O birden gelen aldatma hissi

Çünkü his konusu için gerçekten bişey diyemiyorum, bazı insanlarınki çok kuvvetli olabiliyor yani.

O halde biraz daha gözlemle, izlemeye al, hemen karar verme yani. Ama güvenemeyeceğin biriyse sevgilin, işin zor.
Bence boyle bir sey yok, erkek erkege iki kadeh bir sey icmistir.

Erkeklerin her anlattigina inanmayalim yahu,bilmem su kizla ciktim sununla opustum ohhhoooooo falan gibi seyler abartidan baska bir sey degil ..
Haklısınız ama cok ıctık kustum dedi.

yanlış anlama ama hepımız her zaman bıseyler hıssederız bazıları cıkar bazıları cıkmaz ama ben hıssedıyorum hıslerım cıkar dıye ılerletırsen psikolojını bozarsın hıssettıklerın sana gercek gelmeye başalar daha da devam edersen gercek ıle hayal dunyanı bırbırınden ayırdedemezsın kendıne dıkkat et ewet hıslerımız onemlıdır ama hareket ederken mantıgını da kullan
Canım ben zaten o şekilde ilerletmiyorum ki bu konuya nerden vardiniz ben sadece dün gece bu sekilde hisssettiğimi açıkladım. Onunda dün gece cok ictik kustum demesi kafami karistirdi yahu neden bu kadar takildiniz?

Canım ben zaten o şekilde ilerletmiyorum ki bu konuya nerden vardiniz ben sadece dün gece bu sekilde hisssettiğimi açıkladım. Onunda dün gece cok ictik kustum demesi kafami karistirdi yahu neden bu kadar takildiniz?

Ya adam tatile gitmiş arkadasıyla. İçme kulturu varsa tabiki içecek. Size his gelmesine gerek yok basit bir tahminle de tutardı bu.
Sanki çoookkk imkansız bir sey hissetmişsiniz de o tutmuş bu kadar sasırıyorsunuz.
Yüzmesi kadar normal.

sana eskı bı anısını anlattıgı ıcın onun etkısınde kalmıssın yıne oyle yapacakmış gıbı gelmiş sana sanki...

Yani bu tarz şeyler olabilir neden bu kadar abarttılar anlamıyorum ben bu şekilde hissettim imkansiz mi değil neden olsun ki?

İnsanların 6. hissi diye bişeyleri var ama üzmeden yıpranmadan bu işi çözebilirsin. Eğer rahat biri değilsen aman yapsın sadece öpüşmüştür diyen biri değilsen eğer zaten bunu anlatır sana

ılk sayfayı okudum sadece kahve falı baakarım dedıklerım cıkar demıssın buna takılmak degıl de olay sen hıslerıne yıne guven ama bı kanıt bulmadıkça kendı kendıne varsayımlarla yola cıkarak tartısıp kavga edıp kendı kendını yeyıp sınırlerını bozma ılerletmıyorsan takılmıyorsan tabı kı sorun yok

Bugün o kadar üzgünken beni güldüren konu oldu bu...

İçki içtiği içine doğdu ve doğru çıktı bu bağlamda öpüştüğü de içine dopduğu için seni aldattığını düşünüyorsun öyle mi? İyi bari adamın denize havuza girdiği içine doğmamış, mazallah boğulduğunu da hissedebilirdin.

Yapma allah aşkına böyle kurup kurup kendini doldurma. Yok ben kurmuyorum adam güvenilmez diyorsan ilişkinizi sürdürme. Güvenmediğin bir adamla neden birlikte olursun ki?

