Selam canm. Geç saatlere biraz dikkat edesen eksilirsin. Bende önceleri sorunum geç saatlerde atistirmakti zamanla onu yendim çok şükür. Tek sorunum gündüz arada çok atıştırmam oluyor. O kilo vermemi yavaşlatıyor farkındayım. Biraz daha dikkat edersem kilolar gidecek gibi. Tabi birde spor eklemeliyimSelam kizlar bn 60 kg da kaldim. Ekmek tatli yemiyorum ama su sira mucver ve kofte cok yedim birde simit yedim cok azcik biraz daha porsiyonlari ufaltmam lazim sanirim birde gec saate kalmamam gerek mesela bu aksam 9 bu cukta yedim dogru olmadi
Hoşgeldin canım bu sene kurtuluyoruz kilolarımızdan geçmişe bakmıyoruz artık daha sonra yaparım yok zaman cabuk geciyor biyerddn başlıcaz kocalarımızı catlatıcazMerhaba hanımlar bende size katılmak istiyorum. Bebeğim 4 aylık.. zaten kilolu hamile kalmıştım.1.70 boyum 84 kg ile hamile kalmıştım 90 kg doğum yaptım.dogumdan sonra 83 kg idim. Şuan 90 olmuşum. Çok üzgünüm çok abarttim tatlı ve ekmek düşkünlüğüm yüzünden oldu.burada sizlerle motive olacağımı düşünüyorum.
Canım akşam birsey yemek istemiyorsan bitki caylarından iç veya türk kahvesi iç iştahını kapatırSelam kizlar bn 60 kg da kaldim. Ekmek tatli yemiyorum ama su sira mucver ve kofte cok yedim birde simit yedim cok azcik biraz daha porsiyonlari ufaltmam lazim sanirim birde gec saate kalmamam gerek mesela bu aksam 9 bu cukta yedim dogru olmadi
Dün az bişey bnde cerez yemiştim kac kg oldunGünaydın kizlarbugün mutluyum eksilme olmuş çok şaşırdım. Oysa dün birqz fazla çerez kacirmistim
Ayy inşallah çok istiyorum kilo vermeyi. Bugün start veriyorumHoşgeldin canım bu sene kurtuluyoruz kilolarımızdan geçmişe bakmıyoruz artık daha sonra yaparım yok zaman cabuk geciyor biyerddn başlıcaz kocalarımızı catlatıcaz
ay ne güzel çabuk olmuş ya ben 10 aydır patladım artıkTamam cuma olsun
Ben bebegim 4 aylıktı oldum kilo bile veremedim cok şükür rahatladım
Kimi bebek emmeyi sevmiyor ya çok ilginçBen 3. Ayimda regl oldum. Zaten 4 ay zor emdi benimki.
Geç yemek en büyük problem zatenSelam kizlar bn 60 kg da kaldim. Ekmek tatli yemiyorum ama su sira mucver ve kofte cok yedim birde simit yedim cok azcik biraz daha porsiyonlari ufaltmam lazim sanirim birde gec saate kalmamam gerek mesela bu aksam 9 bu cukta yedim dogru olmadi
Aynen aynen
74 dün 73 buçuk geldim çok şükür.Dün az bişey bnde cerez yemiştim kac kg oldun
Tadı fena değil ama bira ağır geliyor hergun değil de birergun arayla içmek daha iyi olacak sanki,ben dün tarçını elmanın üstüne denedim , çok iyi geldi iştahımı kesti .Kızlar tarçınlı kahveyi denedim.begendim tadını.tatli isteğimi kesecek sankim
Tarçın elma ikilisi süper olur.aksam ara öğün de yapayım onu daTadı fena değil ama bira ağır geliyor hergun değil de birergun arayla içmek daha iyi olacak sanki,ben dün tarçını elmanın üstüne denedim , çok iyi geldi iştahımı kesti .
Tarçın elma ikilisi süper olur.aksam ara öğün de yapayım onu da
Bendede işe yaradı akşam içiyorum yememek içinKızlar tarçınlı kahveyi denedim.begendim tadını.tatli isteğimi kesecek sankim
Blup kaçtı nereye gitti bu kız ya