- 24 Haziran 2014
- 217
- 31
-
- Konu Sahibi aysegguuul
İşte bende tam olarak benimde böyle olur o yüzden bu kadar tedirgin oldum. Sonunda beni anlayan birisi.Benim de bu tarz konularda hissettigim çıkar
Aldatildigimi hissettigimin ertesi günü Aldatildigimi ogrendim:) hem de kurduğum senaryoyla birebir ortusuyordu
gerçekten sevgilinin vereceği cevabı merakla bekliyorumYok hayir online değil. Kahve için de mesaj atabilirsiniz bakabilirim.
Hayir ama bir tek içme olsa neyse zaten bunu hissetmeye bile gerek yok ben bi anda huzursuz olup ağlamaya başladım barda içtiğini ve yanında kızın biri olduğunu hissettim. Bir tek söz konusu içme olsa neden bunu hissetme gereği duyuyım kı ve üstelik bir de ağlıyım?İyi de tatile giden insan içer, bunun içinize doğmasına gerek yok ki.
Seni çok çok iyi anlıyorumİşte bende tam olarak benimde böyle olur o yüzden bu kadar tedirgin oldum. Sonunda beni anlayan birisi.
Son yazında bu sorunun cevabını asla öğrenemeyeceksin diyince gözlerim doldu ciddenSuan cevabini asla kesin olarak bilemeyecegin,ogrenemeyecegin bir sorunun cevabini ariyorsun.
Birada sana evet olabilir deseler de,evet keain oyledir deseler de,sevgilin sana sacmalama nasil boyle dusunursun. Ben snaa kuatum diyorum,halimi hatirimi soracagina kadindan kizdan bahsediyosun diyecek ve yine ona inanacaksin ister iatemez.
Yani sonuc olarak iki erkek tatile gidiyor. Bekarlar. Ola da bilir,opusebilir,yatabilir. Sevgilisin ok. Ama bodrum yani. Barlar kizlar ve iki bekar erkek.
Tabiki sana evet itiraf ediyorum demeyecek ve bu sorunun dogru cevabini asla ogrenemeyeceksin.
Erkek arkadaşı tatile gitmiş ve karşısındaki insana güvenmeyen bir kadın olarak bilinç altın püskürmüş ve hissettiğini düşünüp ağlamaya başlamışsın.Hayir ama bir tek içme olsa neyse zaten bunu hissetmeye bile gerek yok ben bi anda huzursuz olup ağlamaya başladım barda içtiğini ve yanında kızın biri olduğunu hissettim. Bir tek söz konusu içme olsa neden bunu hissetme gereği duyuyım kı ve üstelik bir de ağlıyım?
Gercekten bende ama eğer doğru hissettiğimi düşünüp yani böyle birşey olduysa şok olucağindan eminim.gerçekten sevgilinin vereceği cevabı merakla bekliyorum
Şuan bende gördüğün gibi paronayak muamelesi görüyorumSeni çok çok iyi anlıyorum
Ben de arkadaşlarıma anlattigimda salak muamelesi gördüm
Ama aynen de dediğim gibi Aldatılmistim
Tabi umarım sen yaniliyorsundur bu sefer
Ve eğer öyle bı şey varsa inan kokusu çıkar ortaya
Ayrıca gün boyu neden aramiyosun? Sende de suç var tatlım
Ara sor ne yaptigini
Niye rahatsız olsun ki
Orasi öyle tabi.emin olmadığınız herşey olmamış sayılır
Orasi öyle tabi.
aysegull banada bak ya :) nolasalım :))))))))))))))Yok hayir online değil. Kahve için de mesaj atabilirsiniz bakabilirim.
Mesaj atabilirsiniz bakarım.aysegull banada bak ya :) nolasalım :))))))))))))))
Bana dediği şey; "Haa anladim odada sizmisiz askim ya cok yorgunduk sahilde ictik" dedi dediği tek sey bu kesin aldatti bence sizce?Cevabı merak ediyorum..
Bende aldattıldığımı hissettim 2 kez ve doğru çıktı 1-2 gün sonrasında kendi itiraf edip ayrıldı.
Doğru tabiiiTürk filmlerinde olurdu ya hep...inanmazdim...
demek dogruymus