Niyet Ettim Emzirirken Kilo Vermeye🤱🏻

Sabah müsli yedim bir kase
Akşam tavuk salata arada peynir attım agzıma hurma
Yeşilcay portakal yerim akşam benim bu kadar

Tarcinin oyle etkisimi var canim? Bende sut arttirir diye duymustum sende yag yaktiriyor diyince cumartesi yaptim ve icemedim cunku vakit olmadi unuttum sogudu 😁
Benim diyette pek iyi gitmiyor. İlk hafta cok iyiydi -2 kg di simdi 2 haftada -1 kg daha gitmis. Buda hic yoktan iyi ama yetersiz tabi suan 85.3 oldum
Almamissin sonuçta her türlü zaferdir yani😅

Aslında her şey beyinde bitiyor hele ki kilo verince değme keyfimize inanılmaz güç geliyor insana
Bence de kahve yapmış olabilir ya dene bi iki gün belli eder kendini inşallah kahvedir deyim tarçın daha önemli diyette 😇 ama ben kahve ile aşkımı bölmek hiç istemem orası ayrı
Bugün de sporumu yaptım ama bacağım çok ağrıdı nedense yarın suquat yerine başka popo haraket ekleyeceğim çok sayıda değil ama 150 tane falan haraket yapıp asyoş ile dans edip hoplayıp zıplıyorum spor dediğim de bu
Sabah normal kahvaltı yaptım 1 filim ekmekle öğlen yemeğim yulafı sütte pişirin muz kuru üzüm ve tarçın ekledim tatlı ihtiyacımı gidersin diye dua ediyorum 🤣 akşama da çorba ve tavuk yerim belki 2 kaşık pilav yanına
Çok iyi bence canım. Ben spora hala baslayamadim. Bir detoks hikayem var anlaticam.
Bir de kızlar size müthiş yok tutucu akşam menüsü vereyim normal bol yeşillikki salata yapın koca kase içine bir avuç haşlanmış nohut ve biraz kızarmış tavuk zeytinyağ ile kızartabilirsiniz üzerine eğer seviyorsanız sarımsaklı yoğurt sevmiyorsanız sade de yiyebilirsiniz aşırı tok tutuyor göreceksiniz
Denicim 🥗
Teşekkürler canm, kahveyi yeni içtim .faydasını görürüm inşallah. Bugün öğleden sonra komşuda çiğköfte yoğurdun. İyi yedim ama akşamı hafif atlattım. Suyumuda iki litre ye 6akin içtim
Kahve bende çok işe yaradı inşallah sende de yarar canım.
Evet ya yazıyorum o zaman
iç bacaklar 58
basen 99
göbek 79
bel 69
iç bacaklarımdan şikayetçiyim en fazla spor önerileriniz varsa açığım
Bacak eritmek çok zor ya. Ama uygun egzersiz bulursam eklerim.
neler yediğime gelirsekte
sabah patatesli sucuklu omlet yedim, 2 dilim peynir, 5 6 tane çeri domates, yarım gevrek
öğlen sade türk kahvesi içtim
akşamüstü 1 tabak barbunya yemeği yedim yoğurtla beraber

Sporda yaptım alkış bana 😂
50 tekrardan 3 çeşit karın hareketi, sumo squat, jumping jack, iç ve dış bacak hareketi yaptım
Buyrun alkisinizi efenim 😅👏👏
Benide alın aranıza blup bende aynı kilodayım 62lerdeyim tartılvam birazfan hedef 50 benim bende günlük yediklerimi paylaşıcam
Hoş geldin canım 🍀😊 ilk sayfadaki bilgileri yaz ekliyorum 😎
Sabah müsli yedim bir kase
Akşam tavuk salata arada peynir attım agzıma hurma
Yeşilcay portakal yerim akşam benim bu kadar
Ama öğlen yememissin. 😔 Bebeğin ufakmis daha bu kadar yüklenme aman diyeyim.

