O birden gelen aldatma hissi

16 yaşında biriniz 18 yaşında biriniz.
Gelecek melecek düşünmediğinizi farz ederek yazıyorum.
Sen burda sevgilini de tanımanın getirdiği huzursuzlukla acaba aldatmış mıdır'ı sorguluyorsun,hissiyat falan değil bu ablacım baya bildiğin tahmin etme durumu,sevgilinde böyle bir potansiyel olmasa senin içine dışına bir şey doğmazdı emin ol.
Çocuk orda eğer karşılık bulabileceği bir kızla tanışmışsa eh yaş 18 hormonlar gece tarifesindeki taksimetre gibi çalışıyor,üzgünüm ama çoktaaaaan aldatmıştır seni.

Haklısınız

Bence bir kadin aldatildiginin farkina varir bende kocama ilk once cok guveniyordum fakat sonradan benden baskalarina baktigini dusunuyordum bi yandanda belkide esimin gunahini aliyorsun diye kendi kendime dusunuyordum ama hislerim beni taniltmadi ben yanindayken bile gozunu baska kadinlardan alamiyor coooooooooook sinirleniyorum bu duruma daha nusanliyken bile bir arkadasim demisti bana nisanlin insanlari cok inceliyor gibi bakiyor dedi toz konduramadim yok boyle bisey dedim ama dogruymus daha ne pislik yaptiginida bilmiyorum hic guvenim kalmadi esime

üzüldüm, insan sevince yakıştıramıyor.keşke kalbimizden önce aklımızı bir dinlesek

üzüldüm, insan sevince yakıştıramıyor.keşke kalbimizden önce aklımızı bir dinlesek
Bu konu beni cookk uzuyor dediginiz gibi sevince insan yakistirmiyor ona kalmadan esim gecmiste birlikte oldigu kadinlari bile anlatir bazan cok bunaldim bu konuda bi iliskide guven sarsildimi olmuyorku bide hamileyim mahfolmus durumdayim esimede diyorum yanimdayken baskasina bakgiginda beni uzuyorsun guvrnimi kiriyorsun diyorum gulup geciyor dinlemiyor bile bazan diyom butun rrkeklermi boyle diye napcagimi nasil davranacagimi sasirmisim

haddime değil ama keşke bebek düşünmeseydiniz hemen
bazı insanlar değişmiyor maalesef ki, söylediklerinizin eşinizi etkilemediği gibi.
umarım bir yolunu bulursunuz, konu açın isterseniz, belki arkadaşlar bir yorum yapıp içinizi rahatlatır en azından anlatmak bile ferahlatır

Cok saol canim ya bide benim kimsem yok ne anne ne baba nede kardes arkadas hani derdimi anlatacagim kimsem yok dediginiz gibi hani biri olsada icimi doksem o bile beni rahatlatir ama yoruldum cok sey yasadim hem gecmisten hem simdi kendi derdim bana yetiyor bide esimin yaptiklari beni dahada bunaltiyor mesela beni hic bi zaman kendi istegiyle bi yere goturmemis hep ben derim disari cikalimmi biseyler yapalimmi diye bazan goturur bazan goturmez goturdugundede moralimi bozup kapinin onune birakir arkadaslarina gider bazan diyom sonumuz nolcak aceba bana karsi cook ilgisiz onun icin olsamda olur olmasamda

Üzüldüm sizin icin ama gercekten insan aldatıldığını hissediyor benim daha önce iliskimde huzursuz olup ayrilicağimizi hissediyordum yarin veya 2 gün sonra ayrilip veya kavga ediyoduk. Allah büyük ve allah yardimcimiz olsun

Saol canim.beni dinledigin icin dedigin gibi insan alniyor hissediyor kocam yuzunden kimseye guvenim kalmadi herkes boyle mi diyorum cok stresleniyorum bu durumdan dolayi cok sinirli biri olmusum napcagimi nasil davranacagimi bilemiyorum

Tamam bazi insanlarin hissleri evet kuvvetlidir ama sizin dediginiz kadarda degil canim. Iyice paronaya yapmissiniz. Ve herseyden önce güvenmediginiz adamlarla beraber olmayin.

Saol canim.beni dinledigin icin dedigin gibi insan alniyor hissediyor kocam yuzunden kimseye guvenim kalmadi herkes boyle mi diyorum cok stresleniyorum bu durumdan dolayi cok sinirli biri olmusum napcagimi nasil davranacagimi bilemiyorum
Yanlış anlamayin ama size karşı bu kadar ilgisiz biriyle neden evlilik yaptiniz üstelik bide hamilesiniz cok zor bi durum.

Tamam bazi insanlarin hissleri evet kuvvetlidir ama sizin dediginiz kadarda degil canim. Iyice paronaya yapmissiniz. Ve herseyden önce güvenmediginiz adamlarla beraber olmayin.
Kendi düsünceniz ama cidden paronaya olduğunu düşünmüyorum daha önce iliskimde ise ayrilcağimizi hissediyordum bi huzursuz olurdum dediğim gibi yarin veya 2 gün sonra ayrilidirdik ve cok kotu kavga ederdik

Kendi düsünceniz ama cidden paronaya olduğunu düşünmüyorum daha önce iliskimde ise ayrilcağimizi hissediyordum bi huzursuz olurdum dediğim gibi yarin veya 2 gün sonra ayrilidirdik ve cok kotu kavga ederdik

evet o dedigin bendede var. BAzen birseylerin kötü gitigini hissedersin evet ama sen bir kizla öpüstügünü hissetim falan diyorsun bu abarti geldi bana :)

Anksiyete hastası olabilirmisin.bu ilk değildi eminim gec kaldığında ,aramadığında,arayıp acmadığında panik oluyormusun hep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…