay önce güzel bir flört dönemine başladım. Güzel giden seviyeli iletişimimiz var, aynı şehirdeyiz. Gülüyoruz, eğleniyoruz, kopuyoruz biraz heyecanlı, biraz da tutkulu bir arkadaşlık diyelim... aramızdaki saygıya, sevgiye hastayım. Fakat son 3 gündür kendisi ile iletişim kurmuyorum. Gelelim vakaya...

Bu güzel beyimiz 2 ay önce doğum günümde yemeğe çıktığım restaurant'a çiçek yollamıştı, inceliği çok mutlu etti. O an notu okurken kardeşim beni çekmiş.. güzel bir hatıra kalmıştı. Sonra geçenlerde 3 hafta önce bu fotoğrafı instagramda paylaşasım geldi, içimden geldi şöyle bir not düştüm beyimizin adı ve soyadı kısaltılışı 'x.y sonsuz teşekkürler'' diye.
Güzellikler bu beyimizin eski kız arkadaşı bunu takip ediyor olmalı ki önceden bana istek atmıştı, ben kaldırmıştım, kız 2 ay sonra yine eklemiş bu sefer bende ettim kız ile takipleştik. Ne o yazdı ne ben.. Sonra kız beni takipten çıkmış beni de çıkarmış anladım ki çiçekli hikayeyi gördü. (öne çıkanlardan) Çıkarınca ''Merhabalar'' yazdım ama nafile engellenmişim..

O gün beyimiz ile çok iletişim kurmadık. Deli gibi eğlenirken ben ayrı o ayrı sinirlendi ama anladım kız kesinlikle kendisine yazdı bana söylemesini bekledim. Ertesi gün konusu açıldı. Uzun uzun konuştuk kızın kendisine yazdığını söyledi kız buna ''O kıza Çiçek mi gönderdin?'' yazıp birşeyler yazmış sonuna da ''Bitti artık herşey'' demiş..
''Rahatsız olmuyor musun artık bu durumdan, yeterince dikkat çektiği seni stalkladığı, takip ettiği hiçbir şey yapmıyorsun , üstüne üstlük beni takip ediyor aylar öncesinden ayrılmışsınız neyin peşinde'' birşeyler söyledim. Bana söyledikleri şu şekilde...
-Ayrıldığımızın farkında değil..
-Bekleme aleminde.. amacını bilmiyorum
-Ne bağlantı nede bağlantı gibi hayalim var.. kaç aylar öncesinde bitti..
-Eğer birşeyler yaparsam arasam, yazarsam hala kendisini istediğimi düşünürüm buna fırsat vermem.

Ve bende dedim ki sana neden çiçek hesabı soruyor, o yüzü nerden buluyor dedim verdiği cevap ''1.5 sene yıl geçirdi benimle ailemin içine girdi belki de burdan alıyor yüzü belki de yüzsüz..'' dedi.. bende birşeyler söyledim ''Aranızda böyle diyalogun yaşanmasına çok üzüldüm, umarım düzelir kız gördüğümüz kadarı ile senden kopamamış, acı çekiyor, üzülüyor bu bana vicdan azabı oluyor üzgünüm.'' dedim.
Hiçbirşey yazmadım 3 gündür aramaların, mesajların ardı arkası kesilmiyor. Güzellikler görüyorum ki adamın umrunda değil hiçbir şey yapmıyor, ve ilişkiyi ayakta tutan hep kız, twitlerinde yazdıkları çok içler acısı ve üzücü çok acı çekiyor ve bekliyor onu anlıyorum ama bitmiş bir ilişki.
5 yıllık ilişkimi maziye gömeli 4 yıl olacak 40 yılın başı erkek versiyonumu gördüm ilgim var, belki ilerde aramızdaki bağa isim verecektim fakat bu vaka beni durakladı.
Annemin yorumu ''adam napsın bıkmış uğraşmıyor baksana bir kapına kırmızı halı sermediğii kaldı'' diyor..
Kardeşim ise ''Seni istiyor baksana kız can çekişse tüh demeyecek'' diyor yani yakından görüyorlar..