Merhaba sevgilim erkek arkadaşıyla tatile gitti bodruma bugun 3.günümü ne tatilde ilk bodruma varar varmaz yol yorgunluğu ile beni aradi yarim saat konuştuk işte bana kafandaki düşüncelerden kurtul seni sevmesem değer vermesem önemsemesem neden arayım bu yorgunluğumla falan dedi. Halettik konuyu yaninda olan arkadaşının da sevgilisi var bu arada ama o da tatile gitmemiş benim gibi yani, daha sonra tatilinin 2.günü hiç whatsappa girmedi bende arayip rahatsiz etmek istemedim o gün konsere gidiceklerdi bir tek bunu biliyordum ve hiç konuşmadığımız için biraz tedirgindim neyse sonra gece aradı beni konserdeyken o konseri çok sevdiğimi bildiğinden aradı sırf duymam için beni düşündüğünden bu beni gerçekten mutlu etti. Bir de o gün konusmadığımız için tedirgin olmustum. Neyse gelelim konuya dün herşey normaldi gayet mutluydum hiç düşünmüyordum da normaldi herşey ama geceye kadar... Gece saat 2.30 gibi yatağımda uzanıyordum arkadaşımla mesajlaşıyodum hiç aklımda yoktu zaten whatsappda da değildi konusmuyorduk yani, daha sonra benim nefes alıp vermem zorlaştı huzursuz oldum ağlamaya başladım durup dururken sonra barda olduğunu bir kizla öpüştüğünü hissettim ama o duyguyu anlatamam gercekten ağlamam dinmiyordu hıckıra hıckıra nefes alıp vermem zorlanıyodu baya huzursuzdum o şekilde hissediyordum bu bi anda geldi okuduğunuz gibi hiç aklımda yokken ve benim hislerim gerçekten kuvvetlidir, gördüğüm rüyalar hissettiklerim çıkar yani sezgilerim kuvvetlidir. Arkadaşıma mesaj attım aldatılıyorum eminim diye kendisi bilir hislerimin kuvvetli olduğunu ama teselli vermeye çalıştı, sonra ağlamam durdu. Aramayi düşündüm fakat rahatsız etmek ve yine bana güvenmiyorsun kavgası çıkıcağından aramak istemedim. Uyumaya baktım sabah kalktiğimda o mesaj atmış 'Dün gece çok içtik baya kustum ya' diye'. Sevgilim bu şekilde mesaj attığında tabi ben iyice şok oldum, hissettiğimin doğru olduğunu düşünüyordum, çünkü bende içtiğini bir kızla öpüştüğünü hisettim oda dün gece içtik diyince iyice sanki Allah bana yol gösteriyor gibi, çünkü durup dururken onun öyle demesi ve benim dün gece öyle hissetmem. Benle sevgili olmadan öncede barlarda sarhoşken kizlarla öpüştüğünü biliyodum anlatmıştı bana ama o eskilerde kaldi falan demişti pek takılmamıştım. Ben de ona dün gece içtin demek bende huzursuz olup ağladım ictiği ve bir kizla öpüştüğünü hisettim demedim, bir kizla olduğunu hisettim dedim cevap vermedi daha. Sizce ben mi abartıyorum yoksa Allah gerçekten birşeylerin farkına varmam için yol mu gösteriyor?
sende benim gibisin hislerim rüyalarım çıkar bu kalbinin ona karşı ne kadar iyi niyetli olduğunu gösteriyor .Ve Allah bi şekilde önüne çıkartıyor işte bunu his mis diyp geçmemk gerekiyor .Uyanık hamlelerle söyletebilirsin ama herşeyi bilmek üzüyor

Evet arkadaşlarımınkıne bakarım ve dediklerim doğru çıkar.
ayyy lütfen bana da baaakkk
bu arada konun için diyecek bir şey yok sen çünkü gerçekten eminsin ve çocuk sana cevap vermemiş ya whatsapp ta online mı facebook ta falan yani görmediği için mi cevap vermiyor yoksa cevap vermek mi istemiyor acaba

Bugün o kadar üzgünken beni güldüren konu oldu bu...

İçki içtiği içine doğdu ve doğru çıktı bu bağlamda öpüştüğü de içine dopduğu için seni aldattığını düşünüyorsun öyle mi? İyi bari adamın denize havuza girdiği içine doğmamış, mazallah boğulduğunu da hissedebilirdin.

Yapma allah aşkına böyle kurup kurup kendini doldurma. Yok ben kurmuyorum adam güvenilmez diyorsan ilişkinizi sürdürme. Güvenmediğin bir adamla neden birlikte olursun ki?
Güldüyseniz ne mutlu üzülmenizi istemem de dün öyle hissettim bilmiyorum sabah bi de o sekilde mesaj atınca tedirgin oldum dün bunu yaşayip sabah bi anda çok ictik mesajı gelmesıne şaşırdım yani.

ılk sayfayı okudum sadece kahve falı baakarım dedıklerım cıkar demıssın buna takılmak degıl de olay sen hıslerıne yıne guven ama bı kanıt bulmadıkça kendı kendıne varsayımlarla yola cıkarak tartısıp kavga edıp kendı kendını yeyıp sınırlerını bozma ılerletmıyorsan takılmıyorsan tabı kı sorun yok
Haklısınız yok zaten bu sebebden dolayı kavga çıkaracak halim yok sadece ona demiş oldum bu şekilde hissettiğimi.

sende benim gibisin hislerim rüyalarım çıkar bu kalbinin ona karşı ne kadar iyi niyetli olduğunu gösteriyor .Ve Allah bi şekilde önüne çıkartıyor işte bunu his mis diyp geçmemk gerekiyor .Uyanık hamlelerle söyletebilirsin ama herşeyi bilmek üzüyor
Kesinlikle en beğendiğim görüş bu oldu tesekkürler. Cok haklısınız, ama uyanık hamlelerle nasıl söyletebilirim işte sorun burda :KK43: Gerçekten öyle herşeyi bilmek cidden üzüyor.

ayyy lütfen bana da baaakkk
bu arada konun için diyecek bir şey yok sen çünkü gerçekten eminsin ve çocuk sana cevap vermemiş ya whatsapp ta online mı facebook ta falan yani görmediği için mi cevap vermiyor yoksa cevap vermek mi istemiyor acaba
Yok hayir online değil. Kahve için de mesaj atabilirsiniz bakabilirim.

X