O hem var hem yok.... ne yapmalıyım?

Evet hayat çok kısa.. Belki sandığımızdan daha kısa... Ertelemek bazen çoğu şeyin içimizde yarım kalmasına neden oluyor :çok üzgünüm: ... Konuşmaya karar verdim bu kararı vermek bile o kadar çok vaktimi aldık ki, uygun ortamı bekliyorum... Teşekkür ederim canım.

2 sene olmuş az bir zaman değil ayrıca yaşadıklarınız dediğin gibi normal arkadaş dost kankaya benzemiyo resmen sevgili gibi ama adı konmamış sen cevabını almışsın demiş sana seni seviyorum ama senin sandığın gibi değil peki ne o zaman bana göre senin yapman gereken ortak arkadaşınız varsa o konuşsun sevdiğinizle belki size söleyemediği bir şey vardır çekiniyodur ortak arkadaşınıza söyler 2 senede konuşamamışsın uygun bir ortamı bekliyorum diyosun bence bu ortamı bulamıcaksın çünkü onu kaybetmekten korkuyosunuz hem arada maddi durumda var sen sorun etmiyosun ama o duruma bakılırsa ediyo inan seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok acı çektim sevdiğimi kaybetmedim ama çok canım yanmıştı çok dualar etmiştim allahım karşıma adam gibi birini çıkar diye çıktı hatta kankamın kansı çok mutluyduk her şeyimiz uyuyodu aşkı sevgiyi onda gördüm kader derler yha çok şey yaşadık ben onu çok seviodum oda seviyordu ama bazı şeyler oldu ayrıldık ve sanırım benden soğudu birlikteydiik ama bugün bitirdim çünkü beni gerçekten sevmiyodu sevdiğini zannediyodu ve en önemliside onun durumu çok iyiydi benimkide iyiydi ama onun kadar iyi değildi düşün ben kız olduğum halde problem ediyorum kendimce ciddiydikte yüzükte seçmiştik oda senin gibi sen sevdiğini yansıtmamışsın oda asla bana yansıtmadı böyle bir durumu parası var diyede havalı biri değil adam gibi adam ama kuzenide bende farkettim ki sevmiyo artık eskisi gibi bana kızıyo kuzenine inandım ona inanmadım bir bakma haklı ama inanmak değil hani bir söz vardır elmayı seviyorsan elmanında seni sevmek zorunda değil diye bunuda ona söyledim sen ben sevmiyosun sevdiğini zannediysoun diye hayatta en kötü şey ilişkilerde belirsizlik bunu şu an sen yaşıyosun bennde yaşadım ama bitirmek zornda kaldım hala çok sevdiğim halde çünkü zaman geçiyo ne kadar mutlu olsan bile ortada belirsizlik bir şey varsa bu çok kötü işte o yüzden canım 2 seçenek var yha ortak arkadaşınız konuşucak sevdiğiniz kişiyle ya da siz kendiniz ne olcaksa olsun iyi ya da kötü kendinizi her şeye hazırlayın konuşun onunla kesin bir şey olsun ki ne siz üzülün nede zamanınız boşa gitmesin dönüp arkaya baktığınızda keşke şunu yapsaydım demiş olmayın umarım hakkınızda hayırlısı olur

rica ederim canım dediğim gibi işte seni ben seviyorumdan önce yaşadığınız şeyin adını sor ona onun hayatında ki yerinin ismini sor emin ol tıkanıp kalıcak söylemek zorunda kalıcakyerimseniben

Canım şimdiye kadar hiç konuşmayı denemedim, ondan bekledim ben hissettirdiğimi düşünüyordum yeterince.. Çünkü etrafımızdaki herkez bizi çift sanıyor, onun anlamaması imkansız... yani platonik olduğumuzu değil çift olduğumuzu düşünüyorlar... Böyle düşüğnenlerin sayısı okadar çok ki kendi ailelerimizi bile inanadıramıyoruz artık, sustuk başedemeyince insanlarda emin olup rahatladı :çok üzgünüm: .. ama bu seferde bende bir huzursuzluk başladı biz neyizi düşünmeye başladım... Foruma yazdıkatn sonra konusmaya karar verdim. ama çok hassas bir konu olduğu için en doğru zamanı bekliyorum başbaşa olduğumuz ve vakit sıkıntımızın olmadığı zamanı... Evet en kötüsü ne olduğunu bilememek... EN kötü ihtimalle hayır dese de yaşıycağım kaybetmişlik duygusu, öncekinden ağır olamaz biliyorum... Yani... Bben kötüsüne hazırlıyorum kendimi, iyi olursa şansım bana güldü derim.... Teşekkür ederim cnm.