Kızlar ben elma detoksuna başladım dün. Ay Allah'ım çok zorlandim. Bugün de yedim ve bıraktım devam edemeyecegim. Aşırı tatlı bir karışım içim bayıldı diyetten soğudum yeminle.

Baş dönmesi devam ediyor sanırım problem az yiyor oluşum. Yine de gozlemleyecegim birkaç gün daha.

Spora baslamam lazım ama çooook üşeniyorum yahu.

Almamissin sonuçta her türlü zaferdir yani😅

Çok iyi bence canım. Ben spora hala baslayamadim. Bir detoks hikayem var anlaticam.

Denicim 🥗

Kahve bende çok işe yaradı inşallah sende de yarar canım.

Bacak eritmek çok zor ya. Ama uygun egzersiz bulursam eklerim.

Buyrun alkisinizi efenim 😅👏👏

Hoş geldin canım 🍀😊 ilk sayfadaki bilgileri yaz ekliyorum 😎

Ama öğlen yememissin. 😔 Bebeğin ufakmis daha bu kadar yüklenme aman diyeyim.
Ben öglen yemek yemiyorum cünkü gec yapıyrum kahvaltı maalesf sütüm cok az etkilecegini sanmıyorum bol bol su içiyorum

Kızlar ben elma detoksuna başladım dün. Ay Allah'ım çok zorlandim. Bugün de yedim ve bıraktım devam edemeyecegim. Aşırı tatlı bir karışım içim bayıldı diyetten soğudum yeminle.

Baş dönmesi devam ediyor sanırım problem az yiyor oluşum. Yine de gozlemleyecegim birkaç gün daha.

Nasıl bir detox kac kilo verdin

Bebeğim 4 aylık kilo alımı iyi cok şğkür zaten cogunluk mama yiyor günde bir kere tati yapıyır sıkıntı olmuyor yani bu tarcınlı kahveyş akşam içmeyi düşünüyorum akşam cok acıkıyorum en azından durdurur beni senin hedef kilo ne benimki 50
Bebeğin kilosu yerindeyse iyi. Ama yinede bebeğin küçükmüş canm. Sen bilirsin. Benim kilo 74 hedef 55

Elma detoksunda kaynatıp suyunu mu iciyorsun canm. Az yersen kahvede baş dönmesi yapabilir dikkat et canm.

Bende spora başlamak istiyorum ama vaktim olmuyor ayarlayabilme olacak. Spor olmadan çok zor zayiflamam

Bende sorcaktım arkadaşta sormuş nasıl oluyo elma detoksu

Cuma sabahı daha iyi olmaz mı haftasonu cozurtmuş halimiz ödemli olur yanıltır bence

Ya bir de bebekleriniz ne kadarlık bilmiyorum ama doğumdan ne kadar sonra regl oldunuz ben
ödemden ölüyorum
Tamam cuma olsun
Ben bebegim 4 aylıktı oldum kilo bile veremedim cok şükür rahatladım

Cuma sabahı daha iyi olmaz mı haftasonu cozurtmuş halimiz ödemli olur yanıltır bence

Ya bir de bebekleriniz ne kadarlık bilmiyorum ama doğumdan ne kadar sonra regl oldunuz ben
ödemden ölüyorum

Ben 3. Ayimda regl oldum. Zaten 4 ay zor emdi benimki.

Selam kizlar bn 60 kg da kaldim. Ekmek tatli yemiyorum ama su sira mucver ve kofte cok yedim birde simit yedim cok azcik biraz daha porsiyonlari ufaltmam lazim sanirim birde gec saate kalmamam gerek mesela bu aksam 9 bu cukta yedim dogru olmadi

Merhaba hanımlar bende size katılmak istiyorum. Bebeğim 4 aylık.. zaten kilolu hamile kalmıştım.1.70 boyum 84 kg ile hamile kalmıştım 90 kg doğum yaptım.dogumdan sonra 83 kg idim. Şuan 90 olmuşum. Çok üzgünüm çok abarttim tatlı ve ekmek düşkünlüğüm yüzünden oldu.burada sizlerle motive olacağımı düşünüyorum.

X