Niyet Ettim Emzirirken Kilo Vermeye🤱🏻

Kızlar bu sabah böyleydi
Ben açıkçası her gün tartiliyorum. Beni motive ediyor 100 gr bile gitse. Bazen e geri geldiğini görüp hirslaniyorum. O yüzden sık sık tartı ekleyeceğim. İsteyen de ekleyebilir

Kızlar kayınvalidem gördü beni bir ay sonra ve bayağı fark etmiş kilon bariz bir değişiklik var dedi çok mutlu oldum

Bu arada tarçınlı kahveyi bırakıyorum. Çünkü baş dönmesi göz kararması vs gibi yan etkiler görmeye başladım. Bana ağır geliyor sanırım. Ama müthiş yağ yakıyor çok üzgünüm bırakmak zorunda olduğum için.

Yeşil elma detoksu yapacaktım ama onda da tarçın var. O yüzden kararsızım.

Yaaa bende lahmacun yedim bugün akşamda bir küçük kurabiye yedim ama kendimi tutmasam yerdim baya kahvemi içiyorum tavsiyenle yeşil çay içiyorum 1 kere sıklıkla kahveyi falan sade içerim zaten çayı falan şekersiz ve sporumu yaptım en kısa sürede tartıma pil alıp adımı başa yazdırcam
spora başlayamıyorsan bir anda küçük adımlarla git bugün 10 suquat 10 mekik 2 2 artır hem vücut çok ağrımıyor hem de bırakma isteği yerine yavaş ama etkili sonuç görünce gaza geliyorsun bence spor yapanlarla da beden ölçüleri alalım inanılmaz motive ediyor

Başka detoks yap riske atma kabak detoksu ayran detoksu gibi ben çok severim tarçını kan şekerini dengwleyip tatlı isteğini azaltıyor
Kızlar aklıma gelmişken ben bi ara üniversite de 10 kilo vermiştim yine porsiyon kısarak diyetle değil o sıra suyuma kabuk tarçın atardım işe yarıyor aşırı ama tek sıkıntı çok tuvalete gidiyorsunuz

Günaydın canm. Ben biraz artiyom gezmek oldu yedim malesef bugün sıfırdan baslicam inşallah diyeyim . Tarçınlı kahve ben de birkacgun deneyeyim bende de saydığım sıkıntılar çıkarsa bırakırım.

Dün eve akşam geç geldim bugün tartımi ekleyeyim haftaya inşallah pazar bildirim yaparim

Merhabalar hoşgeldin. Bende haftasonu gezmelerdeydim eve dönüş yapıyor uz bugün. Haftasonu pek diyet yapamadım bebişim sürekli mem3deydi ikramlarda da yememezlik yapamadım. Beraver inşallah verelim
Haftasonu bütün düzen karışıyo zaten inşallah bundan sonra iyi yönde karışalım
Teşekkür ederim 2 kere denedim yok başaramadım iki çocuk her boş vakitte uyumak istiyorum diyete uysan spora uyamıyosun çıktım sonra
Tariflerinizi okudum bugün hayırlısıyla başlıyorum
Tarçınlı kahveyi denicem
başlangıcım 68 hedefim 60 yaşım 28 boyum 172
oğlum 10 aylık doğum gününe kadar fit olmak hayalim vücut ölçüsü de yazıyomuyuz

Merhaba kizkar kilom sabah 74 çıktı, haftaya pazar günü hedefim 73,5 inşallah
Bugün sabah erken saatlerde
Bir c.hurmasi, 6 içli fıstık çiğ

10 buçuk
Yarım avakado, bir kase ıspanak yogurtlamasi, yarimdilim ekmek, bir yumurta omlet

Yaşasın lahmacun kardeşliği yok yok yaşamasin akşam ben de patlamış mısır gömdüm. Çok da güzeldi ama bak bir gün kaçırdım ertesi gün canım hemen ekmek patates kızartması vs istiyor. Tuttum kendimi kahvaltıda haşlanmış yumurta yedim. Yeyince bitiyor olay zaten tokluk hissi geldi mi tamam. Yeter ki baştaki isteği bastır yani. Çayı ben de sekersiz içerim yıllardır. Ama kahveyi birakicam bi süre ya.