Bu seferde birde hatunlarıma sorayım dedim koştum buraya geldim, soluğu burada alıyorum.
Ne yapayım güzellikler? devam edeyim mi iletişime? En son ''Visenyaa bana köpek muamelesi yapma cevap verir misin'' demiş yazmadım.
Benim eşimin eski nişanlısı bile biz evlendikten sonra gecenin 3ünde özel numaradan arardı konuşmazdı en son gizli numaraya kapattık aramayı numarası açık aradı beni hala seviyorsun karına selam söyle unutturamaz beni hakkımı helal etmiyorum vırt zırt saçmaladı acı çekiyor diye boşansa mıydım :KK53: onlar şanslarını denemişler olmamış bu kadar takılmayın hiç kimseyle beraber olmamış kimsenin sevmediği birini bulamazsın sonuçta her şşey nasip:KK51:

Annem gibi konuştunuz biliyor musunuz... saplantı haline getirmiş kız bunu diyor ama bir yandan diyorum ki o hesabı nasıl sorabiliyor ne yüzle?
Bazen birisi bizim anlam veremediğimiz şekilde davranır, aynı bu kız gibi. Karşı tarafı değiştiremeyeceğinize göre ona harcayacağınız enerjiyi kendi ilişkinize harcayın. Bu tür insanlar öyle ya da böyle karşımıza çıkıyor hayatta maalesef

Benim bu olayda anlamadığım şey şu niye sen sevgilinin eski kız arakdaşıyla takipleşip ilişkinin bu kadar içine sokuyorsun ? İkincisi madem kız için bu kadar üzülüyorsun niye nispet yapar gibi kızın isteğini kabul edip sevgiline dair şeyler paylaşıyorsun? Üçüncüsü kız seni takipten çıkartırsa çıkarsın kıza niye merhaba yazıyorsun? Kusura bakma ama bunların hepsi senin hatan bir yerde sen kızı ilişkinin ortasına almışsın nispet yapıcam diye.Kız belli ki sizinkini takıntı yapmış var öyle kızlar sevgilinin bir ilgisi alakası olmasa bile arar hesap sorar eskiye istinaden.Ama kusura bakma ben senin yaptıklarını anlamadım madem istemiyorsun kabul etmeseydin şuan burda dert yanman garip geldi bana

Güzel bir şekilde aramak gerekecek tabii bu süreç içinde özür dilemem gerek teşekkür ederim.

Abla çok sağ ol yorumun için yeni yeni topluyorum akılı fonksiyonlar kapanınca, sizler sayesinde ne kadar gereksiz ve hatalı olduğumu anladım, ulaşacağım kendisine.

ay bir zahmet.
neyse ben saydırmadan doğru yolu bulmuşsun:)

Bence yeterince düzgün bitrirmemiş ilişkiyi. İleride ilişkiniz çıkmaza girdiğinde bir fırsatını bulup kız yine ortaya çıkabilir ortalığı karıştırır. Hesap sorabiliyorsa hala ona bu duruma sevgiliniz olacak adam izin veriyor demektir. Ya net bitirsin ya da gitsin naparsa yapsın derim ben.

Kızın twitlerini okurken ağladım, zırladım ''ya ben olsaydım yerinde'' dedim. Devam etmem kıza acı verecek gibi.
Size ne allah aşkına?

Size devam etmeseniz adam hemen ona mı dönecek?

Kıza üzüleceğinize sevgilinizin son mesajına üzülün bence.

Keske hiiiic kabul etmeseydin o isteği. Neden kabul edersin ki bile bile. Vicdan sahibisin ama onun sizi pesinize takıldığını birlikte oldugunuz paylaşımlar yaptığında etkileneceğini görememişsin ve ilişkinin ortasina almışsın sorunlu tipi. Sevgilinden son bi konuşmasını iste. Herşeyin bittigini artik beklememesi gerektiğini soylesin. Bundan sonra ki süreçte aranizda tartışmaya neden olmayacaksa devam et bitirme iliskini. Ama sizi yipratacaksa uzakdur bosuna hayatını zora sokma.

