• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O hem var hem yok.... ne yapmalıyım?

bir kısmet çıkmışda evlenmeye niyetin varmış gibi görünmeyi dene diycektim ama ters tepebilir belki diye de düşündüm sonra.
en güzeli ne biliyomusun.
kesin çözümdür ama biraz cesaret ister.
evlenme teklif et.bir bayan olarak evet neolmuş!.zaten herkesin gözünde nişanlı gibi bir imajınız varmış.
kabul ederse senindir.etmezse hiç olmamıştır...

bence sana hissettiklerini söylemesi icin onu cesaretlendirmelisin mesela uzak duruyorum ama olmuyo diyosun ya yine yap bunu sebebini sorduğunda insanların beraber misiniz diye sormasından bıktım flan de ama bunu cok sert bi tavırla söyleme yanls anlayablir zatn o sana cvabını verir ne hissediyosa kaydirigubbakcemile3 ama konu maddiyatsa bunun önemli olmadığını farklı yollarla ima edebilrsin

2 sene uzun bir süre..insan sevdiği kişinin elini tutar, sarılır, öpmek,saçını okşamak omuzuna yaslanmak ister..böyle bir çekim olmadı mı aranızda yada arkadaşın bunları nasıl frenliyor.?.
çok ilginç..maddi ayarsızlık bu tavırlara engel değildir..bunlar çiftler arasında olması gerekn doğal şeylerdir..

a) gaydır. bunu gizlemek için seni kullanıyodur.

b) gizli ve toplumun kabul edemeyeceği bir ilişkisi vardır. bunu gizlemek için seni kullanıyodur.

c) annesiyle yaşamanız şarttır, annesi öyle istiyordur. bunu gizlemek ve karizmayı çevreye karşı sarsmamak için seni kullanıyodur.

d) cinsel sorunları vardır. bunu gizlemek için seni kullanıyodur.

yukarıda olasılıklar var. ama kesin olan bence şu: "seni kullanıyodur."

üzülerek bende böyle düşündüğümü söylemek isterim canım çünki hiç normal bir durum değil yani kendisi farkında değil mi zannediyorsun insanların sizi beraber sandığının ne utanması ne sıkılması ne açılaması gibi bir durum söz konusu olamaz bahsettğin türde bir samimyetiniz varsa maddiyat çok ta bahane olmaz gibi geli banabilmiyorumkismile

arkadaşlık olarak başlayan ilişkilerde bu konuma gelince taraflardan birinin diğerine aşık olması çok normaldir... bir süre umutla idare edilir ama bir süre sonra bu durum can yakmaya başlar... bence sen o aşamadasın...

yapman gereken sana acı veren bu duruma son vermen... yani hislerini açıkça söylemen gerek... 2 sene olmuş daha ne kadar bekleyeceksin...

en kötüsünü düşünelim; o sana aşık değil... bu durumda sen açıldıktan bir süre sonra yavaş yavaş ilişkiniz bitecek... yani arkadaşlığınız ama sen yine günün birinde doğru insanı bulmak üzere kendi hayatında yola çıkacaksın... en kötüsü bu ; bunun bile sonunda ışık görüyorum ben...

açıldın ; o da seni seviyor ; ne ala... oturur kafanıza takılan şeyleri açık açık konuşursunuz artık...

ya da açılmadın ; seni sevmiyor diyelim.. gün gelip sana birine aşık olduğunu anlatırsa? yine yavaş yavaş çıkmak zorunda kalcaksın hayatından kendin için... heralde yine arkadaşlığını devam ettirip kendine acı çektirmek konusunda ısrarcı olamazsın...

ya da açılmadın ; o da açılmadı... nereye kadar bekleyeceksin ?

bütün seçenekler bundan ibaret... umarım hakkında hayırlısı olur arkadaşım... :)

