- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Bir hedef derken bende zaten fazla olmasindan bahsettim zatenKendimi çok kapattım zaten Queen, enkaz yol tıkar hale geldi.
Salt gerçekleştirmek değil, bir de aşmam gereken alışkanlık var. Hani şu zıplayan pireler olayı gibi;
bardağın üstündeki cam kalktı, ama cam varmış gibi zıplamaya devam ediyorum.
Benim için bir amaç olmak zorunda, yoksa ölürüm.
Nefes almak, kalbimin hala kan pompalaması, kendime "Yaşıyorum" demem için yeterli değil.
Bahane üretmiyorum, alıştığım bir kaptan çıkmanın zorluğunu yaşıyorum.
Yapmam lazım zaten artık illa ki...
Durma kısmı, beni aşan bir alışkanlık, yorgunluk halini aldı.
Öyle ki çalıştığım bir tablonun ortasında ağır bir sıkıntı bastığı oluyor, "Ulen en sevdiğin şeyi yapıyorsun işte, neden sıkıldın?" diyorum. O sıkıntının kaynağı aslında kendimi çok bastırmamdan kaynaklı, yardım beklemem ve kafamda biçtiğim süre dolup yardım alamayınca, küsmem gibi. Küstüm yani yeteneğime. Amaan, öyle işte.
.
ne guzel bi kalemin var!
ama bukadar guzel bir hayal icin boyle derin bir efkara ne gerek var. duyan sanir ki bi hastaligin var, onunde asamayacagin bir engel var, hayatin binbir turlu zorlugu var ve sana engel.
cok iclisin, cok hosuma gitti, umarim hayata genel bakisin boyle efkarli degildir, arasira iyidir boyle elbette, ama sadece arada sirada oldugu surece :))
cok merak ettim cizimlerini, hem senin hem babanin! kim bilir guzel bi hikayesi olanlardan biride bir gun evime kismet olur!
Buraya bi süre ara verin ve bence resimlerinizi çizin. Her gün buraya yazıyorsunuz ilerde şu ekran başında geçirdiğiniz gençliğinize de pişman olacaksınız. Bir de uzun uzun yazmış ne kadar dramatize etmişsiniz ya hu! İçim şişti. Anlamadım sizi tutan ne? Baban bağla bahçeyle mutlu oluyorsa sırf senin için kendi kısacık ömrünü ertelemeli mi? Bunu ondan istemen çok bencilce. Ve onda hata bulman daha da bencilce. Bu hayatta herkes kendisi için bir şeyler yapmalı, ben gönüllü işlerde çalışıyorum ve herkes bana aptal derken dünyanın en mutlu insanı olduğumu bilmiyorlar. Yaşlandığımda kapımı çalacak onca insan biriktiriyorum ki, ruhumu mutluluğa teslim ettim ve gözüm arkada gitmeyeceğim hiçbir zaman.
Yani demek istediğim bırak baban kendi istediğini ertelemeden yapsın ve sen de kendi isteğini ertelemeden yap. Buraya uzun uzun yazmak sadece ömrünün geri kalan 1 gününü çalar ve kaç gün ömrün kaldığını da bilmiyorsun .
Her konuda kabak birinin başına patlıyor. Öncekinde suçsuz günahsız eş evden kovulmustu bunda da kendi halindeki baba suçlu olmuşbu kadar drama ne gerek var? Yapamadıklarınız içinizde kalmış şu anki hayatınız da sizi tatmin etmiyor. Hepsi de kolayca yapılacak şeyler. Maddi imkansızlık yok eş engeli yok. Bu kadar abartmayın.
yeteneğine küsmemişsindir ama öğrenilmiş çaresizlik var galiba biraz nasıl olsa bunuda saklayacağım düşüncesinden sıkılıyorsundur
Eğer başlanacak bir şeyler bulduysan durma başla. Zira seninle aynı durumdayım ve nereden başlayacağımı bile bilmiyorum.
Yeminle eline bir kadeh şarap alıp enstrümantal müzik eşliğinde okumalık dert...
Bununla mı bilmiyorum ama umarım kişisel tatminini yaşayabileceğin bir yol bulursun...
Klavyene sağlık!
O zaman her şeye bir rest çekip, kendine bile inada yola atılma zamanı gelmiş.Kendimi çok kapattım zaten Queen, enkaz yol tıkar hale geldi.
Salt gerçekleştirmek değil, bir de aşmam gereken alışkanlık var. Hani şu zıplayan pireler olayı gibi;
bardağın üstündeki cam kalktı, ama cam varmış gibi zıplamaya devam ediyorum.
Benim için bir amaç olmak zorunda, yoksa ölürüm.
Nefes almak, kalbimin hala kan pompalaması, kendime "Yaşıyorum" demem için yeterli değil.
Bahane üretmiyorum, alıştığım bir kaptan çıkmanın zorluğunu yaşıyorum.
Kimseyi bekleme kuzum, babanı da bekleme...
resmen anılarım depreşti ve aynı acıyı hissettim yüreğimde. bende aynılarını müzik adına yaşadım. sayısal zekam varmış peh. mühendis oldum da ne oldu mutlu muyum hayırrr. annem de çok pişman kazanıp gönderilmediğim güzel sanatlar için. ve artık çok geç diye düşünüyorum kendi adıma. şansınız varsa değerlendirin. ve hep diyorum kızım nerde mutlu olacaksa o alanda okusun ona engel olmayacağım. beni ağlattınız. umarım başarırsınız
Gangstam sen o sergiyi acacaksin ben de kalkip gelip gorucem saheserlerini
Ama ondan once tatile ciktiginda bir kahve icicez ve kahve esliginde sergini hayal edecegiz
Annenle sohbetin gozlerimi doldurdu , cok ama cok mutlu oldum senin adina
Ben arkadaşlarınızın aksine kaleminizi beğenmedim. Sizi de biraz gösteriş budalası buldum.
Konularınız sürekli ayni seyirde. Sanki ekşi sözlük hesabı alamayıp buralarda kasıyor gibisiniz. Hayat bence bu kadar söylenmeye ve drama gelmemeli. Sizin gibi sürekli söylenen ve harekete geçmeyen ama drama gelince en iyi şekilde paragraf paragraf yazı yazan insanları anlamıyorum.
Babanız bahçeden beslenirken, siz de buradaki sahte ilgiden besleniyorsunuz. En azından babanızınki sağlıklı bir davranış. Kalp malp koymak isterdim size iyi gelsin diye ama anlattıklarınız basit bir edebiyattan öteye gidemiyor benim için.
Benim de var böyle pismanliklarim ama kimseyi suclayamam..
Kendi kafasizligim hep.
Itiraf edelim mi birlikte?
Belki de çok istemedik.
Diğerlerini bundan çok istedik ve öncelik verdik.
Çok isteseydik olurdu be yetenek vardı çünkü en önemlisi..
Neyse ki geç değil.
Çok istediğimiz zaman buysa o zaman en doğru zamandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?