Benimde vardı böyle belalı bir eski kız arkadaş senelerce yazdı erkek arkadaşıma... Sonuç; evlendi başka biriyle iki de çocuğu var. Bana gelince; O erkek arkadaşım şuan kocam sağ yanımda o uyuyor sol yanımda oğlum :)

Acaba konuşsam mı kızla herhangi bir yerden ulaşıp?
Hayır .Seninle işi neki?
Yardım mı istedi sizden onların ilişkileri bitmiş ...
Neden üzüldünüz onun için anlamadım ki...
Borç almıştır
Ortada santaj vardır anlarım ama ayrılmış bitmiş onu ekleyip çiçeği durumda paylaşmakta ayrı bir soru işareti
Seviyorsa erkek arkadaşınızla halletsin ben anlamadım birşey

Sen olmasan bi başkası olacak zaten.bitmis bişey sende farkındasın zamanla unutulur demekki daha çok taze.

Bana bu hikayede eksik bi şeyler var gibi geldi. Şuan sizin anlatımınızla her şey çok masum duruyor ama bence değil. Bi erkek bi kadına hayır diyecek rest çekecek kadın hala sapık gibi peşinden mi koşacak hiç inanılır gibi gelmiyor bana ya çok fazla benzer olay var böyle hep erkeğin verdiği yüzden kaynaklı oluyor, çizgiyi net çekmiyor bi açık kapı bırakıyo ki kız peşinde koşsunda egosu tatmin olsun diye. Bence ilişkiye başlayacaksınız oğlana iyice şamarı kayın öyle başlayın yoksa çok başınız ağrır. Bi arkadaşım vardı çocuğun peşinde de aynı bu kız gibi biri. Sen git ben babing diye biriyle görüşüyorum benim peşimi bırak de kız kıskansın kudursun diye sallamış. Bana sardı kafayı hatun, en sonunda ikisinide haşlayıp postalamıştım.

Bence de aralarında ciddi birşey geçmese kiz bu kadar israr etmezdi diye dusunuyorum. Yani bir de birinin aci cektigini bile bile benm bi kere vicdanim izin vermezdi ayrıca baskasini bu kadar uzen biri sizi de uzebilir diye dusunuyorum

Erkek arkadaşınızın kıza yüz vermediğinden, konuşmadığından, kız için, bir kenarda dursun mantığında olmadığından eminseniz bence tabi ki devam edin. Devam edersem kız acı çekecek ne demek? Bitmiş bir ilişki, siz ayırmıyorsunuz ki onları , kızın kabullenmesi lazım, o sizi ilgilendirmemeli.

Neden takipleşiyorlar o zaman ? Sizin sosyal medya hesabınızda birlikte resimleriniz var mı beyefendiyle? Sizin birlikte olduğunuzu nereden biliyor ya ben çok masum olarak görmedim beyimizi

Instagram da kimi takip etmeye başlıyorsa ona istek atıyordur. Bunu görebilir çünkü. Ama neden engellemedi soru o

Eşimle ilk sevgili olduğumuzda benzer şey başıma geldi ve ayrıldım. Sonra anladım ki kız manyak,bana sardı, öğrencilerime bile sormuş. Annemi aradi falan. Deliydi yani. Ki iki ay bile sürmemiş ilişkileri, ilişki bile denmez ya. Tabii sizin olay biraz farklı tabii. Siz direkt gözlemcisiniz. Ben böyle durumlarda rahat edemiyorum. Hatta aynısını bana da yapar diye düşünüyorum. Bir de dediğim gibi kız sorunludan ziyade gercgerçe acı çeken aşık biri gibi geldi. Zor be

Ay resimdeki siz iseniz maşallah diyim dedim. Merhaba konu hakkında da belki sevgiliniz o çizgiyi net cekememiştir buda bi ihtimal

Isterse milyon fake hesaptan tum sosyal mecradan istek ,mesaj atsin karsilik vermek istemeyen erkek vermez.Hatali erkek arkadasiniz.Sen kimsin demek bu kadar zor degil bence ama bunu yapamamis.Sevgilim eski sevgilisiyle hala irtibatta olucak he.Heyy yavrum heyy.

Back