Çok iyi olur canmAynen yediklerimizi de yazalım kızlar. Hiç olmazsa kaçamak yapmaya utaniriz nasıl yazayım diye yemeyizben gün sonunda tüm yediklerimi yazacagim inşallah.baya motive edici geldi bana
Emziren annelerde olabiliyor kalori fazlalığıBugün yediklerim
Sabah=çeyrek tost,3 zeytin
Öğle=patates yemeği,iki dilim ekmek
Ara=bir çikolata Dido
Akşam= etli nohut yemeği,3kasik pilav ,1dilim ekmek,1 bardak ayran
Ara= kayısı ve erik kurusu,leblebi
Bebeğim küçük olduğu için yoğun emiyor.o yüzden biraz kalorili besleniyorum.7bin ortalama adım atıyorum.az az da olsa gidiyor kilolar
Ay evet o çikolata olmasa çok iyiydi. Yürüyüşle destekliyorum bakalım cuma tartı ne gösterecekEmziren annelerde olabiliyor kalori fazlalığısanki ara da bir yerde çikolata gördüm afiyet olsun canm yürüyüş de yapıyormuş sun Okey
Verirsin yetwrrki isteyelim. Ben de çok severim çikolatayı kalorisi den dolayı cesaret edemiyorum, bende bittere yöneldim birqz acai olsada alıştım severimAy evet o çikolata olmasa çok iyiydi. Yürüyüşle destekliyorum bakalım cuma tartı ne gösterecek
Nerelerdesin yoksun diyeti mi bıraktın burayı mi , yada iyimisin birşey mi olduKızlar ben elma detoksuna başladım dün. Ay Allah'ım çok zorlandim. Bugün de yedim ve bıraktım devam edemeyecegim. Aşırı tatlı bir karışım içim bayıldı diyetten soğudum yeminle.
Baş dönmesi devam ediyor sanırım problem az yiyor oluşum. Yine de gozlemleyecegim birkaç gün daha.
Spora baslamam lazım ama çooook üşeniyorum yahu.
Canm biz burdayiz gelmek istersen blup gelmeyince yeni sayfa açtık. Altın kizlar zayıflıyorSelam kizlar bu haftasonu kacirdim baya tatli pogaca vs yarin tekrar devam edecegim insallah
Başlangıç 63
Mevcut 62
Boy 158
Hedef 50
Yaş28
Merhaba hanımlar bende size katılmak istiyorum. Bebeğim 4 aylık.. zaten kilolu hamile kalmıştım.1.70 boyum 84 kg ile hamile kalmıştım 90 kg doğum yaptım.dogumdan sonra 83 kg idim. Şuan 90 olmuşum. Çok üzgünüm çok abarttim tatlı ve ekmek düşkünlüğüm yüzünden oldu.burada sizlerle motive olacağımı düşünüyorum.
Kızlar ekliyorum.
Canim ya benim diyet hep bozuldu gibi 3 kiloyu koruyorum hala. Benimkide hic uyumuyor gittikce daha kotu oluyor ve acaba sutum mu azaldi diye dusunmeye basladim diyetten sogudum bugunKızlar ekliyorum.SonsuzUmut canım bilgilerini yaz ekliyorum.
Tabii devam etmek istiyorsaniz.
Kimse gelmese de ben yazmaya devam edeceğim gibi görünüyor
Kız blup nerrye cok bekledik seni ye dengele zayıfla grubuna katıldım baya kilo verenler var sende gel bnde verdim bayaKızlar ekliyorum.SonsuzUmut canım bilgilerini yaz ekliyorum.
Tabii devam etmek istiyorsaniz.
Kimse gelmese de ben yazmaya devam edeceğim gibi görünüyor
Canım kaç aylıktı senin kuzun?Canim ya benim diyet hep bozuldu gibi 3 kiloyu koruyorum hala. Benimkide hic uyumuyor gittikce daha kotu oluyor ve acaba sutum mu azaldi diye dusunmeye basladim diyetten sogudum buguninsallah azalmamistir bilmiyorum ki asiri sik uyaniyo
Yok kuzum ben burada iyiyimKız blup nerrye cok bekledik seni ye dengele zayıfla grubuna katıldım baya kilo verenler var sende gel bnde verdim baya