Dediğin gibi spora ufak ufak başlamak mantıklı. Yoksa insan pes ediyor yapamıyorum diye. Bu akşam başlıyorum ben o zaman

Ben ilk mesajda ölçülerimi yazmıştım. Bu akşam yeniden bakicam ama değiştigini sanmam. Sporla değişir inşallah
Ya tarçını ben de çok severim eskiden hiç yan etki de görmedim ama acaba kahveyle birleşince mi ağır geldi? Yeşil elmaya başlayıp denemek istiyorum olay tarçın mi kahve mi diye.
Kahveyi dene canım kendini dinle. Sıkıntı olmazsa kesin devam et çok iyi oluyor diyette. Kaldığın yerden devam et pes etme sakın.
Listeye ekliyorum hoş geldin tekrardan

Ölçü de yaz hatta herkes yazsın Jadecimin dediği gibi ölçüde küçülme insanı çok motive ediyor.
Guncelliyorum canım

Tarcinin oyle etkisimi var canim? Bende sut arttirir diye duymustum sende yag yaktiriyor diyince cumartesi yaptim ve icemedim cunku vakit olmadi unuttum sogudu
Benim diyette pek iyi gitmiyor. İlk hafta cok iyiydi -2 kg di simdi 2 haftada -1 kg daha gitmis. Buda hic yoktan iyi ama yetersiz tabi suan 85.3 oldum

Aslında her şey beyinde bitiyor hele ki kilo verince değme keyfimize inanılmaz güç geliyor insana
Bence de kahve yapmış olabilir ya dene bi iki gün belli eder kendini inşallah kahvedir deyim tarçın daha önemli diyette ama ben kahve ile aşkımı bölmek hiç istemem orası ayrı
Bugün de sporumu yaptım ama bacağım çok ağrıdı nedense yarın suquat yerine başka popo haraket ekleyeceğim çok sayıda değil ama 150 tane falan haraket yapıp asyoş ile dans edip hoplayıp zıplıyorum spor dediğim de bu
Sabah normal kahvaltı yaptım 1 filim ekmekle öğlen yemeğim yulafı sütte pişirin muz kuru üzüm ve tarçın ekledim tatlı ihtiyacımı gidersin diye dua ediyorum akşama da çorba ve tavuk yerim belki 2 kaşık pilav yanına

Bir de kızlar size müthiş yok tutucu akşam menüsü vereyim normal bol yeşillikki salata yapın koca kase içine bir avuç haşlanmış nohut ve biraz kızarmış tavuk zeytinyağ ile kızartabilirsiniz üzerine eğer seviyorsanız sarımsaklı yoğurt sevmiyorsanız sade de yiyebilirsiniz aşırı tok tutuyor göreceksiniz

Teşekkürler canm, kahveyi yeni içtim .faydasını görürüm inşallah. Bugün öğleden sonra komşuda çiğköfte yoğurdun. İyi yedim ama akşamı hafif atlattım. Suyumuda iki litre ye 6akin içtim

Reactions: Kuf
Evet ya yazıyorum o zaman
iç bacaklar 58
basen 99
göbek 79
bel 69
iç bacaklarımdan şikayetçiyim en fazla spor önerileriniz varsa açığım

neler yediğime gelirsekte
sabah patatesli sucuklu omlet yedim, 2 dilim peynir, 5 6 tane çeri domates, yarım gevrek
öğlen sade türk kahvesi içtim
akşamüstü 1 tabak barbunya yemeği yedim yoğurtla beraber

Sporda yaptım alkış bana
50 tekrardan 3 çeşit karın hareketi, sumo squat, jumping jack, iç ve dış bacak hareketi yaptım

Benide alın aranıza blup bende aynı kilodayım 62lerdeyim tartılvam birazfan hedef 50 benim bende günlük yediklerimi paylaşıcam

Hoşbuldum sabah tartıl 62.8 cıktım ramazana kadar 5 kilo vericem
Bende emziriyorum ama az cogunluk mama yiyor yavrum
Benim rutin yaptıklarım
Limonlu su veya sirkeli su bir hurma
Böyle güne başlıyorum
Senin tarcınlı kahve nasıl etki etti onuda denicem

Bebeğin kaç aylık, ben limonlu su ve sirkeli suya henüz cesaretim yok. Bebeğini zayiflatabikir, emziren anneye onermiyorlar bildiğim kadarıyla sen yinede araştır derim. Tarçınlı kahve biraz ağır geliyor haftada iki defa veya üç defa içilebilir ama fazlası kötü yapabilir.

Bebeğim 4 aylık kilo alımı iyi cok şğkür zaten cogunluk mama yiyor günde bir kere tati yapıyır sıkıntı olmuyor yani bu tarcınlı kahveyş akşam içmeyi düşünüyorum akşam cok acıkıyorum en azından durdurur beni senin hedef kilo ne benimki 50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…