Taa sabahin bilmem kacinda okudum yazdiklarinizi.. o saatten beri bi firsat bulup yazayim diyorum.. bi bebegim var,tek basima bakiyorum,firsat bulamamam ondan dolayi :)
Resimle alakasiz degilimdir bi ilgi alaka olmustur hep icimde. Agaclar cicekler nasil dokulur fircadan,soyle vursam pit pit woow ne guzel oldu,su renkle bu renk ikisi bir fircada ne de guzel durdu falan filan..guzel resim yaptigim soylenirdi.. ama ben buna egilmedim..
Muzikle alakaliyim daha cok.. kucuklugumden beri bebek orglarj caldigim zamandan beri yani hep ilgili olmusumdur muzige. Muzik kulagim vardir,ta kucukluk zamanlarimda bi tusa basip da kendi sesimi de ayni tonda notada ayarlardi. Sarkilar uydururdum. Sozu muzigi bana ait,dogaclama olurdu cogu...
Gitar kursuna gittim fakat nota ogrenmedim. Istemedim,kafam almadi yada bilmiyorum. Hep kulaktan cikaririm her melodiyi..
Sonra gitarimla kendime ait sarkilar yaptim ..
Ama kimselere soylemedim. Evde kendi kendime .. olusturdugum bi soz defterim vardi bakar calar,bazen kayit ederdim.. simdi o defrer nerde onu bile blmiyorum. Bazen hangi sarkimdan oldugunu bile bilmedigim kisimlar caliyor kafamda.. deliriyorum ...
Asil sinir oldugum,asil kendimi size benzettigim sey ise ...
Lisede bi arkadasim bana,muzik programlari oldugundan bahsetmisti ve ilgili olunca da demo halini vermisti. Hemen bilgisayarima kurmustum... aman o da ne elimin altinda tonla cesit cesit enstruman olmustu birden bire.. Teknigini az biraz ogrenip ustune dusmustum. Cevrem tarafindan begenilen 1 2 hadi 3 dk.lik kisa muzikler olusturmaya baslamistim..
Sonra yillar icinde yuzlerce muzik olusturdum oyle.. Hepsi de degisikti benim icin,ama kimi dinleyicilerim icin cogu ayniydi,bilemiyorum artik..
Hepsinin farkli bi anlami anisi ana temasi vardi benim icin..
Uzuldugum bi haberden yola cikip yapmstim birini.. bi felaket haberiydi mesela..
Birini kendimi cok aptal hissettgim bi gunde,birini koca bi çam devirdigim sevdigim birini kirdgim bi gun,birini sinavda basarisiz oldugunda,birini sevdigim cocugun baskasina asik oldugunu duydugumda,birini ilerde belki birseylere lazim olur diye degisik bi tarzda yapmistim.. falan filan..
Sonra bilmem kac yuz muzigin icinden guzelleri eledim best of umu olusturdum..Birilerinedinletir sem diye,walkmanimde tasimaya basladim.
Bi de kiymetlidir ki muziklerim sornayin,oyle sosyal medyadan yada ozamanlar msn falan vardi,ordan kimseye yollamazdim al dinle diye. Guvenemezdim kimseye. Hadi bi yerde gorur duyarsam ve altinda bana ait olduguna dair bir imzam olamazsa??...Youtube dan falan da sayfa acmadim..Belki bir kanal acsam,coverlarimi koyabilirdim,kendi sarkilarimi paylasabilirdim,belki muziklerimden de koyabilirdim ama yapmadim..
Kaldi onca sey..
Uzuluyorum.. bazen diyorum,bana bisey olsa bu muzikler bu onca sarki nolcak diye.. Bi adim atmaliydim neden atmadim
Nasil bi adim atabilirim bilmedim hic. Reklam yada dizi jenerikleri mi yapsam basvursam mi dedim kicimi kimildatmadim..
Zaten evlendim sonradan,ve esim sevgilimken hep benim bu konusmamdan rahatsiz olmustu. Sandi ki ben cikcam orda burda gitar calicam sarki soylycem. Hayir anlatamadim ne yapmak.istedigimi... Daha cocuk,bilmiyo,anlar heralde sonradan dedim.. ve evlendim onunla..
Simdi bi bebegim var,ise de giremedim.. muhendislik mezunuyum guya master yapiyorum,bebekten ona da vakit ayiramadim.. issiz gucsuz oturuyorum,bebegime bakmak en guzel sey evet ama.. kendim icin yapmadim bari onun icin yapabilsem.keske birseyler
Ben de sizin gibiyim iste. Icim acir. Karnim agrir. Midem bulanir.. su an oldugu gibi. Aglamakli bi suratla gezerim evin icinde.. bosuna miydi onca emegim.. keske degerlendirebilsem keske..