O birden gelen aldatma hissi

Bence erkeklerin tatile gitmesi zaten sakıncalı kesinlikle boş dönmezler gitmeden bile plan yaparlar hislerinize güveniyorsanız bu şüpheyle yaşamaktansa ayrılın yada görmezden gelebilirseniz devam edin ama nede olsa anlamadı diye alışmasın sonra aldatmaya

Ona dediğim gibi hissettiğimi açıkladım niye ağladın kıyamam sana falan dedi tekrar açıkladım bakalım ne dicek. Ama sizcede tuhaf değil mi öyle hissedip sabah dün gece cok ictik diye mesaj atması resmen Allah uyan diyor.

yahu ben mi yaşlandım yoksa bu kızlar gerçekten barlarda daha yeni tanıştığı erkeklerle hemen öpüşüveriyorlar mı gerçekten

Benimde 6.hislerim cok kuvvetlidir.Ama sizinki paranoya olmus biraz.Duygusal bir donemde olmalisiniz.Keske o an arasaydiniz.Ama aldatan biri neden icki ictigini soylesin ki

Başlığı okuyunca ben de sandım ki 'bazen öyle yakışıklı erkekler görüyorum ki sevgilimi aldatasım geliyor' gibi bir yazı gelecek öyle olsaydı daha normal bir his olurdu bence ama seninki bana biraz garip geldi. Dediğin gibi öpüşmüş aldatmış olsa bile sevgilin itiraf etmediği sürece asla doğrudan emin olamayacaksın, o yüzden şimdilik kendini boşuna darlama bence.

Benimde 6.hislerim cok kuvvetlidir.Ama sizinki paranoya olmus biraz.Duygusal bir donemde olmalisiniz.Keske o an arasaydiniz.Ama aldatan biri neden icki ictigini soylesin ki
Duygusal bi dönem değilde dün gece öyle hissettim bilmiyorum. Haklısınız dün gece cok ictik baya kustum yazması aldatan insan bunu neden desin ki? Bilmiyorum kafam karişti ağlıcam simdi.

Hahahah keşke öyle olsaydı O da itiraf etmiceği için sorun yok kaldim böyle

Duygusal bi dönem değilde dün gece öyle hissettim bilmiyorum. Haklısınız dün gece cok ictik baya kustum yazması aldatan insan bunu neden desin ki? Bilmiyorum kafam karişti ağlıcam simdi.

Ya aldatildiginizi hissetseniz neysede opustugunu hissettim diyorsunuz Bence sakin olun ve atin kafanizdan o fikirleri

Erkek arkadaşın sana güvenmemen için sebepler vermiş. Araştır, soruştur. Ama Nostradamus değilsen sırf içine doğdu diye ilişkini bitirme derim. Yine de sen bilirsin.

Evlenmeden önce bir ilişkim olmuştu ozaman erkek arkadaşın bana uyuyorum diyordu meğer her gece barlarda kızlarla takılıyormuş ve bende defalarca hissettim ama elinde bir kanıt olmadığı için varsayım üzerine konuşuyorsun ve ben ayrıldıktan sonra bütün Yediği haltları öğrendim derin bir oh çektim kurtuldum diye yani bir kadın herşeyi hisseder diye düşünüyorum özellikle bu konularda tabi takıntılı durumlar yoksa

Erkek arkadaşın sana güvenmemen için sebepler vermiş. Araştır, soruştur. Ama Nostradamus değilsen sırf içine doğdu diye ilişkini bitirme derim. Yine de sen bilirsin.
Yok bitirmem de baya üzülüyorum şuan gerçekten öyle birşey olduysa diye kendisi ona güvenmem için herşeyi yapiyor konserde araması bulustugumuzda rahatlıkla telefonu vermesi vs sizce yanlıs mı dusunuyorum yoksa belkide gercekten aldatıyomudur?

Aynen ben de takıntılı bir insan değilimdir asla hiç aklımda yokken o şekilde hissedip ağlamam ve sabah cok ictik diye mesaj atmasi herşeyi göstermiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…