Niyet Ettim Emzirirken Kilo Vermeye🤱🏻

Selam kizlar bn 60 kg da kaldim. Ekmek tatli yemiyorum ama su sira mucver ve kofte cok yedim birde simit yedim cok azcik biraz daha porsiyonlari ufaltmam lazim sanirim birde gec saate kalmamam gerek mesela bu aksam 9 bu cukta yedim dogru olmadi
Selam canm. Geç saatlere biraz dikkat edesen eksilirsin. Bende önceleri sorunum geç saatlerde atistirmakti zamanla onu yendim çok şükür. Tek sorunum gündüz arada çok atıştırmam oluyor. O kilo vermemi yavaşlatıyor farkındayım. Biraz daha dikkat edersem kilolar gidecek gibi. Tabi birde spor eklemeliyim

Hoşgeldin canım bu sene kurtuluyoruz kilolarımızdan geçmişe bakmıyoruz artık daha sonra yaparım yok zaman cabuk geciyor biyerddn başlıcaz kocalarımızı catlatıcaz

Selam kizlar bn 60 kg da kaldim. Ekmek tatli yemiyorum ama su sira mucver ve kofte cok yedim birde simit yedim cok azcik biraz daha porsiyonlari ufaltmam lazim sanirim birde gec saate kalmamam gerek mesela bu aksam 9 bu cukta yedim dogru olmadi
Canım akşam birsey yemek istemiyorsan bitki caylarından iç veya türk kahvesi iç iştahını kapatır

Tamam cuma olsun
Ben bebegim 4 aylıktı oldum kilo bile veremedim cok şükür rahatladım
ay ne güzel çabuk olmuş ya ben 10 aydır patladım artık
Ben 3. Ayimda regl oldum. Zaten 4 ay zor emdi benimki.
Kimi bebek emmeyi sevmiyor ya çok ilginç
ne güzel sizinde erkenden olmuş darısı başıma
Geç yemek en büyük problem zaten
Benim eşim vardiyalı çalışıyo 11lerde akşam yemeğini yiyo ona hazırlarken bende dur ısınmış mı bakayım ay koktu yiyim derken zayıflayamıyorum
IF denemek istiyorum aslında ama hayatm o kadar düzenli değil
Günaydın, cuma olsa benim içinde iyi olur. Hep cumaya odaklanmisim gibi. Cuma yarışmasından olsa gerek, K Kuf da gelsin kararlastiralim
Aynen aynen blup gelsin kararlaştıralım

Kızlar tarçınlı kahveyi denedim.begendim tadını.tatli isteğimi kesecek sankim
Tadı fena değil ama bira ağır geliyor hergun değil de birergun arayla içmek daha iyi olacak sanki,ben dün tarçını elmanın üstüne denedim , çok iyi geldi iştahımı kesti .

Kizlar metobolizmayi hızlandıran yiyecekler şunlar;
Acibiber,
Yumurta,
Tarçın,
Zencefil ,
Avakado,
Kuruyemiş,
Yeşil çay,
Su,

Berilini limonlu suya devam ediyor musun sütünde azalma var mı, bende denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…