bence güzel bir birliktelik sizi bekliyor diyebilirim,hiç çekinmeyin içinizden ne geliyorsa söyleyin...kaybedecek hiçbirşeyiniz yok...eminim olumlu güzel bir ilişki çıkacak bu durumdan,hayırlı olur umarım....
yazık!
keşke zamanınızı acaba'larla harcamak yerine, cesaretinizi toplayıp konuşabilseniz açıkça.
içinde bulunduğunuz ilişki şekli sizi mutlu etmiyor, belli.
beklentileriniz her görüşmenizde beslenecek, hep bir adım ötesini istediğiniz için de yaşadığınız ilişikinin tadına varamayacaksınız.
ve bence bu güne, sadece beklentileriniz sebebiyle gelebilmişsiniz.
aksi halde hisleriniz, ilişkiyi hep bu biçimiyle yaşamayı kabullenmenize engel olurdu.
doğası gereği insan acı duyduğu yerde durmak istemez çünkü.
şimdi ben çok iyi ve herkes tarafından güvenilen bir medyum olsam
ve "ömrünüzün sonuna kadar onunla bu düzeyde kalacaksınız" desem, bu size ne hissettirirdi?
buna emin olmaktan memnun mu olurdunuz?
cevabını verip ona göre adım atın bence.
konuşmazsanız zaten bir yerde tıkanacak, daha fazla gidemeyeceksiniz.
ne zaman sizi harcasın, ne siz zaman harcayın.
Çanakkale'ye gelip ben soracam o zamankaydirigubbakcemile
Bence konuş ben içimdeki herşeyi sevdiğim insana söylerim , eğer onunla da hesaplı kitaplı olacaksa insan çok zor.Sen bir kayıp yaşadığın için konuşman durumunda onu kaybedebileceğini düşünüyorsun ve adım atmaktan çekiniyorsun.Risk almayı denemelisin artık.Beni bile şişirdi adam 1,5 günde kendine bunu yapma konuş açıkça ...
Bi de kafamı kurcalayan bişey var bi arkadaş yazmış yakınlaşma anlamında sevginin içinde arzu'da vardır bence , elini tutmakda sakınca görmüyosa öpmekde ister insan iki yıl bu :uhm:ha istediği halde yapmıyo dersen o zaman evlenmek ister en azından bunu gerçekleştirmek için sorun yok aranızda anlaşma bakımından ..
Kafamı çok karıştırdı bu konu
belki maddi durumuna güvenmedigi icin size acilamiyor olabilir
peki siz onu sevgili gibi görebilirmiydiniz
canım benim demek istediğim..elele saatlerce sinemada oturmak,
elele saatlerce dışarıda dolaşmak gibi..bunlar oluyor mu demek istedim..
üşüyünce ellerini birkaç dk.lığına ısıtmak değil demek istediğim, elele sorusu..
Anlattığına göre şiir gibi bir ilişki var aranızda..
maddi durumundan dolayı sanki sana ümit vermek istemez tavırlarda desem, zaten 2 sene yeterli bir ümit olur insana..konuşman en iyisi..
sorunuz beni düşündürdü.... Sanırım evet ömür boyu bu düzeyde olması bunun düşüncesi beni huzursuz etti :çok üzgünüm: ... Konuşucam sanırım , bir şekilde konuşucam ... Teşekkür ederim güzel yorumunuz için..
sorunuz beni düşündürdü.... Sanırım evet ömür boyu bu düzeyde olması bunun düşüncesi beni huzursuz etti :çok üzgünüm: ... Konuşucam sanırım , bir şekilde konuşucam ... Teşekkür ederim güzel yorumunuz için..
sadece ilk sayfayı okuyarak yazıyorum.. umarım önemli birşeyleri atlamamaşımdır.
birincisi, "o benim ikinci şansım" düşüncesine kendini inandırma. zira 2 yıldır hayatından olan ama sevgili olmak için adım atmayan birisi bu karşındaki. belki de şansın tam tersine birşey. insanları tanıdığımızı sandığımız için hayatta bazı zamanlar yanılabiliyoruz..
ikincisi, "ben ona farkettirdim çok değer veriyorum biliyor o da" belli etme vs bunlar yanlış açık açık konuşacak kadar cesur olmalısın.. ne olacaksa olsun bu kadar üzülmeye değir mi? bırakırsan akışına belki bir 2 sene daha kaybedeceksin..
sevgili meslektaşım sana bir film önermek istiyorum lütfen ama lütfen bunu izle özellikle sen izlemelisin bunuve izledikten sonra bana haber ver demek istediğim bir çok şey bunun içinde gizli.. umarım işine yarar..
My Sassy Girl (Yeopgijeogin geunyeo)
Önerdiğiniz filmi izledim... ve ne demek istediğinizi anladım sanırım, Teşekkür ederim.. umarım sonunda bende mutlu olabilirim.. Değerli tavsiyeniz ve yorumunuz için teşekkür ederim Arkadaşım .. Umarım güzel tesadüflerle sağlamköprüler inşa edebilmişimdir.. Hayırlısı... :çok üzgünüm:
Ilk iki sayfayı okuyabildim sadece. Son durum nedir? Konuşabildiniz mi? Hayırlısı olsun hakkınızda...
selam canım bence aranızdaki maddiyat farkını kafaya takıyo olabilir bu yüzden sen laf arasında maddiyatın senin için önemsiz olduğunu falan söyle yani direk ona söylemiyormuş gibi.Türk filmlerindeki gibi olacak ama birilerinin senden hoşlandığını falan söyle bakalım tepkisi ne olacak.Ama bir bayanla erkek asla kanka olamaz bunuda bilmen lazım canım...
"biz neyiz" değil de "sen ve benden bir "biz" çıkar mı?" diye sormanız daha isabetli olur.
açık ve kesin konuşmalısınız bence.
belirsiz bir ilişki, beklentisi olan kişiyi çok yıpratır.
inanın çekip gitmesinden daha çok yıpratır hem de.
ben daraldım ilişkinizi okurken, siz nasıl böyle yaşayabiliyorsunuz?
rest çekseniz?
ya olması gereken ilişkiye dönüşmesi gerektiğini, ya da böyle rüzgar nereye eserse oraya savrulmayı hakedecek biri olmadığınızı, ister istemez beklenti içine girdiğinizi ama belirsizliğin verdiği huzursuzluğun artık size hakim olduğunu söyleyin. güzel giden bir ilişki neden daha da güzelleşmesin ki?
sevgili olmanız, adını koymanız neden bu kadar zor?
gerçekten anlayamadım neden onun adım atmadığını.
bence netleştirin.
olmazsa da çıkarın hayatınızdan.
böyle giderse başka bir ilişkiye de başlayamazsınız.
muhtemelen tepki gösterecektir.
yok yok anlayamıyorum gerçekten...
Sanırım sizin için çok önemliymiş.. ama sevgiliniz ağır basmış ki onu tercih etmişsiniz.. Bence pişmanlık duymayın... O an için doğru karar oymuş demekki..
İnsanın yapmadığı şeyi içinde ukde olarak büyütmesi nedir bilirim... çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?