Niyet Ettim Emzirirken Kilo Vermeye🤱🏻

Selam kizlar ben geldim :)
60.9 ile gune basladm 1 haslanms yumurta az salatalik 2 zeytin 4 ad. Form biskuvi peynir

Az once tarcnli turk.kahvemi ictim:)
Birazdan pirasa yapicam.
Jadesi canim 58 lere beraber dusmustuk :) hadi nice 57 56 55 .. lere

K Kuf cim ben aksam nugget da yedim 2 gundur ama ekmek yok tabi onuda kesmem lazm sanirim. Bu arada yas 31 boy 1.58

Bol salata yapiyorum aksamlari kivircik mor lahana domates li baya tok tutuyor

Hoşgeldin canm. İnşallah 50 lileri görürüz. Benim bugün iştahım çok açıktı. Regl oldum. Tabi kahvaltı oncesi bir hata yaptım. Bir dilim kipris tatlısı yedim. Bu saate kadar tatlının da etkisiyle iştahım daha da açıldı. sürekli aciktirdi

AAfiyet olsun tarçınlı mi
Evet teşekkür ederim
Nuggetin dış kaplaması var sadece ama tabii ızgara tavuk tercih etsen daha iyi canım.

Ben de turp ve havuçlu salata yeyince tok tutuyor ama biraz rahatsız ediyor yaz gelse de salatalikla domatese düşsek
Aniden kan şekerini yükseltti aynı hızla da düşürdü, gelsin sonra açlık hissi ekmeği biraktigimdan beri daha az acikiyorum o da aynı mantık çünkü.

Evet baharcım daha önce yaptık yine yaparız emzirme bitmeden verin a dostlar zira bitince kalori hep size kalıyor benim gibi sapıtırsanız kilo alırsınız

Evet baharcım daha önce yaptık yine yaparız emzirme bitmeden verin a dostlar zira bitince kalori hep size kalıyor benim gibi sapıtırsanız kilo alırsınız
Ya ben öküz gibi yiyordum kilo almiyordum tek sebebi emzirmekti. Cidden bırakınca hop geri gelecekler o yüzden midemi kucuktmem şart şimdiden.

Kızlar müthiş tok tutan bir kahvaltı tarifi veriyorum.

Yulaflı Omlet
İki adet yumurta
İki tepeleme yemek kaşığı tercihen ince öğütülmüş yulaf ezmesi
Bir tatlı kaşığı pul biber ( acı yiyemeyen azaltsın)
Yarım çay kaşığı tuz
Tereyağı

Isınmış tavaya tereyağını koyup eritin. Tüm malzemeleri karıştırıp tavaya dökün ve arkalı önlü krep gibi pişirin. Tadı da çok güzel.

Kızlar tarifleri ilk.mesaja ekliyorum.

Yenilerini denedikce güncellerim.

Kilosunda değişim olan iletsin tabloyu guncelleriz. Ben aynıyım hala 59.8

Sagol cnmm tarif icin deneyecegim
60.6 ciktim bugun:) sana yetisicem
Ben karya ya patatesli kasarli tost yapıyordum firin kagidi ile bunuda yiyebilirsiniz az kasar rendeleyip uzerine patates rendeliyorsun ve yumurta karistirip tost makinesine :)

Ya ben öküz gibi yiyordum kilo almiyordum tek sebebi emzirmekti. Cidden bırakınca hop geri gelecekler o yüzden midemi kucuktmem şart şimdiden.
Bende öyleydim ve sürekli abur cubur geçerken bi bisküvi at ağzına bi kurabiye at masum geliyor anlamıyordum ama emzirme bitince anlaşılıyor o yüzden öğle yemeğimi sizlere sunayım sporumu da elimden geldiğince yaptım 50 sukuat 100 tane göbek hareketi ve kızımla dans

Eklentiler

• IMG_20220311_155019.jpg
    140,2 KB · Görüntüleme: 40

Ben bira artidayim regl oldum. Bugünde memlekete geçtim biraz yemeklerde sıkıntı olacak gibi. Pazartesi inşallah tam katılırım.birde tartı günü mü belirlesek acaba

