İlginç bir hikaye,bilindik ikili ilişkilerden uzak.Belirsizilik can yakar,sıkılmakta haklısınız yani.geçmişteki buruk yaşanmışlığınızın üstüne güzel birşeyler yaşamak istiyorsunuz.Kaybettiğiniz kişiyede Allahtan rahmet diliyorum.Yorumların hepsini okumadım fakat son yorumlardada bahsetmişler ya bir ihtimalden acaba mı dedim bir an.Kırılmayın sakın ama hani herşey bu kadar mükemmelken neden biraraya gelmez iki insan,hatta daha da önemlisi neden bir erkek adım atmak için bu kadar zorlanır.Herkes karşı çıkabilir belki ama ben bir kız ve bir erkeğin gerçek anlamda arkadaş dost olamayacaklarına inanırım.Geri kafalı falan değilim fakat hayatın inişli çıkışlı durumlarında duygusal olarak boşluktaysa taraflardan biri hiç düşünmediği taban tabana zıt biri bile olsa en yakınındaki onu en iyi tanıyan en iyi anlayan karşı cinse yönelebilir.kaldı ki 2 sene boyunca ona karşı çinizde birikenleri farketmemesi imkansız,farkedipte kayıtsız kalması daha bir imkansız.aynı duyguları taşımasa bile uzak durur yinede bir tepki verirdi.Aşkı görmezden gelmek imkansızdır.İki şık var kafamda ya arkadaşların dediği gibi sizin bilmediğiniz bir durumu var ve istesede bir şey hissedemiyor ya da manevi bir boşlukta ve size sadece dost olarak ihtiyacı var.Fakat iki durumdada bencil olduğunu düşünüyorum.Duygularınızı bile bile sadece kendisini yanlız hissetmemek adına hayatınızı işgal etmiş durumda.Bence açık açık konuşun.Bu belirsizliğin sizi yiyip bitirdiğini,hayatınızı yaşanmaz kıldığını anlatın ona.neyse sorunu anlatsın,madem o kadar yakınsınız.Aradığı şey kankalık,dostluk,kardeşlikse sizin taşıdığınız duygularla onun bu ihtiyaçlarını karşılayamayacağınızı anlatın ona.Hayat çok hızlı geçiyor.Böyle ali ayşe oyunlarıyla vaktinizi harcamayın kimse için.Zaten yeteri kadar sabretmişsiniz.Artık güzel birşeyler yaşayıp hayatınızı renklendirmeniz gerekir.herşeyden önce ayaklarınız yere basıyor ve bir yol arkadaşıyla hayata atılmanız gerekiyor.Ne için bekleyesiniz ki.Siz duygularınızdan eminsiniz,onun dostluğuna değil sizin beklediğiniz anlamda sevgisine ihtiyacınız var.Bunu karşılayamıyorsada yolu açık olsun.Ne bekliyor ki anlamadım.Ne kadar güzel çoğu günümüz kızları gibi maddi sıkıntılarını da dert etmiyorsunuz.her koşulda yanındasınız.ama artık bi sonuca bağlayın bence.hayat kimse için ertelenmeye değmez.çok kıymetlidir her anı...[/QUOT
Dediğiniz gibi bir sebep olsa dahi biz farklı ilçelerdeyiz, muhitimiz ayrı... hiç abartmıyorum anlattıklarımı... yani ortamlarımızda ortak arkadaşlarımızıda kendimiz tanıştırdık zaten... Onlarlada çok fazla bir araya gelmiyoruz ki hani onlara göstermelik yapsın... haftanın 5 günü bazen 6 yanıma geliyor.. yazın tek kaldım evde gece ekmek kalmamış gecenin 2 buçuğunda ekmek aldı geldi bana ... yani östermelik yapılacak işler değil... çok samimi... ve hayat tarzımızda biraz farklı.. o namaz kılıyor, çok mütevazi yaşıyor annesi kapalı... bu kesinlikle bana ters değil yanlış anlamayın.. yani öyle bir insan değil ... o bana hediye gibi... :çok üzgünüm: tek istediğim betlik.. olmıycaksada canı saolsun.. ama bileyim... teşekkür ederim arkadaşım güzel yorumun için.