Almamissin sonuçta her türlü zaferdir yaniTarcinin oyle etkisimi var canim? Bende sut arttirir diye duymustum sende yag yaktiriyor diyince cumartesi yaptim ve icemedim cunku vakit olmadi unuttum sogudu
Benim diyette pek iyi gitmiyor. İlk hafta cok iyiydi -2 kg di simdi 2 haftada -1 kg daha gitmis. Buda hic yoktan iyi ama yetersiz tabi suan 85.3 oldum
Çok iyi bence canım. Ben spora hala baslayamadim. Bir detoks hikayem var anlaticam.Aslında her şey beyinde bitiyor hele ki kilo verince değme keyfimize inanılmaz güç geliyor insana
Bence de kahve yapmış olabilir ya dene bi iki gün belli eder kendini inşallah kahvedir deyim tarçın daha önemli diyetteama ben kahve ile aşkımı bölmek hiç istemem orası ayrı
Bugün de sporumu yaptım ama bacağım çok ağrıdı nedense yarın suquat yerine başka popo haraket ekleyeceğim çok sayıda değil ama 150 tane falan haraket yapıp asyoş ile dans edip hoplayıp zıplıyorum spor dediğim de bu
Sabah normal kahvaltı yaptım 1 filim ekmekle öğlen yemeğim yulafı sütte pişirin muz kuru üzüm ve tarçın ekledim tatlı ihtiyacımı gidersin diye dua ediyorumakşama da çorba ve tavuk yerim belki 2 kaşık pilav yanına
DenicimBir de kızlar size müthiş yok tutucu akşam menüsü vereyim normal bol yeşillikki salata yapın koca kase içine bir avuç haşlanmış nohut ve biraz kızarmış tavuk zeytinyağ ile kızartabilirsiniz üzerine eğer seviyorsanız sarımsaklı yoğurt sevmiyorsanız sade de yiyebilirsiniz aşırı tok tutuyor göreceksiniz
Kahve bende çok işe yaradı inşallah sende de yarar canım.Teşekkürler canm, kahveyi yeni içtim .faydasını görürüm inşallah. Bugün öğleden sonra komşuda çiğköfte yoğurdun. İyi yedim ama akşamı hafif atlattım. Suyumuda iki litre ye 6akin içtim
Bacak eritmek çok zor ya. Ama uygun egzersiz bulursam eklerim.Evet ya yazıyorum o zaman
iç bacaklar 58
basen 99
göbek 79
bel 69
iç bacaklarımdan şikayetçiyim en fazla spor önerileriniz varsa açığım
Buyrun alkisinizi efenimneler yediğime gelirsekte
sabah patatesli sucuklu omlet yedim, 2 dilim peynir, 5 6 tane çeri domates, yarım gevrek
öğlen sade türk kahvesi içtim
akşamüstü 1 tabak barbunya yemeği yedim yoğurtla beraber
Sporda yaptım alkış bana
50 tekrardan 3 çeşit karın hareketi, sumo squat, jumping jack, iç ve dış bacak hareketi yaptım
Hoş geldin canımBenide alın aranıza blup bende aynı kilodayım 62lerdeyim tartılvam birazfan hedef 50 benim bende günlük yediklerimi paylaşıcam
Ama öğlen yememissin.Sabah müsli yedim bir kase
Akşam tavuk salata arada peynir attım agzıma hurma
Yeşilcay portakal yerim akşam benim bu kadar
Ben öglen yemek yemiyorum cünkü gec yapıyrum kahvaltı maalesf sütüm cok az etkilecegini sanmıyorum bol bol su içiyorumAlmamissin sonuçta her türlü zaferdir yani
Çok iyi bence canım. Ben spora hala baslayamadim. Bir detoks hikayem var anlaticam.
Denicim
Kahve bende çok işe yaradı inşallah sende de yarar canım.
Bacak eritmek çok zor ya. Ama uygun egzersiz bulursam eklerim.
Buyrun alkisinizi efenim
Hoş geldin canımilk sayfadaki bilgileri yaz ekliyorum
Ama öğlen yememissin.Bebeğin ufakmis daha bu kadar yüklenme aman diyeyim.
Nasıl bir detox kac kilo verdinKızlar ben elma detoksuna başladım dün. Ay Allah'ım çok zorlandim. Bugün de yedim ve bıraktım devam edemeyecegim. Aşırı tatlı bir karışım içim bayıldı diyetten soğudum yeminle.
Baş dönmesi devam ediyor sanırım problem az yiyor oluşum. Yine de gozlemleyecegim birkaç gün daha.
Spora baslamam lazım ama çooook üşeniyorum yahu.
Bebeğin kilosu yerindeyse iyi. Ama yinede bebeğin küçükmüş canm. Sen bilirsin. Benim kilo 74 hedef 55Bebeğim 4 aylık kilo alımı iyi cok şğkür zaten cogunluk mama yiyor günde bir kere tati yapıyır sıkıntı olmuyor yani bu tarcınlı kahveyş akşam içmeyi düşünüyorum akşam cok acıkıyorum en azından durdurur beni senin hedef kilo ne benimki 50
Elma detoksunda kaynatıp suyunu mu iciyorsun canm. Az yersen kahvede baş dönmesi yapabilir dikkat et canm.Kızlar ben elma detoksuna başladım dün. Ay Allah'ım çok zorlandim. Bugün de yedim ve bıraktım devam edemeyecegim. Aşırı tatlı bir karışım içim bayıldı diyetten soğudum yeminle.
Baş dönmesi devam ediyor sanırım problem az yiyor oluşum. Yine de gozlemleyecegim birkaç gün daha.
Bende spora başlamak istiyorum ama vaktim olmuyor ayarlayabilme olacak. Spor olmadan çok zor zayiflamamKızlar ben elma detoksuna başladım dün. Ay Allah'ım çok zorlandim. Bugün de yedim ve bıraktım devam edemeyecegim. Aşırı tatlı bir karışım içim bayıldı diyetten soğudum yeminle.
Ben evde yürüyorum cok keyifli oluyor kulaklık takıyorum deli deli hareketler yapıyorumBende spora başlamak istiyorum ama vaktim olmuyor ayarlayabilme olacak. Spor olmadan çok zor zayiflamam
Bende sorcaktım arkadaşta sormuş nasıl oluyo elma detoksuKızlar ben elma detoksuna başladım dün. Ay Allah'ım çok zorlandim. Bugün de yedim ve bıraktım devam edemeyecegim. Aşırı tatlı bir karışım içim bayıldı diyetten soğudum yeminle.
Pazar sabahı olsun benceKızlar tartı günü ne zaman bigün seçelim
Cuma sabahı daha iyi olmaz mı haftasonu cozurtmuş halimiz ödemli olur yanıltır bencePazar sabahı olsun bence
Tamam cuma olsunCuma sabahı daha iyi olmaz mı haftasonu cozurtmuş halimiz ödemli olur yanıltır bence
Ya bir de bebekleriniz ne kadarlık bilmiyorum ama doğumdan ne kadar sonra regl oldunuz ben
ödemden ölüyorum
Cuma sabahı daha iyi olmaz mı haftasonu cozurtmuş halimiz ödemli olur yanıltır bence
Ya bir de bebekleriniz ne kadarlık bilmiyorum ama doğumdan ne kadar sonra regl oldunuz ben
ödemden ölüyorum