ılginç bir hikaye,bilindik ikili ilişkilerden uzak.Belirsizilik can yakar,sıkılmakta haklısınız yani.geçmişteki buruk yaşanmışlığınızın üstüne güzel birşeyler yaşamak istiyorsunuz.Kaybettiğiniz kişiyede Allahtan rahmet diliyorum.Yorumların hepsini okumadım fakat son yorumlardada bahsetmişler ya bir ihtimalden acaba mı dedim bir an.Kırılmayın sakın ama hani herşey bu kadar mükemmelken neden biraraya gelmez iki insan,hatta daha da önemlisi neden bir erkek adım atmak için bu kadar zorlanır.Herkes karşı çıkabilir belki ama ben bir kız ve bir erkeğin gerçek anlamda arkadaş dost olamayacaklarına inanırım.Geri kafalı falan değilim fakat hayatın inişli çıkışlı durumlarında duygusal olarak boşluktaysa taraflardan biri hiç düşünmediği taban tabana zıt biri bile olsa en yakınındaki onu en iyi tanıyan en iyi anlayan karşı cinse yönelebilir.kaldı ki 2 sene boyunca ona karşı çinizde birikenleri farketmemesi imkansız,farkedipte kayıtsız kalması daha bir imkansız.aynı duyguları taşımasa bile uzak durur yinede bir tepki verirdi.Aşkı görmezden gelmek imkansızdır.ıki şık var kafamda ya arkadaşların dediği gibi sizin bilmediğiniz bir durumu var ve istesede bir şey hissedemiyor ya da manevi bir boşlukta ve size sadece dost olarak ihtiyacı var.Fakat iki durumdada bencil olduğunu düşünüyorum.Duygularınızı bile bile sadece kendisini yanlız hissetmemek adına hayatınızı işgal etmiş durumda.Bence açık açık konuşun.Bu belirsizliğin sizi yiyip bitirdiğini,hayatınızı yaşanmaz kıldığını anlatın ona.neyse sorunu anlatsın,madem o kadar yakınsınız.Aradığı şey kankalık,dostluk,kardeşlikse sizin taşıdığınız duygularla onun bu ihtiyaçlarını karşılayamayacağınızı anlatın ona.Hayat çok hızlı geçiyor.Böyle ali ayşe oyunlarıyla vaktinizi harcamayın kimse için.Zaten yeteri kadar sabretmişsiniz.Artık güzel birşeyler yaşayıp hayatınızı renklendirmeniz gerekir.herşeyden önce ayaklarınız yere basıyor ve bir yol arkadaşıyla hayata atılmanız gerekiyor.Ne için bekleyesiniz ki.Siz duygularınızdan eminsiniz,onun dostluğuna değil sizin beklediğiniz anlamda sevgisine ihtiyacınız var.Bunu karşılayamıyorsada yolu açık olsun.Ne bekliyor ki anlamadım.Ne kadar güzel çoğu günümüz kızları gibi maddi sıkıntılarını da dert etmiyorsunuz.her koşulda yanındasınız.ama artık bi sonuca bağlayın bence.hayat kimse için ertelenmeye değmez.çok kıymetlidir her anı...

en kötü sonuç bile belirsizlikten daha iyidir.
en iyisi konuşup ona göre hayatına yön vermen.
bu nereye kadar böyle devam edebilir ki?

vallaha açık açık konuşmaktan başka care yok gibi..
yani problem maddiyatsa eğer bunu size bir sekilde söylemesi lazım,bu sekilde sizi oyalıyor gibi oluyor çünkü..
aranizdaki diyalog çok güzel,güzel bir bağ kurmuşsunuz..ama bu sizin hayatinzi oyalama hakkını vermemeli ona..
bir konuşma yapıp bu konuşmanın bir sonuca bağlanmasını saglamalisiniz..ama beraberlik olur ama ayrılık..
siz bu sekildeyken bir hayat kuramıyorsunuz doğal olarak..e bu da zaman kaybından başka bir şey değil..
umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur..
konusursaniz eğer bizide bilgilendirin :) merak ederiz :)

Aslında benimde tek istediğim bu, mantıklı bir sebep, hatta mantıksızda olsa bir sebep.. dediğim gibi ikiletmem dahi.. peki der çekilirim.. Ben nasıl bir acı tattım, Bu ondan daha fena olamaz, hep bu şekilde düşünmeye çalışıyorum.. Ama 2 senedir hayatımdaki en güzel şey o.. tabi hiç düşünemediğim bilmediğim sebepler varsa daha fazla alışmamak en iyisi :çok üzgünüm: .. Bazen hani isyan gibi olmasın ama Allahım almak için mi sevdiriyorsun diye soruyorum... :çok üzgünüm: teşekkür ederim güzel yorumunuz için..

ne kadar da bana benziyorsun...

belki düşündüğün olur, belirsizlikteki umut mu güzel diye,

ama çok yıpratıyor insanı...

halbuki karşındaki mutlaka anlamıştır duygularını, peki neden kestirip atmıyor ya da beklentilerime cevap vermiyor diye için içini yer durur...

onu kaybetme ihtimali "seni seviyorum"u yumru yapar boğazında..

düşünmemek çok zor, kendini farklı alanlara kanalize etmeye çalışsan da olmuyor en iyisi ben yapamadım ama sen yap ve açıkça konuş onunla...

mutlaka müspet ya da menfi bir cevap almaya çalış....

