O zaman utanmayı,çekinmeyi bir tarafa bırakıp alıp karşınıza açık açık konuşacaksınız.
Ama ondan önce şey yapsanız mesela,sizin durumunuzun bir benzerini bir yerlerde okumuş,duymuş ya da görmüş gibi uydurma bir hikayeyle ona anlatın,hatta uydurma bir son yazın hikayenize, sonra da ekleyin ne saçma şey,ben olsam şöyle yapardım,şöyle düşünürdüm gibi,inandırın onu düşüncelerinze..
Ne bilim bu geldi aklıma ,eğer açık açık konuşmaya çekiniyorsanız..
Bence seni çok değer verdiği bir dostu olarak görüyor tamame...Aşk kesinlikle yok ondan yana
Bende çok etkilendim canım bence kesinlikle senin gibi hissettikleri var. ama sana anlatmadığı daha önce yaşadığı bi aşk acısı fln olabilir mi acaba?? belkide beraber olunca bu sevginin azalcağını düşünüyo olabilir.Burcunu çok merak ettim romantik duygusal biriyse dediğim gibi olabillir. senin arkadaşlarını tanıdığını söylemişsin en yakını onla konuşsun sevmiyomusun gerçekten seviyosan ne bekliyosun fln. gelişmelerden haberdar et mutlaka cnm bzde meraklandık .
yani bir sorun var ama ne? 2 yıl çok uzun bir zaman...yani 2 yılda insan öpüşür herhalde...ama anlattıklarınızdan da hislerin kuvvetli olduğu belli bilemedim ben...size dokunmalarında hep şefkat saklı...belki de aşkla bazı şeyleri kaybetmek istemiyor...kafamçokkarıştı
İletişimsizlik en büyük sorunumuz maalesef. Bizim yapımızda var ama bu.
Açıkca konuşmak yerine hep kaçamak cevaplar vermeyi, imalı sözler söylemeyi tercih ederiz.
Ona gerçekten açıksanız açıkca konuşmaktan başka çareniz yok.
Belki o da bunu bekliyordur.
çook ihtimal var ama zor bir konu.
zor bir 2 yıl...
bir 2 yıl daha böyle geçmez ama bence...
bir an önce konuşmalı açık açık.
karşı taraftada aşk varsa ne ala...
ama yoksa, bu yaşananın adı her neyse artık; dostluk , şefkat, sevgi, hayatı paylaşmak....
belki o da bitecek ama böyle yaşayamazdım ben.
belirsizlik en zoru...
sonrası pişmanlıklar... keşkeler...
açıkçası aşık olan seven adam 2 sene bişey belli ederdi diye düşünüyorum. böyle seni seni kardeşi gibi görüyor gibi geldi bana. 2 sene de az değilki sen de hayatına başkalarını sokmayı en azından düşünmeye başlasan iyi olur gibi
diyecek fazla bir şey bulamadım.... daha fazla bekleme diyebilirim sadece. bi adım atmanın zamanı gelmis de gecmis bile. hayırlısı olur insallah
Onunla görüşmeyi kes birden, gitme, görüşme. Bak bakalım nasıl hizaya geliyor. Derdi neymiş böylece öğrenirsin canım. Ya sana karşı duygusal bir bağ beslemiyor yada başka sorunları var.
Ama bunu öğrenmek için onunla görüşmeyi kes..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?