• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O hem var hem yok.... ne yapmalıyım?

O zaman utanmayı,çekinmeyi bir tarafa bırakıp alıp karşınıza açık açık konuşacaksınız.

Ama ondan önce şey yapsanız mesela,sizin durumunuzun bir benzerini bir yerlerde okumuş,duymuş ya da görmüş gibi uydurma bir hikayeyle ona anlatın,hatta uydurma bir son yazın hikayenize, sonra da ekleyin ne saçma şey,ben olsam şöyle yapardım,şöyle düşünürdüm gibi,inandırın onu düşüncelerinze..

Ne bilim bu geldi aklıma ,eğer açık açık konuşmaya çekiniyorsanız..

Yorum yapmaz ki kimsenin ilişkisine hayatına düzenine.. Ya güler ya da bize ne ki der.. dinler öyle benim yorumlarımı güler... Konuşmak ne sonrasındada kararlı olmak gerekiyor sanırım... telşekkür ederim yorumunuz için..

Bende çok etkilendim canım bence kesinlikle senin gibi hissettikleri var. ama sana anlatmadığı daha önce yaşadığı bi aşk acısı fln olabilir mi acaba?? belkide beraber olunca bu sevginin azalcağını düşünüyo olabilir.Burcunu çok merak ettim romantik duygusal biriyse dediğim gibi olabillir. senin arkadaşlarını tanıdığını söylemişsin en yakını onla konuşsun sevmiyomusun gerçekten seviyosan ne bekliyosun fln. gelişmelerden haberdar et mutlaka cnm bzde meraklandık .

yani bir sorun var ama ne? 2 yıl çok uzun bir zaman...yani 2 yılda insan öpüşür herhalde...ama anlattıklarınızdan da hislerin kuvvetli olduğu belli bilemedim ben...size dokunmalarında hep şefkat saklı...belki de aşkla bazı şeyleri kaybetmek istemiyor...kafamçokkarıştı

ıletişimsizlik en büyük sorunumuz maalesef. Bizim yapımızda var ama bu.
Açıkca konuşmak yerine hep kaçamak cevaplar vermeyi, imalı sözler söylemeyi tercih ederiz.
Ona gerçekten açıksanız açıkca konuşmaktan başka çareniz yok.
Belki o da bunu bekliyordur.

çook ihtimal var ama zor bir konu.
zor bir 2 yıl...
bir 2 yıl daha böyle geçmez ama bence...
bir an önce konuşmalı açık açık.
karşı taraftada aşk varsa ne ala...
ama yoksa, bu yaşananın adı her neyse artık; dostluk , şefkat, sevgi, hayatı paylaşmak....
belki o da bitecek ama böyle yaşayamazdım ben.
belirsizlik en zoru...
sonrası pişmanlıklar... keşkeler...

Son düzenleme:
açıkçası aşık olan seven adam 2 sene bişey belli ederdi diye düşünüyorum. böyle seni seni kardeşi gibi görüyor gibi geldi bana. 2 sene de az değilki sen de hayatına başkalarını sokmayı en azından düşünmeye başlasan iyi olur gibi

diyecek fazla bir şey bulamadım.... daha fazla bekleme diyebilirim sadece. bi adım atmanın zamanı gelmis de gecmis bile. hayırlısı olur insallah ;)

Bende çok etkilendim canım bence kesinlikle senin gibi hissettikleri var. ama sana anlatmadığı daha önce yaşadığı bi aşk acısı fln olabilir mi acaba?? belkide beraber olunca bu sevginin azalcağını düşünüyo olabilir.Burcunu çok merak ettim romantik duygusal biriyse dediğim gibi olabillir. senin arkadaşlarını tanıdığını söylemişsin en yakını onla konuşsun sevmiyomusun gerçekten seviyosan ne bekliyosun fln. gelişmelerden haberdar et mutlaka cnm bzde meraklandık .

Ben bu forumda neler okuyorum, sevgililerinin ilgisizliğinden şikayet edenler, Problemlerden bahsedenler... İnsanlar sevgililerinden bile sıkılıyorlar 2 senede, insan arkadaşını hergün görmek için o kadar yol gidip gelir mi, yaz tatilleride dahil inanın... Kendimi yeterince ifade edemiyor olabilirim, anlattıklarım yaşadıklarım yanında hiçbirşey... Ben hislerinden şüphe etmiyorum :çok üzgünüm: onu tutan şeyi merak ediyorum... Aslında iyice merak oldu bu bende, herkezde... Teşekkür ederim arkadaşım tavsiyeniz ve güzel yorumunuz için..