Kaybetme ihtimali çok korkunçtur herzaman sevdiklerine konduramazsın... ama ne şekilde kaybettiğimizde önemli... Yinede ona minnettar kalırım :çok üzgünüm: mutlaka mantıklıdır sebepleri anlarım onu.. en azından alışmaya çalışırım ama ne olabilir ki diyorum cevabı... Bizi yanyana görseniz son 8 senedir onla geçirdiğim 2 yıl kadar mutlu olmamışımdır sanırım... teşekkür ederim güzel yorumunuz için...

a) gaydır. bunu gizlemek için seni kullanıyodur.

b) gizli ve toplumun kabul edemeyeceği bir ilişkisi vardır. bunu gizlemek için seni kullanıyodur.

c) annesiyle yaşamanız şarttır, annesi öyle istiyordur. bunu gizlemek ve karizmayı çevreye karşı sarsmamak için seni kullanıyodur.

d) cinsel sorunları vardır. bunu gizlemek için seni kullanıyodur.

yukarıda olasılıklar var. ama kesin olan bence şu: "seni kullanıyodur."

Beni kullandığını sanmıyorum... Gözümün içine bakıyor, Tartışıyoruz da arada tabiki, ama o benim için özel yaratılmış gibi.. Sanki Allah'ın aldığına karşılık verdiği hediye gibi başka bi surette mafoldumben ...kullansa, Bunu ayırdedebilirim... tam olarak olmasada annesiyle ilgili kısım olabilir belki... teşekkür ederim yorumunuz için.

peki bu kadar beraber sıkı fıkı yaşıyorsunuz aranızdaki cinsel yakınlık düzeyi ne?

Canım beraber yaşamıyoruz, ben ailemle yaşıyorum o ailesiyle... ama haftanın 5 günü görüşüyoruz bazen 6... İş çıkışları yada öğle araları.. yada hafta sonları sinema bowling gibi... Cinsellik kesinlikle yok.. Bazen ellerimi okşar, ellerin üşümüş der ellerimi alır montunun cebine sokar.. ellerimi öper.. Burnumu sıkar.. az daha erken doğsan burunsuz doğcakmışsın der, çok ufaktır burnum. yanağımı okşar, saçlarımı sever..

bir kısmet çıkmışda evlenmeye niyetin varmış gibi görünmeyi dene diycektim ama ters tepebilir belki diye de düşündüm sonra.
en güzeli ne biliyomusun.
kesin çözümdür ama biraz cesaret ister.
evlenme teklif et.bir bayan olarak evet neolmuş!.zaten herkesin gözünde nişanlı gibi bir imajınız varmış.
kabul ederse senindir.etmezse hiç olmamıştır...

Canım geçirdiğim zor günleri biliyor... Evlenmeyeceğimi hele evlenmek için evlenmeyeceğimi bilir.. nişanlı gibi değil ama herkez bizi beraber sanıyor. ve çokda seviyorlar bizi.. yakıştırıyorlar.. onu kenara çekip soran, beni kenara çekip soran... 2 senedirde böyle olunca insanlar heralde söz nişan olmadan açıklamıyorlar diye düşünmeye başladılar... :çok üzgünüm: Annem kardeşim ve sen diyor bana.. Ama daha ne o zaman .... :çok üzgünüm: ... teşekkür ederim arkadaşım güzel yorumun için..

bence sana hissettiklerini söylemesi icin onu cesaretlendirmelisin mesela uzak duruyorum ama olmuyo diyosun ya yine yap bunu sebebini sorduğunda insanların beraber misiniz diye sormasından bıktım flan de ama bunu cok sert bi tavırla söyleme yanls anlayablir zatn o sana cvabını verir ne hissediyosa kaydirigubbakcemile3 ama konu maddiyatsa bunun önemli olmadığını farklı yollarla ima edebilrsin

Evet konuşmak çok zor, gözümün içine içine bakıyor .. ama bu şekilde söyleyebilirim belki... Maddi durumundan dolayı hiçbir olumsuzluk hissettirmedim ona şimdiye kadar.. Öyle bişey aklıma dahi gelmedi.. aklımdan geçmedi... Ailemde bunu sorun yapmıyor onlarda mutlu olmama seviniyor... tavsiyeniz için çok teşekkür ederim

2 sene uzun bir süre..insan sevdiği kişinin elini tutar, sarılır, öpmek,saçını okşamak omuzuna yaslanmak ister..böyle bir çekim olmadı mı aranızda yada arkadaşın bunları nasıl frenliyor.?.
çok ilginç..maddi ayarsızlık bu tavırlara engel değildir..bunlar çiftler arasında olması gerekn doğal şeylerdir..

