Niyet Ettim Emzirirken Kilo Vermeye🤱🏻

Hala 61.4 cikiyorum bir yerde yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ama ekmek ve tatli yok bulguryedim siskinlik mi yapti acaba
Kendimi zayıflamış gibi hissediyorum ama bakalim yola devam :)

Hala 61.4 cikiyorum bir yerde yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ama ekmek ve tatli yok bulguryedim siskinlik mi yapti acaba
Belki de vücut sıkılasiyordur

Reactions: Kuf
K Kuf nerelerdesin, toplanalım birincisayfayi düzenle arkadaşları ekle ,tartı günü belirleyelim ,spor yapabilen yapsın ,günlük yediklerimizi ekleyelim ,iyi olcagini düşünüyorum

Jadecim çok güzel kilo vermişsin yine yaparsın. Bekliyoruz seni de.

Selam hanımlarr bende haftasonu biraz pide flan yedim ama abartmadan
2 gundur ayni çıkıyorum bakalim artik devam ediyorum
Başlangıç 63 suanki kilom 61.5
hedef 55
K Kuf canimm masallah super 59 u görmüşsün
Evet canım nice eksilere inşallah
Bulgur şişkinlik yapar canim bugün ben de yedim aynı durumdayım

K Kuf nerelerdesin, toplanalım birincisayfayi düzenle arkadaşları ekle ,tartı günü belirleyelim ,spor yapabilen yapsın ,günlük yediklerimizi ekleyelim ,iyi olcagini düşünüyorum
Geldim canım listeyi oluşturuyorum notlarımı aldım

Jadecim çok güzel kilo vermişsin yine yaparsın. Bekliyoruz seni de.
Aslında başladım gibi dikkat ediyorum baya kıstım ama ufak kaçamaklar yok mu var bi de yapabildiğim kadar haraket artırdım evde sukuat ve mekik ağırlıklı benim kız müsade ettikçe artık gelip mekik çekerken göbeğime oturup anne yapıosun diyor

Ne diyo ne diyo kız onu ısırırım bak

Bende eksilme var biraz cok şükür, bende spora vakit ayirabilirm iyi olacak

Canm boy unutmuşum, 158, eline sağlık hazırlamışsin

Aynen annelerin dostu leslie ile başlayabilirsin yormaz hem
Aslında spor yapıyorum severimde lesli de iyi geliyor. Malesef zamanım olmuyor, benim 3 çocuk var. İlki ikinci sınıf ders çalışmada sorun yaşıyoruz, ders beraber yapıyoruz zamanımı alıyor akşam da devam derse , ortanca 4 buçuk yaşında küçük de bir bucuk yasinda akşam yapayım diyorum hepsi uyuyana kadar geç oluyor bazen bende uyuya kalıyorum, açıkçası Zaman bulamıyorum

Çok haklısın Allah yardımcın olsun benim 1 tane de ağzım ayrılıyor bende kpss çalışıyorum ne vakit bulursam ne yaparsam kar diye uğraşıyorum işte

S
Çok haklısın Allah yardımcın olsun benim 1 tane de ağzım ayrılıyor bende kpss çalışıyorum ne vakit bulursam ne yaparsam kar diye uğraşıyorum işte
SGol canim, senin isde zormuş ders bebe, Allah yardımcın olsun. Saglik olsun

Rapor time

Sabah bir buçuk portakal +iki tane ceviz
Öğlen tarçınlı kahve+bulgur pilavı
Aksama kuru fasulye pilav var ama pilav yemem sanırım.

Fikir olsun diye dün yediklerimi de yazayım
Sabah müsli+süt
Öğlen haşlanmış brokoli
Akşam fırında köfte+bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…