Onunla görüşmeyi kes birden, gitme, görüşme. Bak bakalım nasıl hizaya geliyor. Derdi neymiş böylece öğrenirsin canım. Ya sana karşı duygusal bir bağ beslemiyor yada başka sorunları var.
Ama bunu öğrenmek için onunla görüşmeyi kes..

yani bir sorun var ama ne? 2 yıl çok uzun bir zaman...yani 2 yılda insan öpüşür herhalde...ama anlattıklarınızdan da hislerin kuvvetli olduğu belli bilemedim ben...size dokunmalarında hep şefkat saklı...belki de aşkla bazı şeyleri kaybetmek istemiyor...kafamçokkarıştı

Hayır öyle birşey olmadı hiç... Zaten ev ortamında yalnız kalma gibi bir durum olmadı hiç.. dışardada kesinlikle öyle bir şey yapmaz.. Aramızda birşey olduğuna emin olmadan bende müsade etmem zaten.. Bir de o bu konuda farklı düşünüyor. Biraz bahsetmiştim okuduysanız yani yaşayışl olarak biraz farklıyız... Aslında bu belirsizlik benim için sorun bir durum değildi. yani o kadar beraber ve o kadar dolu dolu vakit geçiriyoruz ki hiç bunları düşünmedim oturup.. ama insanlar bize çiftmişiz gibi davrandıkça bende öylemiyiz diye düşünür oldum ... Herşeyi benimle yapmaktan büyük keyif alıyor... ben zor bir insanım yaşadıklarım beni daha da zor ve ketum yaptı.. çabalayan hep o.. benim gülümsemem yetiyor. İnsan eşiyle bile bu kadar uğraşmaz inanın.... Ve sosyal çevresi çok kalabalık... ama öncelik hep benim... Teşekkür ederim değerli yorumunuz için..

İletişimsizlik en büyük sorunumuz maalesef. Bizim yapımızda var ama bu.
Açıkca konuşmak yerine hep kaçamak cevaplar vermeyi, imalı sözler söylemeyi tercih ederiz.
Ona gerçekten açıksanız açıkca konuşmaktan başka çareniz yok.
Belki o da bunu bekliyordur.

Açıkça konuşmak en kesin yol biliyorum :çok üzgünüm: ama aynı zamanda en zor olanı... Konuyu açmak oraya getirmek... doğru kelimeleri bulmak... Ve diyorum ya ben çok ketumum, soğuk... Günün bütün keyifli halleri hep onun neşesi ve gülümsemesiyle başlıyor.. Bir insan herşeyden zevk alabilir mi... o alıyor.. Değişmeye başladım bende onunla bir... Birbirimize benzemeye başladık.. Çok teşekkür ederim yorumunuz için...

çook ihtimal var ama zor bir konu.
zor bir 2 yıl...
bir 2 yıl daha böyle geçmez ama bence...
bir an önce konuşmalı açık açık.
karşı taraftada aşk varsa ne ala...
ama yoksa, bu yaşananın adı her neyse artık; dostluk , şefkat, sevgi, hayatı paylaşmak....
belki o da bitecek ama böyle yaşayamazdım ben.
belirsizlik en zoru...
sonrası pişmanlıklar... keşkeler...

Aslında bir ömür bile böyle geçebilir :çok üzgünüm: ... Ben o kadar içten ve güzel gülüyorum ki onun yanında, ama sadece onun yanında... Açıkça sorcak cesaretim yok maalesef... çünkü o kadar dikkatli dinliyor ki beni, o cümleler ağzımdan çıkamıyor... Beraber yaşlanıcaz galiba diyor... çok da zor olmaz bak 2 seneyi atlattık bile diyorum... daha ne diyebilirim ki.. Hissettirdiğimi düşünüyorum.. Yaşam tarzına ayak uyduramayacağımı mı düşünüyor acaba... Daha önce yaşadıklarımı biliyor, başlarda ayak uyduramazsam daha mı kötü hissedeceğimi düşünüyor bilmiyorum... Bunu da denemeden bilemeyiz.... çok teşekkür ederim arkadaşım yorumunuz için...

açıkçası aşık olan seven adam 2 sene bişey belli ederdi diye düşünüyorum. böyle seni seni kardeşi gibi görüyor gibi geldi bana. 2 sene de az değilki sen de hayatına başkalarını sokmayı en azından düşünmeye başlasan iyi olur gibi

