Canım ben cogunluk mama verdiğim için zaten sütüm az ama sabahları bir bardak içmenin ne zararı olucakkiBerilini limonlu suya devam ediyor musun sütünde azalma var mı, bende denemek istiyorum
Anladım canm. Ben mama verdiğini bilmiyordum. Benimki de büyüdü aslında ara ara içeyim. Bugün de yoğurt pulbiber limon karışımını yapayım dedim kendime , yatmadan yarım saatt öncesinde tuketiyirsun bakalım ise yarayacak miCanım ben cogunluk mama verdiğim için zaten sütüm az ama sabahları bir bardak içmenin ne zararı olucakki
Ben bi tanıdıktan duymuştm onu yiyerek baya zayıflamıştı tadı da güzel ama ben artık onu yanlışlıkla yemek yanına meze niyetine yer oldumAnladım canm. Ben mama verdiğini bilmiyordum. Benimki de büyüdü aslında ara ara içeyim. Bugün de yoğurt pulbiber limon karışımını yapayım dedim kendime , yatmadan yarım saatt öncesinde tuketiyirsun bakalım ise yarayacak mi
Bu kür çok güzel yağ yakıyor.birde ben ikinci doğumdan sonra yoğurt üstüne toz zencefil, tarçın ve zerdeçal birer çay kaşığı koyup yiyordum. Bu kür de inanılmaz yağ yakıyor yatmadan önce yerdim ama şimdilerde hiç istemiyorum yemekAnladım canm. Ben mama verdiğini bilmiyordum. Benimki de büyüdü aslında ara ara içeyim. Bugün de yoğurt pulbiber limon karışımını yapayım dedim kendime , yatmadan yarım saatt öncesinde tuketiyirsun bakalım ise yarayacak mi
Onuda cok duydum yag yaktryrmuş ama bn hiç denemedimAnladım canm. Ben mama verdiğini bilmiyordum. Benimki de büyüdü aslında ara ara içeyim. Bugün de yoğurt pulbiber limon karışımını yapayım dedim kendime , yatmadan yarım saatt öncesinde tuketiyirsun bakalım ise yarayacak mi
Hadi yaBen bi tanıdıktan duymuştm onu yiyerek baya zayıflamıştı tadı da güzel ama ben artık onu yanlışlıkla yemek yanına meze niyetine yer oldum
Yemesi zor oluyor ama olsun zayıflatacak da deger,tarçını bende ekleyeyimBu kür çok güzel yağ yakıyor.birde ben ikinci doğumdan sonra yoğurt üstüne toz zencefil, tarçın ve zerdeçal birer çay kaşığı koyup yiyordum. Bu kür de inanılmaz yağ yakıyor yatmadan önce yerdim ama şimdilerde hiç istemiyorum yemek
Bebeği küçük olanlar yapmasınlar bence yanlış anlamayın vücut ödem attığı için zararlı olabiliyor. Ben şu yoğurt kurunden sonra onu da deneyeyim.kızlar güzellik merkezi olan bir arkadaşla denk geldik geçen bir formül verdi ama emzirenler kullanıyor mu bilemedim ben yazım siz sorun yine dedıktora çok iyi yağ yakıyormuş
Sabah akşam aç karıbla birer bardak olcak şekilde kıraz sapı ve yeşil çayı demle yarım limon ve 1 soda
Çok faydasını göreceksin dedi bakalım bugün yapmaya başlıyacağım
Bugün kahvaltı mi 10 gibi yaptım hafta sonu olunca tam yapmış oldum ama iyi doymusum henüz açlık yok. Açıklama kadar bişey atıştırmak yokayy bende 66.4 çıktımmm sonunda yakaladm diyet ruhunu
Aynen zaten doktora sorun diye de yazdımBebeği küçük olanlar yapmasınlar bence yanlış anlamayın vücut ödem attığı için zararlı olabiliyor. Ben şu yoğurt kurunden sonra onu da deneyeyim.
Tebrikler harikasın yaa bendetam gaz devam bu arada spor yapyrmusn
Cuma olsun evett
Ayy cnmm aferinn aman rehavete kapılma aynen devam ediyoruzayy bende 66.4 çıktımmm sonunda yakaladm diyet ruhunu
Teşekkürler canmTebrikler harikasın yaa bendetam gaz devam bu arada spor yapyrmusn
Bencede haftasonu isteristemez yeniliyor kontrolden çikabiliyorum benCuma olsun evett