Canım onlar var, cinsellik yok ama saçlarımı okşar, ellerimi öper, hele ben üzgünsem canım sıkılmışsa.. yorumların birinde yazdım zaten... ama sanki birşey var ve onu tutuyor... taş olsa çatlardı... nasıl seviyorum seni bir fikrin var mı diyor .. :çok üzgünüm: bana gelip anlatan kendisi zaten bunları, nazara gelicez dikkat et diyende.. Bazen çok düşünceli oluyor. Yok birşey diyor ama var birşey hissediyorum. Maddi problemleri çok fazla... anlatmıyor hiç ama farkındayım iş değiştirdi birkaç kere.. bana yanımda olursan herşeyin üstesinden gelebilirim gibi hissediyorum diyor :çok üzgünüm:

üzülerek bende böyle düşündüğümü söylemek isterim canım çünki hiç normal bir durum değil yani kendisi farkında değil mi zannediyorsun insanların sizi beraber sandığının ne utanması ne sıkılması ne açılaması gibi bir durum söz konusu olamaz bahsettğin türde bir samimyetiniz varsa maddiyat çok ta bahane olmaz gibi geli banabilmiyorumkismile

O tarz bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.. maddiyatı sorun etmesini gerektircek şekilde hiçbir zaman davranmadım ben ona.. çünkü böyle bir sorun benim kafamda yok zaten... o söylemeden bilemiycem sanırım..Teşekkür ederim yorumunuz için

bana cok ama cok romantik geldi.. belki tertemiz duygularla sevip mahcup delikanliyi oynuyor maddi sorunlardan dolayi yada ozel sorunlardan dolayi.. gay olabilir diyende olmus aslinda dunyada olmayacak yok gibi.. ama anlattiklarinla bence seni cok seviyor ve gay degil belki cinsel anlamda (cinsel dedigim opmek gibi sevgilim diye sahiplenip cilvelesmek gibi) cekingeleri vardir.. hic kiz arkadaslari oldumu ask acisi falan? bu arada basin sagolsun umarim bu cocuk dedigin gibi senin icin yaratildi.. hem o kadar sahipleniyorsunuz birbirinizi "ask" olmazsada dostlugunuz kalici olsada kar

arkadaşlık olarak başlayan ilişkilerde bu konuma gelince taraflardan birinin diğerine aşık olması çok normaldir... bir süre umutla idare edilir ama bir süre sonra bu durum can yakmaya başlar... bence sen o aşamadasın...

yapman gereken sana acı veren bu duruma son vermen... yani hislerini açıkça söylemen gerek... 2 sene olmuş daha ne kadar bekleyeceksin...

en kötüsünü düşünelim; o sana aşık değil... bu durumda sen açıldıktan bir süre sonra yavaş yavaş ilişkiniz bitecek... yani arkadaşlığınız ama sen yine günün birinde doğru insanı bulmak üzere kendi hayatında yola çıkacaksın... en kötüsü bu ; bunun bile sonunda ışık görüyorum ben...

açıldın ; o da seni seviyor ; ne ala... oturur kafanıza takılan şeyleri açık açık konuşursunuz artık...

ya da açılmadın ; seni sevmiyor diyelim.. gün gelip sana birine aşık olduğunu anlatırsa? yine yavaş yavaş çıkmak zorunda kalcaksın hayatından kendin için... heralde yine arkadaşlığını devam ettirip kendine acı çektirmek konusunda ısrarcı olamazsın...

ya da açılmadın ; o da açılmadı... nereye kadar bekleyeceksin ?

bütün seçenekler bundan ibaret... umarım hakkında hayırlısı olur arkadaşım... :)

Canım Biz arkadaş gibi değiliz ama... Arkadaş olmadığımızı o da biliyor..uzaklaşmayı da denedim... Her gün yanıma gelmek zorunda değil ama geliyor... Üzerime titriyor.. HEr yere beni o bırakıyor dönüp o alıyor... 2 senedir bu böyle... Hangi arkadaş bunu yaparki.. Birçok arkadaşım var... :çok üzgünüm: insan arkadaşından bile sıkılır bu kadar sürede.. onu tanıyanlar ona soruyor beni tanıyanlar bana... yemek yedin mi diye güniçerisinde beni arıyor... bunlar sadece ikimziin bildiği kimsenin görünmediği şeyler... ama gerçek şu ki dediğiniz gibi nereye kadar... :çok üzgünüm: teşekkür derim yorumunuz için.

