- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- Konu Sahibi Yokuspokus
Tamamını okuyamadım şuan ama genel olarak anladığımı düşünüyorum, umarım gelir o gemi, umarım hayaliniz olur.
Ben de sevmediğim bir mesleği okudum ve yapmıyorum, yapamıyorum, anlamıyorlar ama görünüşe göre bir yerden dalmak zorundayım iş hayatına. Güzel sanatlar okumak istemiştim zamanında olmadı(ya da daha sözel istemiştim sayısal okudum), şimdi çalışırsam ilgilenebileceğim anca, meslek olması gerekmiyor ama zamanında yapamamanın, hiç ilgilenememenin verdiği bir şey mi, boşluktan mı, yoksa sanatla ilgilensem terapi gibi geleceğini hissettiğimden mi bilmiyorum ama son zamanlarda ara ara daha büyük bir istek duydum ve şuan elimde olamadığı için yine söndü.
İnşallah istediğiniz gibi olur her şey :)
İşte o zorundalıkla senelerce ben de yapamadığım mesleğimin haricinde, hayalimin dışında farklı bir meslekte çalıştım.
Üzerine varmayınca dediğiniz gibi, sönüyor da.
İnşallah.
Bunca şeyden okudugunuz ve sevmediğiniz mesleği merak ettim
Bana kalsın, iyice afişe olmayayım.
Keske elti, gorumce, veya buranin deyimiyle kv ile ilgili olsaydi derdin. Bakip cikivermesi veya 2 satir yazmasi kolay olanlardan...
Cok fena icime cektim yazdiklarini. Cok fena! Yazilan yorumlar da cabasi.
Bir arkadasimin (ben o zaman 25 yasindaydim) 80 yasindaki anneannesi dil kursuna baslamisti. Helal olsun demistim! Bir de ustune espri patlatmisti "Buyuyunce lazim olur kizim, dil lazim artik" diye...
O gemi gelir mi gelmez mi bilinmez ama biz beklemeliyiz! Ayaga kalkip kendimizi gostererek, teyid gecip gitmesin diye.
Beklerken de rahat oturmali, kambur durmamaliyiz. Zaman zaman kumun ayagimizdaki serinligine memnun olmayi, ucup giden kuslari izlemeyi, bulutlara isim vermeyi, yerdeki salyangozun agir ve inatci adimlarindan ilham almayi, yanimizdan gecen kucucuk kendisine hayri olmayan o balikci teknesindeki telasi gozlemlemeyi ihmal etmeden beklemeye devam etmeliyiz.
Hic gec kalinmadi aslinda, sadece biz bazen gec uyaniyoruz yetisiyoruz sonra :) acele kahvalti edip kosuveririz olur biter.
Hepiniz oradaysaniz ben de gelecegim artik! Beklemeyi yuruyerek yapmaya gelecegim ben de!
Bu dert degil hayat bilmecesi ama, yanlis yere acilmis tekrar belirteyim
Geç uyandık evet.
Geç uyandık...