Bugün bende bozdum biraz yemeği çok yedim kahvaltı da öyle oh öğle arasında da çerez yedim bolcaSonsuzUmut hosgeldin canimmm.
Kiraz sapini nerden aldin ?
Kizlar Ben bu hafta sonu biraz bozdum diyeti yadurum yedim bu aksam ve yarim cikolaalta
Yarin kaldığım yerden devam ediyorumm
Hoşbulfum canımSonsuzUmut hosgeldin canimmm.
Kiraz sapini nerden aldin ?
Kizlar Ben bu hafta sonu biraz bozdum diyeti yadurum yedim bu aksam ve yarim cikolaalta
Yarin kaldığım yerden devam ediyorumm
Evet inşallah cumaya tartilalim pazartesi de kontrol tartısı olsun,menülerimiz de ekleyelim, isteyen sporunda yazssin tukettigimiz su miktarı da çok onemliCuma tartılıyoruz en cok kilk veren kim bakalım
Hastalığın yakınsa olabilir benim istahimda açılır o zamanlarSelam.kizlar bugun 59.8 ciktim
Hedefim 55 ama.su sira canim cok tatli cekiyor hasta olacagim sanirim
Tamm canm herkes o gün için onaylıyor. Bulup yok geldiğinde düzenleme yapar diye düşünüyorum. Normalde türk kahvesi de yağ yakıyor. Hemen hemen hergun bir fincan tuketiyorum.Nescafe hakkında birşey bilmiyorum. Yeşil çay da yağ yakma özelliği varmış tokkluk hissi de veriyormuş. Birçok faydası da var. Yeşil çayda kararlıyım. Ben poşet çayıni almadım demleme yeşil çay aldim. Poşet den daha sağlıklı diye düşünüyorum.Günaydın kızlar o zaman anlaştık cuma tartı günü ptesi günü kontrol günü
Bende şimdi sade nescafe yaptım içiyorum selülit yapıyo diye okudum geçen gün ama isveç diyetinde veriyolardı, iştah kesiyo diye içiyordum sizce napayımtomrs acaba senin gbi yeşilçay içseydim bende
Günaydın canm. Bende kaçırdım birgün tutsam birgün dayanamayip kaçırıyorum malesef.Günaydın kızlar bende iki gün biraz kaçırdım.kardesim gurbetten gelmişti abartı yemekler oldu ama kendimi yine de frenleyerek yedim. İnşallah cumaya kadar toparlarim