İlginç bir hikaye,bilindik ikili ilişkilerden uzak.Belirsizilik can yakar,sıkılmakta haklısınız yani.geçmişteki buruk yaşanmışlığınızın üstüne güzel birşeyler yaşamak istiyorsunuz.Kaybettiğiniz kişiyede Allahtan rahmet diliyorum.Yorumların hepsini okumadım fakat son yorumlardada bahsetmişler ya bir ihtimalden acaba mı dedim bir an.Kırılmayın sakın ama hani herşey bu kadar mükemmelken neden biraraya gelmez iki insan,hatta daha da önemlisi neden bir erkek adım atmak için bu kadar zorlanır.Herkes karşı çıkabilir belki ama ben bir kız ve bir erkeğin gerçek anlamda arkadaş dost olamayacaklarına inanırım.Geri kafalı falan değilim fakat hayatın inişli çıkışlı durumlarında duygusal olarak boşluktaysa taraflardan biri hiç düşünmediği taban tabana zıt biri bile olsa en yakınındaki onu en iyi tanıyan en iyi anlayan karşı cinse yönelebilir.kaldı ki 2 sene boyunca ona karşı çinizde birikenleri farketmemesi imkansız,farkedipte kayıtsız kalması daha bir imkansız.aynı duyguları taşımasa bile uzak durur yinede bir tepki verirdi.Aşkı görmezden gelmek imkansızdır.İki şık var kafamda ya arkadaşların dediği gibi sizin bilmediğiniz bir durumu var ve istesede bir şey hissedemiyor ya da manevi bir boşlukta ve size sadece dost olarak ihtiyacı var.Fakat iki durumdada bencil olduğunu düşünüyorum.Duygularınızı bile bile sadece kendisini yanlız hissetmemek adına hayatınızı işgal etmiş durumda.Bence açık açık konuşun.Bu belirsizliğin sizi yiyip bitirdiğini,hayatınızı yaşanmaz kıldığını anlatın ona.neyse sorunu anlatsın,madem o kadar yakınsınız.Aradığı şey kankalık,dostluk,kardeşlikse sizin taşıdığınız duygularla onun bu ihtiyaçlarını karşılayamayacağınızı anlatın ona.Hayat çok hızlı geçiyor.Böyle ali ayşe oyunlarıyla vaktinizi harcamayın kimse için.Zaten yeteri kadar sabretmişsiniz.Artık güzel birşeyler yaşayıp hayatınızı renklendirmeniz gerekir.herşeyden önce ayaklarınız yere basıyor ve bir yol arkadaşıyla hayata atılmanız gerekiyor.Ne için bekleyesiniz ki.Siz duygularınızdan eminsiniz,onun dostluğuna değil sizin beklediğiniz anlamda sevgisine ihtiyacınız var.Bunu karşılayamıyorsada yolu açık olsun.Ne bekliyor ki anlamadım.Ne kadar güzel çoğu günümüz kızları gibi maddi sıkıntılarını da dert etmiyorsunuz.her koşulda yanındasınız.ama artık bi sonuca bağlayın bence.hayat kimse için ertelenmeye değmez.çok kıymetlidir her anı...[/QUOT

Dediğiniz gibi bir sebep olsa dahi biz farklı ilçelerdeyiz, muhitimiz ayrı... hiç abartmıyorum anlattıklarımı... yani ortamlarımızda ortak arkadaşlarımızıda kendimiz tanıştırdık zaten... Onlarlada çok fazla bir araya gelmiyoruz ki hani onlara göstermelik yapsın... haftanın 5 günü bazen 6 yanıma geliyor.. yazın tek kaldım evde gece ekmek kalmamış gecenin 2 buçuğunda ekmek aldı geldi bana ... yani östermelik yapılacak işler değil... çok samimi... ve hayat tarzımızda biraz farklı.. o namaz kılıyor, çok mütevazi yaşıyor annesi kapalı... bu kesinlikle bana ters değil yanlış anlamayın.. yani öyle bir insan değil ... o bana hediye gibi... :çok üzgünüm: tek istediğim betlik.. olmıycaksada canı saolsun.. ama bileyim... teşekkür ederim arkadaşım güzel yorumun için.

Back