Hoşgeldin canm. İnşallah 50 lileri görürüz. Benim bugün iştahım çok açıktı. Regl oldum. Tabi kahvaltı oncesi bir hata yaptım. Bir dilim kipris tatlısı yedim. Bu saate kadar tatlının da etkisiyle iştahım daha da açıldı. sürekli aciktirdiSelam kizlar ben geldim :)
60.9 ile gune basladm 1 haslanms yumurta az salatalik 2 zeytin 4 ad. Form biskuvi peynir
Az once tarcnli turk.kahvemi ictim:)
Birazdan pirasa yapicam.
Jadesi canim 58 lere beraber dusmustuk :) hadi nice 57 56 55 .. lere
K Kuf cim ben aksam nugget da yedim 2 gundur ama ekmek yok tabi onuda kesmem lazm sanirim. Bu arada yas 31 boy 1.58
Bol salata yapiyorum aksamlari kivircik mor lahana domates li baya tok tutuyor
EvetAAfiyet olsun tarçınlı mi
Nuggetin dış kaplaması var sadece ama tabii ızgara tavuk tercih etsen daha iyi canım.Selam kizlar ben geldim :)
60.9 ile gune basladm 1 haslanms yumurta az salatalik 2 zeytin 4 ad. Form biskuvi peynir
Birazdan pirasa yapicam.
K Kuf cim ben aksam nugget da yedim 2 gundur ama ekmek yok tabi onuda kesmem lazm sanirim. Bu arada yas 31 boy 1.58
Aniden kan şekerini yükseltti aynı hızla da düşürdü, gelsin sonra açlık hissiHoşgeldin canm. İnşallah 50 lileri görürüz. Benim bugün iştahım çok açıktı. Regl oldum. Tabi kahvaltı oncesi bir hata yaptım. Bir dilim kipris tatlısı yedim. Bu saate kadar tatlının da etkisiyle iştahım daha da açıldı. sürekli aciktirdi
Evet baharcım daha önce yaptık yine yaparızSelam kizlar ben geldim :)
Birazdan pirasa yapicam.
Ya ben öküz gibi yiyordum kilo almiyordum tek sebebi emzirmekti. Cidden bırakınca hop geri gelecekler o yüzden midemi kucuktmem şart şimdiden.Evet baharcım daha önce yaptık yine yaparızemzirme bitmeden verin a dostlar zira bitince kalori hep size kalıyor benim gibi sapıtırsanız kilo alırsınız
Sagol cnmm tarif icin deneyecegimKızlar tarifleri ilk.mesaja ekliyorum.
Yenilerini denedikce güncellerim.
Kilosunda değişim olan iletsin tabloyu guncelleriz. Ben aynıyım hala 59.8
Bende öyleydim ve sürekli abur cubur geçerken bi bisküvi at ağzına bi kurabiye at masum geliyor anlamıyordum ama emzirme bitince anlaşılıyorYa ben öküz gibi yiyordum kilo almiyordum tek sebebi emzirmekti. Cidden bırakınca hop geri gelecekler o yüzden midemi kucuktmem şart şimdiden.
Ben bira artidayim regl oldum. Bugünde memlekete geçtim biraz yemeklerde sıkıntı olacak gibi. Pazartesi inşallah tam katılırım.birde tartı günü mü belirlesek acabaKızlar tarifleri ilk.mesaja ekliyorum.
Yenilerini denedikce güncellerim.
Kilosunda değişim olan iletsin tabloyu guncelleriz. Ben aynıyım hala 59.8
Aa evet uzun zamandır yapmıyorum yapayım ben de Deniz'e. Az da ben yerim.Sagol cnmm tarif icin deneyecegim
60.6 ciktim bugun:) sana yetisicem
Ben karya ya patatesli kasarli tost yapıyordum firin kagidi ile bunuda yiyebilirsiniz az kasar rendeleyip uzerine patates rendeliyorsun ve yumurta karistirip tost makinesine :)
Çok iyi helalBende öyleydim ve sürekli abur cubur geçerken bi bisküvi at ağzına bi kurabiye at masum geliyor anlamıyordum ama emzirme bitince anlaşılıyoro yüzden öğle yemeğimi sizlere sunayım sporumu da elimden geldiğince yaptım 50 sukuat 100 tane göbek hareketi ve kızımla dans
Geçmişi geçmişte bırakıp tam gaz devam ediyoruzKizlar bisey dicem ben 3 tane falan browni kurabiye yedim
Ben cumartesi yazmıştım canım ilk mesajda. Ama pazar bana daha uygun. Pazar olarak belirleyelim diyorum.Ben bira artidayim regl oldum. Bugünde memlekete geçtim biraz yemeklerde sıkıntı olacak gibi. Pazartesi inşallah tam katılırım.birde tartı günü mü belirlesek acaba
Merhaba, ilk önce bol eksiler dilerimDiyet yoldaşlarına kapım açık. Tek çekilmiyor a dostlar gelin haydi
Tamm canm olur bana uygunAa evet uzun zamandır yapmıyorum yapayım ben de Deniz'e. Az da ben yerim.
