canım kargo parası ile aynı fiyata denk gelmiyo muıinternette özellikle kitap alışverişi sitelerini öneriyorum..zira birçok sitede kitaplar piyasadaki fiyatlarından çok daha ucuza geliyor..ama yine de sahaf kokusu başkadır o ayrı:)
valla o kadarını bilmiyorum ki yasaksa yetkili bi kişi bildirsin şimdiden ama sanırım yasak değil çünkü arkadaşlar bazı topiklerde site ismini rahatca kullanmışlar...site ismi vermek reklama girmiyor mu? biraz bu topici takip edeyim eğer yasak değilse yazacağım bir kaç site var :)
canım kargo parası ile aynı fiyata denk gelmiyo muı
değil sanırım kimse müdahale etmedi yaz bi tane eğer yasaksa silerizyok cnm ya..zaten birçok sitenin kargoyu ödeyen kitaplar die özel bi bölümü var.. o bölümden bir kitap alınca kargon bedavaya geliyor..birçok yayınevinin kendi sitesinde de kargo yurtiçine ücretsiz..
bu arada site ismi vermek yasak değilse yazayım ben de bi kaç tane:)
eğer çok aceleniz yoksa (büyük kampanya zamanlarında biraz uzayabiliyor süre) kültürtv.com önerebilirim kampanya olmadığı zamnalarda tüm kitaplar yüzde 40 indirimli bazen kampanya yapıyorlar yüzde 60 indirim oluyor. Ben bu siteden orijinal kitabı korsanından daha ucuza aldığımı bilirim.
parfümü de cheapsmell' cen alıyorum. strawberryden daha ucuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?