hmm zor bir durumCADIARZUeğer kalbin onu seçtiyse ondan başkasıyla mutlu olman imkansız zaten bu bariz yabni naparsan yap mutlu olmazsın ama onun da bi adım atması lazım bu şekilde nereye kadar gider ki belkide senin durumun iyi onun ki kötü ve onu kabul etmez ailen diye kaygıları var çocuğun ne malum bence ona duygularından bahset ya da konuş onunla bizim yaşadığımızın adı ne ben bilmiyorum sen biliyo musun de o zaman cevap vericektir eğer çok iyi bi dostumsun derse kafanda bitir onun için sadece dostsun sen ama çok sevdiğim birisin falan derse herkesten öncesin derse neyim peki hayatında ki ismim ne benim de zaten gerisi gelir emin ol o da bi umutla senin yaklaşmanı bekliyodur yani bu hayat gelip geçiyo ve adını koymanız lazım bunun dediğim gibi bilmiyorumkismile
Evet hayat çok kısa.. Belki sandığımızdan daha kısa... Ertelemek bazen çoğu şeyin içimizde yarım kalmasına neden oluyor :çok üzgünüm: ... Konuşmaya karar verdim bu kararı vermek bile o kadar çok vaktimi aldık ki, uygun ortamı bekliyorum... Teşekkür ederim canım.