Arkadaşıma çok kırıldım.

ayy nasıl ürperdim.keşke o an bir taksi çağırsaymışsın garsona vs sorup.ay ödüm koptu benim bile bu adamdan.o kişi arkadaşın falan değilmiş onu görmüş oldun.yazık onunla harcadığın zamana kuzum

Aşırı sabırlı davranmıssın gercekden tebrikler orda sukriyeyi sac baş yolmak vardı

O nasıl arkadaş ? Yol , üslup bilmeyen hiç mi taniyamadiniz 5 yılda.. yakistirdiysa bile önce size bilgi vermesi lazım siz olumlu bakarsanız görüştürebilir. Kaldı ki sevgiliniz varmış.. adam birde öpmeye kalktı diyorsunuz şoka girdim okurken..
Masada çok sessiz kalmişsiniz. Soyleyebileceginiz tonla şey varken üstelik..
Onu geçtim arkadaşınız sizi diğer arabaya binersin diye gönderirken bugün tanıştığım birinin arabasına binmemi beklemiyorsun herhalde diyip sukriyenin arabasına kurulsaydiniz. Eve gidene kadarda arabada sayıp soverdim ben olsam

Suc biraz sizde de benim erkek arkadasim varken ne yapar eder o arabaya binmezdim.durumu analdigim gibi kalkardim hic bu islere de bulasmazdim adamla niye muhatap oldunuzki.niye bosandigi onu ilgilendirir

Suc biraz sizde de benim erkek arkadasim varken ne yapar eder o arabaya binmezdim.durumu analdigim gibi kalkardim hic bu islere de bulasmazdim adamla niye muhatap oldunuzki.niye bosandigi onu ilgilendirir
Tam 2 saat boyunca sürekli eski eşini kötüledi.
Eski eşini / sevgilisini /nişanlısını kötüleyen erkeklerden nefret ederim.
Niye boşandığı beni gayet ilgilendirir. Eğer bir erkek benimle özel anlamda arkadaşlık kurmak istiyorsa geçmişini bilmek zorundayım !

Dağa yakın bir çay bahçesine oturduk. Taksi v.s. bulamadım. Merkeze yaklaşmadan hemen arabadan indim zaten. Başka şansım yoktu. Beni bırakıverdi Şükriye :KK43:

'' Bu yaştan sonra daha iyisini bulacağını sanmıyorum. Üstelik İrfan'ın iki tane evi (yazlık-kışlık) , arabası var. Bir evi de kirada. Kira geliri var. Yahu adam diş doktoru ! Ay valla sen iflah olmazsın. Kızı ve eski eşiyle görüşmüyor sildi onları daha ne istiyorsun ? ''

bu şekilde yazmış bu sabah

Ben boşandığım için seçim hakkına sahip değilim. Önüme geleni kabul etmeliyim. Çok üzüldüm.
Ya Hu! Engelleyin gitsin şu terbiyesiz kadını.
İrfan denilen adamın mesajına cevap yazmanız bile hata.
Ayrıca size yapılan emrivakiyi niye sineye çekip, oturdunuz onlarla iki saat?
Hata orda başlamış;
-N'oluyor burda? Bu yaptığınızdan hiç hoşlanmadım, der arkama bakmadan kalkardım.
Madem kalkmadınız, ne demeye biniyorsunuz hiç tanımadığınız adamın arabasına?
200 TL de tutacağını bilsem taksi çağırırım.
Hadi bindiniz, sonrasında mesajla da olsa niye muhatap oluyorsunuz?
Bazen basireti bağlanıyor insanın,tamam da,
bu kadar da olmaz.
Şu saatten sonra bari haddini bildirin, şu hadsiz ve şahsiyetsiz Şükriye'ye.

Kızlar benim kendisiyle yıldızımın pek barıştığını düşündüğüm 5 senelik bir arkadaşım var. Adı Şükriye.

Kendisi k.v ile altlı üstlü yaşıyor. Bazı pürüzler yaşasa da k.v iki oğluna bakıyor ve ev temizliğinde bu arkadaşıma yardımcı oluyor. Arkadaşımın mesai saatleri de çok esnek. Kira v.s de vermediğim için kafam çok rahat diyor.

Kendi hayatı. Ama bana göre ters.

Bu arada kendisi erkek arkadaşım olduğunu ve ciddi olduğumuzu da biliyor.

Perşembe akşamı iş çıkışında bana kahve içmek istediğini söyledi. İşyerinde bazı sıkıntıları vardı, paylaşmak dertleşmek amacıyla. Ben de içimi dökecektim. Kafam rahatlayacaktı.

Saat 18:00 almaya geldi beni kendi arabasıyla. Şehir merkezine uzak bir kafede oturduk. Sonra eşi geldi. Şaşırdım. Eşi, birine telefon etti gelip gelmeyeceğini sordu. Şaştım kaldım.

Aradan 1 saat geçti. Kriz geçirdim, patladım sıkıntıdan. Arkadaşıma da birşey diyemiyorum. Eşi var yanında. Rahat rahat konuşamıyorum da.

40'lı yaşlarının başında, kel , aşırı özgüven sahibi ve göbekli bir adam geldi. O anda başımdan aşağıya kaynar sular döküldü.

Kendisi diş hekimiymiş. İsmi İrfan. Boşanmış. Bir kızı varmış. Annesinde kalıyormuş. Kızını 3 yıldır göstermiyormuş güya eski eşi v.s.