Reactions: Kuf
Sagol cnmm tarif icin deneyecegim
60.6 ciktim bugun:) sana yetisicem
Ben karya ya patatesli kasarli tost yapıyordum firin kagidi ile bunuda yiyebilirsiniz az kasar rendeleyip uzerine patates rendeliyorsun ve yumurta karistirip tost makinesine :)
Aa evet uzun zamandır yapmıyorum yapayım ben de Deniz'e. Az da ben yerim.
Harikasın kilonu hemen guncelliyorum. Ben de 59.5 oldum
Çok iyi helal spor bende henüz yok ama bir an önce başlamak istiyorum.
Kizlar bisey dicem ben 3 tane falan browni kurabiye yedim
Geçmişi geçmişte bırakıp tam gaz devam ediyoruz
Ben bira artidayim regl oldum. Bugünde memlekete geçtim biraz yemeklerde sıkıntı olacak gibi. Pazartesi inşallah tam katılırım.birde tartı günü mü belirlesek acaba
Ben cumartesi yazmıştım canım ilk mesajda. Ama pazar bana daha uygun. Pazar olarak belirleyelim diyorum.

Selam kızlar
Şunu şuraya bırakayım

Şu an regl dönemindeyim. Tahminim 500 Gr da regl ödemi var. Tarçınlı kahveyi ihmal ettiğim günler yavaşlıyor kilo verimi cidden. Denemeyen denesin

Sabah yulaflı Omlet
Öğlen tarhanali yoğurt çorbası
Akşam iki tane lahmacun ev yapımı

Açıkçası isteyerek yedim.lahmacunu suçluluk hissetmiyorum. Yarın kaldığımız yerden devam

Bugun sabah omlet form biskuvi ve peynir
Oglen tavuk suyu corba
Aksama ise balik yedim bok salatayla :)
Bugunu de guzel bitirdik

Diyet yoldaşlarına kapım açık. Tek çekilmiyor a dostlar gelin haydi
Merhaba, ilk önce bol eksiler dilerim
Bende aynı durumdayım emziriyorum ve bi türlü devamlılık sağlayamıyorum 3 kilo versem 5 kilo alıyorum.
Diğer diyet gruplarına katılmayı denedim ama iki oğlum var kurallarına uyamıyorum.Vaktim yetişmiyor.
Vermeye çalışırken sürekli yukarı çıkıyorum bugün doya doya yiyim yarın diyete başlıcam diye diye 68 kiloyu buldum.
172 boyundayım.78le doğurdum sonrada 68e düştüm.Bi aralar 63 olmuştum ama anlamadan bu kiloda buldum kendimi.
Hedefim 60 olmak ama en son bekarken 60tım.
İlk doğumdan sonra emzirmem bitince kararlı bi diyete girip 10 kilo vermiştim ama şimdi yapamıyorum bi türlü.Bir kerede sizlerle denemek istiyorum.

Tamm canm olur bana uygun

Reactions: Kuf
Merhabalar hoşgeldin. Bende haftasonu gezmelerdeydim eve dönüş yapıyor uz bugün. Haftasonu pek diyet yapamadım bebişim sürekli mem3deydi ikramlarda da yememezlik yapamadım. Beraver inşallah verelim

Yemeye dikkat etmeye çalıştıkça eşim yok diye yemek yapma olayını sapıttı sağlıksız besledim ama abur cubur olayını en minimuma düşürdüm benşm kız akşam yemeği yemez pek yemek yapmadım doğru düzgün eşim 5 günlük Antalya görevine gitti yarın geliyor kısmetse artık yemeklere de dikkat ederim sporu da dün yapmadım bugün yaptım yine

Gruplara katılmama sebebim bu benim de. Bebekli kadın bazen duş alacak vakit bulamazken her gün on mesaj nasıl yazsın?

Benim konumda kural falan yok. Sadece diyeti sonlandıran bildirsin listeden çıkaralım yeterli. Buyur kapımız açık örnek menüler yazıyorum ve tarifler ekliyorum fırsat buldukça. Umarım işine yarar. İlk.mesajdaki bilgileri ilet ekleyelim seni listeye

Karar konusuna gelince cidden kendini sağlam sartlandirman lazım. Gerisi corpa söküğü gibi geliyor inan.
Ben de dün iki lahmacun yuttum oluyor öyle arada ya önemli olan bir öğün yaptıysan diğer öğünde amaan diyet bozuldu diye düşünüp yememek. Bitiren bu oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…