- 24 Aralık 2012
- 629
- 272
165 çok teşekkür ederimBoyun kaçtı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
165 çok teşekkür ederimBoyun kaçtı cnm
Teşekkürler ❤Harikasın afiyet olsun cnm
Kalori bakımından az olmuş yine gözümden kaçmadı protein alımını bırazdaha arttırabilirsin canım kalori acıgıda kapanır 900 az21. Gün
Öğlen (13.30)
51 gr susamlı simit
40 gr ezine peyniri
Yarım domates
Yarım salatalık
Yarım çarliston biber
Ara öğün
1 adet erik
1 adet kayısı
1 adet yaprak sarma
Akşam (20.00)
Fırında soslu lahana.
(sos: lor, yumurta, zeytinyağı,baharatlar)
900 ama sanki 1300 lere gelmiştir o. Eşim yaptı yemeği bol kullanmistir zeytinyağıni.Kalori bakımından az olmuş yine gözümden kaçmadı protein alımını bırazdaha arttırabilirsin canım kalori acıgıda kapanır 900 az
Afiyet olsun ❤
Hahahha ozaman başka900 ama sanki 1300 lere gelmiştir o. Eşim yaptı yemeği bol kullanmistir zeytinyağıni.
Sanmıyorum cnm, 7 gün var daha. Eşim 1 kilo vermiş, aynı şeyleri yiyoruz. Yüksek ihtimal o takviyeler yaptı. Hayırlısı bakalım haftaya pazar belli olur.Regl olacak olabilirsin, üzülme hemen
Üzülme o cabuk gider sen iyi ol yeter sağlık herşeyden önemliGünaydın.
Bugün tartı günüm tam bir hüsran.
+200 olarak tabloya yazdım..
Karaciğer temizliği için 3 lu set takviyeye başlamıştım, o ben de kilo olarak negatif etki yaptı. Spora ve diyete rağmen +200 un başka bir açıklaması olamaz kanımca. Bitene kadar da kullanmam gerek maalesef
Kendine böyle eziyet etme cok az yemişsin o kilo yağ değil sadece tedaviden kaynaklı ödem çabucak gidecek ❤22. Gün
Öğlen ( 15.30 )
200 gr yoğurt
40 gr gronola
2 adet ceviz
Ara öğün
1 bardak süt
Akşam ( 20.00 )
200 gr yoğurt
200 gr çiğ semizotu
2 adet ceviz
Vücudunu sasırtmayı deneyebilirsin 2 günlük detoks gibi ama tamamen aç kalmadan şekersiz sebze agırlıklı detoks suları içerek fayda edebilirsürekli yazamıyorum ama ben de takip ediyorum burayı.. bu hafta dikkat edemedim iş yoğunluğum çok fazlaydı ortak söylenen yemekleri yedim
Regl olacak olmamın da etkisiyle herhalde 58.5 çıktım bugün tartıda. Vücudum benimle alay ediyor sanırım :) yemesem de veremiyorum ancak 2 öğün fazla tüketsem 1-2 kilo yansıyor tartıya. Son 1 senedir bu kısır döngüdeyim
Denedim onu da hatta meşhur markanın detoks sularından 3 günlük detoks yapmıştım. 500 gr fark etmişti. Bi de dünya para verdim. Kan değerlerime baktırmam gerektiğini düşünüyorum artık çünkü hiç mantıklı gelmiyor bu durum.Vücudunu sasırtmayı deneyebilirsin 2 günlük detoks gibi ama tamamen aç kalmadan şekersiz sebze agırlıklı detoks suları içerek fayda edebilir
Evet onu dene bakalım belki altta yatan başka bir sorun vardır Allah korusun Rabbim sağlık versinDenedim onu da hatta meşhur markanın detoks sularından 3 günlük detoks yapmıştım. 500 gr fark etmişti. Bi de dünya para verdim. Kan değerlerime baktırmam gerektiğini düşünüyorum artık çünkü hiç mantıklı gelmiyor bu durum.