Sinirden dizlerim titremeye başladı. Arkadaşıma kalkalım gibisinden bakış atıyorum ama yok yani liseli kızlar gibi etrafa gülücük atmalar, ağız yamultmalar...hayırlı bir iş yapıyor ya aklınca pek mutlu

2 saat boyunca çok soğuk davrandım. Kısa ve net cevaplar verdim. Kendisini istemediğimi anlasın diye.

Yok tam tersine beni içine kapanık / çekingen olarak değerlendirmiş.

En sonunda masadan kalkarken kendime sürekli ben sakinim diyorum. Sürekli eski eşini kötülemesine katlanmak gerçekten zordu.

Şükriye bu sefer İrfan'ın beni eve bırakacağını söyledi. İyi akşamlar dedi pis pis sırıtarak kocasının koluna girerek arkasını dönüp gitmez mi, sinirlerim zıpladı.

Hayatımda ilk defa gördüğüm adamın arabasına binmek zorunda kaldım. Çünkü benim arabam yok ve bulunduğum o bölgede metro ya da otobüs yok.

Tam arabasından inecekken öpmeye kalktı. Tersledim. Neyse zamanla olur dedi.

Eve gittim. Whatsup tan mesaj atmış benden etkilendiğine ve görüşmek istediğine dair. Dağılan kalbini , kırılan gururunu ben onarırım yazmış.

Şükriye, kendisiyle paylaştığım tüm üzüntülerimi yabancı bir adama anlatmakla kalmayıp numaramı da vermiş!

Delirdim bu sefer. Açtım ağzımı yumdum gözümü.Sen eşini kötüleyip kadınlarla gönül eğlendireceğine kızına vakit ayır, utanmıyor musun yazdım. Engelledim.

Şükriye de bana çok ayıp etmişssin yazmış.

Adamın boşanma sebebine gelince : Zavallı eşi, kayınvalidesi yüzünden boşanmış.

Evlenmeden önce ayrı evde yaşıyorlarmış ama sonradan k.v ile altlı üstlü oturmaya karar vermişler. Eşi de kabul etmemiş ama hamileymiş bir süre sesini çıkartamamış garibim.

İrfan ı engelleyince başka bir numaradan bana whatsuptan yine mesaj yazmaya başladı.

Benim annemi istemeyeni ben de istemem dedi. Ben de annenle daha çok oturursun, sen gelişimini tamamlayamamışsın. Annen yatalak v.s hasta değil, senin babaannen senin annene aynı şeyi yapsa hoşuna gider miydi dedim. Yine engelledim.

Şükriye dedi ki, ben de altlı üstlü oturuyorum ne var. Dedim Şükriye hergün evinde kavga gürültü eksik olmuyor. Benim ikinci evliliğim olacak huzur istiyorum ben dedim.

Ayrıca erkek arkadaşım var iken sen zırf zengin diye o adam ile beni tanıştırdın. Bana sormadan bilgilerimi paylaştın dedim.

Bir süre görüşmeyelim dedi Şükriye.

Hiç görüşmeyelim dedim.

Artık kimse ile arkadaş olmak istemiyorum. Dağda yaşamak istiyorum. Yapayalnız.
Neresinden tutacağımı şaşırdım gerçekten, neyse ki gerekli cevapları vermişsiniz. Ne terbiyesiz insanLAR bunlar böyle... pes

Şükriye'ye bak sen ya. Ne kadar hadsiz bi insanmış. Ben olsam görüşmemekle kalmam sağlam bi söverdim.

Şükriyeden ebediyen kurtulduğuna şükret!!!
Masadaki sabrına hayran kaldığımı da bil.
Şükriyeyi orada rezil etmek vardı.
Oturduğum yerde sinir oldum akşam akşam ya

O nasıl bi arkadaşmış acaba pes!! Madem o kadar övüyo adamı kendine al deseydin. Sevgilin olduğunu bile bile başkasını ayarlayan insana da arkadaş denmez zaten.
Bi de utanmadan adamın arabasına bindirmiş seni. Kendi hayatlarına bakmadan başkasının hayatına bulaşan insanlar kadar leş insan yok dünyada.

Nasıl ya?! Doktor olmuş Baba olmuş koca olmuş evlat olmuş olabilir ama insan olamamis . . Hele arkadaşınıza hiç birşey diyemiyorum... Hele emrivaki yapmak ne demek...

'' Bu yaştan sonra daha iyisini bulacağını sanmıyorum. Üstelik İrfan'ın iki tane evi (yazlık-kışlık) , arabası var. Bir evi de kirada. Kira geliri var. Yahu adam diş doktoru ! Ay valla sen iflah olmazsın. Kızı ve eski eşiyle görüşmüyor sildi onları daha ne istiyorsun ? ''

bu şekilde yazmış bu sabah

Ben boşandığım için seçim hakkına sahip değilim. Önüme geleni kabul etmeliyim. Çok üzüldüm.
Ne hadsiz bi arkadaşın varmış. Demek daha paralı birini bulunca kendi kocasını atacak kapıya. Allahın paraziti sinir oldum kadına. Selam dahi verme daha. Öteki abazayad da fazla açıklama yapmışsın. Benim sevgilim var, arkadaş bildiğim paragözün işmgüzarlığı, kusura bakma diyecektin. Çocuğunu silen adamdan ne hayır gelecekse. Arkadaşın tam bi andaval.

X