Niyet Ettim Emzirirken Kilo Vermeye🤱🏻

Aynen yediklerimizi de yazalım kızlar. Hiç olmazsa kaçamak yapmaya utaniriz nasıl yazayım diye yemeyiz ben gün sonunda tüm yediklerimi yazacagim inşallah.baya motive edici geldi bana
Çok iyi olur canm birde sık sık ugrarsak motive oluruz diye düşünüyorum

Merhabalar bugünün menüsü

Sabah, haşlanmış yumurta, bir dilim ekmek, 12 zeytin, 2yk çökelek kavurması, bir kase salata

Ara, yeşil çay,

Öğle sonrası, komsudaydik

, bir kase patates salatası, 6 sıkım mercimek köftesi, bir çatal tatlı, yarım poğaça, birkactane turşu

Akşam
2yk makarna, salata, yeşil soğan, küçük kase kuru fasulye
Bir buçuk litre su

Bugün yediklerim

Sabah=çeyrek tost,3 zeytin

Öğle=patates yemeği,iki dilim ekmek
Ara=bir çikolata Dido
Akşam= etli nohut yemeği,3kasik pilav ,1dilim ekmek,1 bardak ayran
Ara= kayısı ve erik kurusu,leblebi

Bebeğim küçük olduğu için yoğun emiyor.o yüzden biraz kalorili besleniyorum.7bin ortalama adım atıyorum.az az da olsa gidiyor kilolar

Emziren annelerde olabiliyor kalori fazlalığısanki ara da bir yerde çikolata gördüm afiyet olsun canm yürüyüş de yapıyormuş sun Okey

Emziren annelerde olabiliyor kalori fazlalığısanki ara da bir yerde çikolata gördüm afiyet olsun canm yürüyüş de yapıyormuş sun Okey
Ay evet o çikolata olmasa çok iyiydi. Yürüyüşle destekliyorum bakalım cuma tartı ne gösterecek

Ay evet o çikolata olmasa çok iyiydi. Yürüyüşle destekliyorum bakalım cuma tartı ne gösterecek
Verirsin yetwrrki isteyelim. Ben de çok severim çikolatayı kalorisi den dolayı cesaret edemiyorum, bende bittere yöneldim birqz acai olsada alıştım severim

Günaydın kizlar konu sahibi gelmiyecek galiba , son mesajında bırakıyorum diyeti demiş ama elma detoksunu mu burayı mi anpamadim

Nerelerdesin yoksun diyeti mi bıraktın burayı mi , yada iyimisin birşey mi oldu

Reactions: Kuf
Kizlar yeni bir sayfa mi açsak blup gelmicek gibi orda toplanalım

Selam kizlar bu haftasonu kacirdim baya tatli pogaca vs yarin tekrar devam edecegim insallah

Geldim açıklamamı yazıyorum kızlar.

Son düzenleme:
Kızlar selam.

Öncelikle kusura bakmayın iki hafta boyunca bakamadım. Oğlum uyku konusunda aşırı sorunlu bu aralar. Akşamları bakıyordum konuya ama o kadar yoruluyorum ki onu uyuturken uyuyakaliyorum çoğu zaman. Ha bugün ha yarın derken şu an anca bakabiliyorum. Bu arada oğlumun doğumgünü kv ziyareti vs derken hiç fırsat olmadı cidden. Üzgünüm.

Diyete devam ediyorum bıraktığım şey elma detoksuydu. Diğer konuda soranlar olmuş bir yeşil elma rendesi bir kase yoğurt ve bir çay kaşığı tarçını karıştırıp akşam öğünü olarak yiyordum ama aşırı tatlı geldi bana yapamadım bıraktım.

Kahveye devam ediyorum. Bıraktığım dönem baş dönmem devam etti kahveyle alakalı değil muhtemelen demir eksikliği yine başladı. Kronikti zaten. Fırsat bulunca kan vermeyi düşünüyorum.

Diğer konudan devam edildi sanmıştım ama baktım ki sadece üç kişi var. Eğer hala devam etmek isterseniz ben buradayım. Listeyi de güncelleyeceğim isteyenleri ekliyorum.

Son kilomu ekliyorum bu arada.

Kaçamaklarım oldu. Olmasaydı sanırım 56'yi görebilirdim. Ama devam yaza incecik olmaya kararlıyım. Göbeğim bayağı küçüldü. Kıyafetlerim bol gelmeye başladı çok mutluyum

Onlarca mesaj alintilamistim ama diğer konuya geçildi diye sildim maalesef. Geri dönüp bakıyorum şimdi.

Başlangıç 63
Mevcut 62
Boy 158
Hedef 50
Yaş28

Beni de listeye ekler misin K Kuf yaş 31 kilo 88.7 boy 1.70 ilk hedef 75

K Kuf canım benimde listeye ekler misin
Kızlar ekliyorum. SonsuzUmut canım bilgilerini yaz ekliyorum.

Tabii devam etmek istiyorsaniz.

Kimse gelmese de ben yazmaya devam edeceğim gibi görünüyor

Canim ya benim diyet hep bozuldu gibi 3 kiloyu koruyorum hala. Benimkide hic uyumuyor gittikce daha kotu oluyor ve acaba sutum mu azaldi diye dusunmeye basladim diyetten sogudum bugun insallah azalmamistir bilmiyorum ki asiri sik uyaniyo

Kız blup nerrye cok bekledik seni ye dengele zayıfla grubuna katıldım baya kilo verenler var sende gel bnde verdim baya

Canim ya benim diyet hep bozuldu gibi 3 kiloyu koruyorum hala. Benimkide hic uyumuyor gittikce daha kotu oluyor ve acaba sutum mu azaldi diye dusunmeye basladim diyetten sogudum bugun insallah azalmamistir bilmiyorum ki asiri sik uyaniyo
Canım kaç aylıktı senin kuzun?
Kız blup nerrye cok bekledik seni ye dengele zayıfla grubuna katıldım baya kilo verenler var sende gel bnde verdim baya
Yok kuzum ben burada iyiyim sileyim mi seni listeden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…