Harikasın kilonu hemen guncelliyorum. Ben de 59.5 oldum
Çok iyi helalspor bende henüz yok ama bir an önce başlamak istiyorum.
Geçmişi geçmişte bırakıp tam gaz devam ediyoruz
Ben cumartesi yazmıştım canım ilk mesajda. Ama pazar bana daha uygun. Pazar olarak belirleyelim diyorum.
Merhaba, ilk önce bol eksiler dilerim
Bende aynı durumdayım emziriyorum ve bi türlü devamlılık sağlayamıyorum 3 kilo versem 5 kilo alıyorum.
Diğer diyet gruplarına katılmayı denedim ama iki oğlum var kurallarına uyamıyorum.Vaktim yetişmiyor.
Vermeye çalışırken sürekli yukarı çıkıyorum bugün doya doya yiyim yarın diyete başlıcam diye diye 68 kiloyu buldum.
172 boyundayım.78le doğurdum sonrada 68e düştüm.Bi aralar 63 olmuştum ama anlamadan bu kiloda buldum kendimi.
Hedefim 60 olmak ama en son bekarken 60tım.
İlk doğumdan sonra emzirmem bitince kararlı bi diyete girip 10 kilo vermiştim ama şimdi yapamıyorum bi türlü.Bir kerede sizlerle denemek istiyorum.
Yemeye dikkat etmeye çalıştıkça eşim yok diye yemek yapma olayını sapıttı sağlıksız besledim ama abur cubur olayını en minimuma düşürdümAa evet uzun zamandır yapmıyorum yapayım ben de Deniz'e. Az da ben yerim.
Harikasın kilonu hemen guncelliyorum. Ben de 59.5 oldum
Çok iyi helalspor bende henüz yok ama bir an önce başlamak istiyorum.
Geçmişi geçmişte bırakıp tam gaz devam ediyoruz
Ben cumartesi yazmıştım canım ilk mesajda. Ama pazar bana daha uygun. Pazar olarak belirleyelim diyorum.
Gruplara katılmama sebebim bu benim de. Bebekli kadın bazen duş alacak vakit bulamazken her gün on mesaj nasıl yazsın?Merhaba, ilk önce bol eksiler dilerim
Bende aynı durumdayım emziriyorum ve bi türlü devamlılık sağlayamıyorum 3 kilo versem 5 kilo alıyorum.
Diğer diyet gruplarına katılmayı denedim ama iki oğlum var kurallarına uyamıyorum.Vaktim yetişmiyor.
Vermeye çalışırken sürekli yukarı çıkıyorum bugün doya doya yiyim yarın diyete başlıcam diye diye 68 kiloyu buldum.
172 boyundayım.78le doğurdum sonrada 68e düştüm.Bi aralar 63 olmuştum ama anlamadan bu kiloda buldum kendimi.
Hedefim 60 olmak ama en son bekarken 60tım.
İlk doğumdan sonra emzirmem bitince kararlı bi diyete girip 10 kilo vermiştim ama şimdi yapamıyorum bi türlü.Bir kerede sizlerle denemek istiyorum.
Ben de dün iki lahmacun yuttum oluyor öyle arada yaYemeye dikkat etmeye çalıştıkça eşim yok diye yemek yapma olayını sapıttı sağlıksız besledim ama abur cubur olayını en minimuma düşürdümbenşm kız akşam yemeği yemez pek yemek yapmadım doğru düzgün eşim 5 günlük Antalya görevine gitti yarın geliyor kısmetse artık yemeklere de dikkat ederim sporu da dün yapmadım bugün yaptım yine