- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
çantana koyarmısın demişti kesin bende olduğunu biliyodur o yüzden aramama gerek yok kendiside çok merak etmiyo benceSana katlanamadığının farkındaysan problemin büyük kısmını kabul etmişsin sanırım . Bir insan beğendiği içinde ona farklı geldiği içinde başka birine bakabilir .Her bakış kıskanılacak bakış değil .İyi tartman gerek herşeyi tartışma olayına getrimemelisin . Adam seninle birlikte geçireceği bir gün planlamış . Sonunda cüzdanı bile olmadan evinin yolunu tutmuş . Bir ara nişanlını gurur yapacağına belki cüzdanda ehliyeti nüfus cüzdanı falan vardır . Arıyordur şimdi .
Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı
Çok yanlış yapıyorsunArkadaşlar ben halimden memnunmuyum mu sanıyosunuz ama sabır diye bişey yok bende hemen olayı çıkartır kendimce rahatladığımı sanarım gerçekten çok üzüldüm ama arayıp özür dilemeyi düşünmüyorum
haklıYazın denize gitmiştik ben ordada olay çıkarmıştım seni bidaha denize götürmem demişti dünde avmde aynısını yaptım seninle dağ başında yaşamak lazım dedi
gel al yuzukleri demekle nisanlina cok buyuk bir iyilik yapmissin...
Regl dönemindesin galibaBugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı
ikincisi galiba sabrını deniyorum sanki ama peşime düşende yalvaranda yok
biraz ağır olmadımı,üzerimden ego tatmini yapmayın lütfenyaaa vallahi bu kız adam olmaz, bırakın kendi haline gururmuş aramazmış hatalıymış ama böyleymiş bıdı vıdı bıvı vıdı
götünü kaldıran o erkeğin şu an bayram yapması lazım, cidden hastalıklısın
ben bile bu gün sana bu derece tahammül edemezken o nasıl etmiş, helal olsun abiye umarımda ilk adımı atan o olmz üzülürüm ona
ne kadar saçma bi yorum yaptığınızın farkındamısınız çok alakasız ve gereksizSizin gibileri gordukce evde kalan kizlara uzuluyorum konu sahibi
Resmen onlarin hakkini caliyorsunuz
Yazik degil mi onlara?saliverin zavalli nisanlinizi onlardan biri sebeplensin bari gunah
tamam ama yolda bırakıp giden adamı arayıp ne diyebilirimVallahi içim şişti..
Ayni şeyleri söyleyip duruyorsunuz..
Kıskanç oldugunuz kadar dik başlısınız.. gururlu demiyorum, dik başlı diyorum..
bende onu çok seviyorum o kadar çok özledimki ama ne o arar nede benNişanlın merhametli ve seni çok seviyor emin ol. Çocukça bir münakaşa buna karşın olgun davranabilen bir beyfendiyle birliktesin gerçi ne olursa olsun bağıran erkek sevmiyorum yinede neyse :)