umarım her şey iyi olurda canım mutuluğun tadını doyasıya çıkartırsın...

açıkçası ben bu zmana kadar sabredemezdim heralde çoktan sorardm.mutlu haberlerinizi bekkliorz canmm

2 yıl ya koskoca 2yıl nasıl sabrettiniz neyiz biz sorusunun cevabını almak için? Aynı durum başımda olsa değil 2 yıl daha 2.ayda huzursuzlanmaya başlarım ve bi şekilde "ya hep, ya hiç" mantığıyla adının konmasını isterdim. Bu işlerde gurur olmaz, ondan bekliyorum diye diye zaman harcanmaz. Bence "kısmetim sensen adını koy, değilsen de diğer kısmetlerime de mani olma" düşüncesiyle davranmanızı hakediyor

Son düzenleme:
canım bence sen ona o da sana aşık

ama onun terettüdleri va yani maddi

onun maddi sorunları var senin maddi sorunun yok bu aileler arasnda büyük engel oluyo ama anladıgım kadarıyla sen maddiyata önem vermiyosun

ona bunu belli et bence o bundan korkuyodur sana karşı ailene karşı ezilmekten korkuyodur

ona deki beni beyenen biri varmış ailemle görüşmüş ailemde benim fikrimi soruyo falan de ama ben tanımıyorum de

bakalım o zamn ne diycek yüz ifadesi ne olucak hmde onun fikrini anlamış olursun

ben yerinde olsam denerim cannım

Canım 2 yıl bunu düşünmeye pek fırsatım olmadı... zaten bende ne istediğimin çok farkında değildim... Günü kurtarıyordum... Yani bu merakım huzursuzluğu 2 yıldır değil, son bir iki aydır vardır....

Canım sorun her neyse bugün konuşucaz.... NE olucak bende çok merak ediyorum çünkü kafamda hiçbirşey yok.... Yani konusmayı o istedi, çünkü ben vazgeçmiş ve uzaklaşmaya karar vermiştim son 2 gündür... Cesaret edemedim konusmaya, ve madem o da konusmuyor en kötüsünü hesaba kattım ve uzak durdum... 7 kere aradı beni dün... Bilmediğin şeyler var dedi ve bugün konusucaz sanırım....
NE olduklarına dair hiçbir fikrim yok.... Konuştuktan sonra yazıcam sizlere, iyi yada kötü.. çok teşekkür ederim

İnşallah çok çok mutlu olacağın hayırlı bi sonuçla biter konuşman:1hug:

Belirsizliğin ne kadar zor olduğunu bilirim umarım artık herşey belirgin açık net olur hayatında a.s.

sorununu okudum ve merak edıyorum gelişmelerı mutlaka yaz ay kafam karıstı ya heran berabersiniz ama sevgılı değilsiniz benımde basımdan boyle bişi gectı ama en fazla 2-3 ay sürdü bizde tıpkı sizn gıbı heran her sanıye yan yana herseyı paylastık arkadaslarrımızı tanıdık bırbırımızın falan falan ama sonra acıldık birbirimize duygualrımızı anlattık zaten agız sussada gozler yettiii 7 yıl gectı aradan hala beraberizzzz

evet canım konuştum, artık ne olduğumuzu biliyorum gamyoncuiremsu
Tereddütlerini dinledim, forumda tahmin ettiğimiz sebepler... Benim hiç sorun olacağına ihtimal vermediğim şeyler..... Onun için uçurummuş... Birkez daha anladım ki erkek beyni biz bayanlarınkinden çok daha farklı çalışıyor...Şaşırdım, üzüldüm Peki öyleyse dedim öylece kalsın hersey, madem öyle, öyle olsun....Ben onu görmemeyi göze aldım ama o bir gün bile dayanamadı .... bensiz yaşayamayacağını söyledi, bensiz nefes alamadığını Beni bırakma dedi, hiç unutmıycam o halini ... Yani mutlu son :asigim:

Yorum yazıp beni bu konuda cesaretlendiren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. beni yüreklendirmeseydiniz asla cesaret edemezdim. Konuşmak aklımın ucunda bile yoktu... Çok mutluyum kızlar çok :1hug: iyiki varsınız a.s.

bu mutlulugun ve guzel gunlkerın bır omur boyu surmesını dılıyorum yuzun hep gulucukle kalbın hep sevgıyle dolsun sevındım herseyın yoluna gırdıgıne

ne kadar güzel.
umarım daha mutlu haberlerini alırız.
çok sevindim inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…