O birden gelen aldatma hissi

Evham yapmissiniz bana göre. Alkol alan biriyse tatilde arkadaşlarıyla İçmesi gayet olağan değilmi içtiğini hissetmeniz ile ne alaka yani çok olağanüstü bi durum değil ki himm tamda hissettiğim gibi çıktı diyecek imkansız bi tesadüf hiç değil.gereksiz yere hislerinizi doğru çıkartmaya, dogrulamaya çalışıyorsunuz.

Aynen ben de takıntılı bir insan değilimdir asla hiç aklımda yokken o şekilde hissedip ağlamam ve sabah cok ictik diye mesaj atmasi herşeyi göstermiyor mu?
Herşeyi gösteriyor diyemeyiz aslında şuan öyle düşünüyorsunuz ama ayrıldıktan sonra kesin bişey olmadan ayrıldım diye vicdan yapıp dönerseniz erkek arkadaşınız çok ezer sizi o yüzdem elle tutulur bir kanıt Lazım

O da olabilir erkek değil mi sonucta.
Bunlar karşılıklı yapılan şeyler, kimse tek başına öpüşüp sevişmiyor. Yani bilemiyorum güven de yok sanırım, böyle de çok huzursuz olur insan. Huzursuz olmaya değer mi? En iyi çözüm ilişkiyi bitirmek. Öyle hissettiğin için de bitirebilirsin önemli olan senin mutluluğun. Ben olsam bu hisler içindeyken sürdüremezdim sanırım.

Aynen hem zaten aldatan insan bir şekilde belli eder şuan ayrılmayı düşünmüyorum, doğru da olmaz zaten.

Ama gerçekten çok seviyorum ve eğer böyle bi durum yoksa ikimize de haksızlık ediceğimi düşünüyorum.

Öpüştüğünü hissetmek nedir yahu bu hissin gerçek çıkarsa valla medyum falan ol şekerim harcanma boşuna o nasıl his allah aşkına ayrıca sevgilin tatile gidiyor konsere bara gidiyor çok çok da içiyorsa bunu hissetmen de çok doğal güvenmiyorsan göndermeseydin

Benim arkadaşımda aynı şekilde bir hisle nişanlısının hotmailinden araştırma yaparak aldatıldığını öğrendi ve nişanlısından ayrıldı.

yanlış anlama ama hepımız her zaman bıseyler hıssederız bazıları cıkar bazıları cıkmaz ama ben hıssedıyorum hıslerım cıkar dıye ılerletırsen psikolojını bozarsın hıssettıklerın sana gercek gelmeye başalar daha da devam edersen gercek ıle hayal dunyanı bırbırınden ayırdedemezsın kendıne dıkkat et ewet hıslerımız onemlıdır ama hareket ederken mantıgını da kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…