O birden gelen aldatma hissi

tekrar sor böyle bişey olmadı demi bana doğruyu söyle de?

Valla ortada diyemem vebal almak olur bu, insan bazen gözleriyle gördüğüne bile inanmamalı. Bence içinizde şüphe kalacağına sorun kurtulun. Rüyamda gördüm deyin mesela eğer yaptıysa da en azından rüya olayından korkar ayağını denk alır.

valla eğer cevap gelmediyse öpüşmenin ötesi de var gibi
ay ya erkek tatile tek gitmemeli arkadaşlarıyla bunu düşünmeye başladım artık tırsıyorum ha
Cevap verdi ilk neden ağladın kıyamam sana dedi tekrar anlattığımda ha anladım odada sızmısız cok yorgunduk sahilde ictik dedi bende baska bırsey olmadı yani dedim yok otel zaten aile oteli dedi kapattim konuyu ama yalan soylediği ortada valla erkek erkeğe tatile gitmemeliler bence :/

ama itiraf etmemiş
sen daha iyi tanırsın gerçi
gerçekten yalan mı söylüyor
yalansa ayrılman gerek sanırım

Dün gece hissettiğimi
Aynen öyle

Ne kadar sacma !
Neye gore oyle bi his gelir ki insana
Siz olmasindan korktugunuz seyi hissettim diye uydurmussunuz resmen
Boyle olmasindan korkuyorum desenize suna
E tabi ictiyse oyle pislik gibi her halti da yer yani yemistir
Gecmis olsun

Canım sana mesaj attım

Yaslariniz kaç.
Böyle bir his ancak öyle düşündüğün için gelir bence.
cok fazla takmissin kafana arkadaşıyla yalnız gitmesine.
Bunu anlamanın tek yolu vardı keşke telefonda iken değilde yüzyüze geldiğinizde açsaydin konuyu anca hal ve hareketlerinden anlardin yalan söyleyip soylemedigini
yada bi arkadaşın dediği gibi yap.
sen beni o gece aradın ve herseyi itiraf ettin de.
hatırlarsın belki soylersin diye ses etmedim ama daha fazla tutamayacagim içimde anladım ki çok güzel yalan söylüyorsun de. Bakalım ne cevap verecek.

16-18
Öyle diyemem son aramalardan bakar benı aramadığını anlar salak değildir.

Bi gidin işinize beee. Nasıl böyle insanlara güveniyorsunzzz hayret ediyorumm. Çok içtk kustm bodruma tatil falan filan...... Bu adam mı olacak senin ewine reis çocuklarına baba ???????
Orda hiiiç bi bayanı öpmese bile yakınlaşmasa bile o çıplak kadınlarn yanında olması bile yeter bnce ..
Ya siz çok genişsinz yada bn çok dar görşlüymm. Bu halimdende memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…