O birden gelen aldatma hissi

bende genelde hissederim eski sevgilimin evlendiğini falan görmüştüm adam cidden evleniyormuş o aralar.aldatıldığımı görmedim ama cidden bana da bakarsan çok sevinirim.ayrıca cidden keşke o halinle konuştuk başka şeyler anlattığını da hatırlıyor musun falan deseydin içinde kalmazdı.ben bir kere böyle hissettim rüyamda eski sevigilisiyle gördüm söyledim bağın var mı hala diye tabi olur mu öyle şey dedi sonra karşı apartmanda oturduğunu öğrendim tabi ben şok

Hisleriniz kuvvetli olabilir ama hissetmeniz bu olayın gerçekleştirdiğini göstermez bence ya
Yani elinizde bi delil olsa buna yönelik anlarım ama

Bakabilirim :)

Bu tatile gitmesinde sakınca görmediyseniz güveniyor olmanız gerekir.
Ama içki içip kendini kaybeden biriyse kötü şeyler olmuş olabilir.
Yinede emin olmadan hareket etmeyin.

Sevgilinizin güvenilmez biri olduğunu yazmışsınız. Anladığım kadarıyla kendinize de güvenmiyorsunuz ve sevgilinizin bulduğu ilk fırsatta sizi aldatacağını düşünüyorsunuz. Madem öyle neden daha güvenilir ve sizi sevecek aldatmayacak birini bulmadınız?

Sevgilimin beni sevdiğini düşünüyorum ama benim bu güven problemim gecmiste yediğim kaziklar yüzünden ve konumuz bu değil ki. Ben sadece beni aldattiğini hissettim dedim beni aldatiyor demedim.

Sevgilimin beni sevdiğini düşünüyorum ama benim bu güven problemim gecmiste yediğim kaziklar yüzünden ve konumuz bu değil ki. Ben sadece beni aldattiğini hissettim dedim beni aldatiyor demedim.
Eğer sizi sevdiğini düşünüyorsanız kendinize de güvenmelisiniz. Ayrıca size bara gittiğini çok içtiğini falan söylüyorsa korkacak bir şeyi yoktur bence. Aldatan insan daha masum bir yalan bulur bara gittiğini söylemezdi diye düşünüyorum.

seni çok iyi anlıyorum benim de hislerim çok kuvvetlidirr. Hatta içimde bir huzursuzluk hissettiğimde arkadaşlarım da benimle beraber bekler bir şey olacak diye. Onlar da alışmıştır buna. Ve bence hissettiklerin de doğrudur.Yanıltmıyo çünkü

Bara gittiğini söylemedı ilk sabah cok ictik kustum dedi bende bu şekilde dün gece hissetiklerimi söyleyince ilk neden ağladın kıyamam sana dedi tekrar anlattığımda ha anladım odada sızmısız cok yorgunduk sahilde ictik dedi bende baska bırsey olmadı yani dedim yok otel zaten aile oteli dedi kapattim konuyu ama yalan soylediği ortada değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…