Hareketlerine yaşadıklarımıza bakılırsa belli ediyor... arkadaşım bu kadar süre bu kadar sık görüşmekten inan arkadaşından kardeşinden hatta belki ailenden bile sıkılırdın... Hayatıma kimseyi istemiyorum... O olmasada istemiyorum... Ondan öncede istemiyordum, ama o girdi hayatıma, ben sokmadım sanki kendi girdi... o devammlı hareket halinde ben hep şaşkınlıkla izliyorum yaptıklarını... Bazen bu dünyadan olmadığını düşünüyorum :çok üzgünüm: ... Teşekkür ederim yorumunuz için..

diyecek fazla bir şey bulamadım.... daha fazla bekleme diyebilirim sadece. bi adım atmanın zamanı gelmis de gecmis bile. hayırlısı olur insallah ;)

Teşekkür ederim canım... Hep hareket halindeyiz zaten... Dahası o öyle, benide sürüklüyor... ne zaman yorulucak di ye bekliyorum artık :çok üzgünüm: ... teşekkür ederim yorumunuz için.

Onunla görüşmeyi kes birden, gitme, görüşme. Bak bakalım nasıl hizaya geliyor. Derdi neymiş böylece öğrenirsin canım. Ya sana karşı duygusal bir bağ beslemiyor yada başka sorunları var.
Ama bunu öğrenmek için onunla görüşmeyi kes..

Bir kaç kez denedim, uzaklaşmayı... Hissetmesiyle yanıma gelmesi bir oldu her defasında... neden niye, mutsuz mu ediyorum ben seni, sensiz anlamı yok hiçbirşeyin Beni bırakmıycaksın di mi ... diyor ama seni seviyorum çıkmıyor ağzından :çok üzgünüm: ... O halleride bir ayrı alem... kıyamıyorum... Açıkça şu sebeptende diyemedim hiç, o da benim ağzımdan çıkmıyor... Biri alsa bizi karşısına oturtsa ve derdiniz ne sizin diye sorsa keşke.... teşekkür ederim canım yorumun için..

bence güzel bir birliktelik sizi bekliyor diyebilirim,hiç çekinmeyin içinizden ne geliyorsa söyleyin...kaybedecek hiçbirşeyiniz yok...eminim olumlu güzel bir ilişki çıkacak bu durumdan,hayırlı olur umarım....

yazık!
keşke zamanınızı acaba'larla harcamak yerine, cesaretinizi toplayıp konuşabilseniz açıkça.
içinde bulunduğunuz ilişki şekli sizi mutlu etmiyor, belli.
beklentileriniz her görüşmenizde beslenecek, hep bir adım ötesini istediğiniz için de yaşadığınız ilişikinin tadına varamayacaksınız.
ve bence bu güne, sadece beklentileriniz sebebiyle gelebilmişsiniz.
aksi halde hisleriniz, ilişkiyi hep bu biçimiyle yaşamayı kabullenmenize engel olurdu.
doğası gereği insan acı duyduğu yerde durmak istemez çünkü.
şimdi ben çok iyi ve herkes tarafından güvenilen bir medyum olsam
ve "ömrünüzün sonuna kadar onunla bu düzeyde kalacaksınız" desem, bu size ne hissettirirdi?
buna emin olmaktan memnun mu olurdunuz?
cevabını verip ona göre adım atın bence.
konuşmazsanız zaten bir yerde tıkanacak, daha fazla gidemeyeceksiniz.
ne zaman sizi harcasın, ne siz zaman harcayın.

Çanakkale'ye gelip ben soracam o zamankaydirigubbakcemile
Bence konuş ben içimdeki herşeyi sevdiğim insana söylerim , eğer onunla da hesaplı kitaplı olacaksa insan çok zor.Sen bir kayıp yaşadığın için konuşman durumunda onu kaybedebileceğini düşünüyorsun ve adım atmaktan çekiniyorsun.Risk almayı denemelisin artık.Beni bile şişirdi adam 1,5 günde kendine bunu yapma konuş açıkça ...

Bi de kafamı kurcalayan bişey var bi arkadaş yazmış yakınlaşma anlamında sevginin içinde arzu'da vardır bence , elini tutmakda sakınca görmüyosa öpmekde ister insan iki yıl bu :uhm:ha istediği halde yapmıyo dersen o zaman evlenmek ister en azından bunu gerçekleştirmek için sorun yok aranızda anlaşma bakımından ..
Kafamı çok karıştırdı bu konu

belki maddi durumuna güvenmedigi icin size acilamiyor olabilir
peki siz onu sevgili gibi görebilirmiydiniz

Back