Nişanlıyla yeni bir kavga

İyi ki düşmüyor peşine
Ne yalan söyliyim müstehak ve içimin yağları eridi
Yazık o adama
Kendisini sevmeyen, çirkin olduğunu düşünen ve süründürmek için olay çıkaran bir ruh hastasıyla nişanlı
Allah korkun varsa bırak adamı
Elbet onun da yakışıklı çekici olduğunu düşünen biri çıkar karşısına
Ya da ileride boşanarak evine dönersin ra bu adam çekmez seni inşallah yada gözlerini açar yakında
o eski bi konuydu istemeye gelme dönemiydi ve gerçekten doğru kararı veriyomuyum diye kendimi sorguladığım bi dönemdi şimdi aptallık ettiğimi anladım onu gerçekten çok beğeniyorum ve çok kıskanıyorum

beni bırakmayıp konuşmayı sorunumuzu çözmeyi deneyebilirdi

iyi de siz sorun çözme odaklı değilsiniz ki sorun yaratma odaklısınız..
avm de kıza bakmış eee noldu kızın üstüne mi atladı hemen.. bu kadar abartmanın ne alemi var.. yok arabaya binmemeye çalışma falan.. siz bence ilişki yaşayabilecek olgunlukta değilsiniz..

Konuyu ve mesajları söyle bir okudumda. Ben olsam kırk kere yalvarmıştım adama. Anlık bakış için bu kavga çıkar mı? Benim eşim bazen televizyonda görüp güzel bile der boşanmam lazım o zaman benim:cool:

Ayrıca alttan alıp konuşması gereknde sensin, gerçekten sevince hata karşıda bile olsa bir şans daha diyor insanlar.

Konuyu ve mesajları söyle bir okudumda. Ben olsam kırk kere yalvarmıştım adama. Anlık bakış için bu kavga çıkar mı? Benim eşim bazen televizyonda görüp güzel bile der boşanmam lazım o zaman benim:cool:

Ayrıca alttan alıp konuşması gereknde sensin, gerçekten sevince hata karşıda bile olsa bir şans daha diyor insanlar.
haklısınız ama beni metroda bırakması çok kırdı bişey diyesim gelmiyo o yüzden oda hiçbişey demedi anlayış gösteremediğim bi mevzu yokyere uzuyo

haklısınız ama beni metroda bırakması çok kırdı bişey diyesim gelmiyo o yüzden oda hiçbişey demedi anlayış gösteremediğim bi mevzu yokyere uzuyo
Sinirlenmiş bırakmış, dağ başı değil ya. ben olaya şöyle bakarım normalde böyle biri mi? Evlenmek istiyor muyum? Benimde hatam var mı? Yani hangi sonuç beni mutlu edecekse ona göre hareket ederim. Yazık en güzel günlerinize.

bu ne kapris??? kapı çarpmalar, bağırıp çağırmalar. insan kendi kendini neden huzursuz eder ki???

bende onu çok seviyorum o kadar çok özledimki ama ne o arar nede ben
Her an ölebileceğini düşün ölümün varlığını düşün bi an onu aramak istesen bile artık hiç ulaşamayacağını düşün keşke olsaydı da inadıma bi daha baksaydı beni kızdırmak için ama ben bu kadar uzatmasaydım trip atmasaydım keşke diyebilirsin her saniyemizin garantisi yok senin için yaptığı güzel şeyleri sevgi dolu kalbini düşün. Hayatta rest çekeceğin sınırlar nettir ya aldatıcak ya aldatıcak bunuda gözünle görmeden yargılamicaksın tabi anlamadan etmeden her sert çıkışında mutsuz olursunuz. Bir insanı sevmek kolay

Her an ölebileceğini düşün ölümün varlığını düşün bi an onu aramak istesen bile artık hiç ulaşamayacağını düşün keşke olsaydı da inadıma bi daha baksaydı beni kızdırmak için ama ben bu kadar uzatmasaydım trip atmasaydım keşke diyebilirsin her saniyemizin garantisi yok senin için yaptığı güzel şeyleri sevgi dolu kalbini düşün. Hayatta rest çekeceğin sınırlar nettir ya aldatıcak ya aldatıcak bunuda gözünle görmeden yargılamicaksın tabi anlamadan etmeden her sert çıkışında mutsuz olursunuz. Bir insanı sevmek kolay
Yanlışlıkla tamamlamadan gönderdim ya :)) kolay olmuyor emek vermek falan dicektim :))

Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı
Bian kendim yazdım sandım, aynısı benimde başıma gelmişti. Çok kötü bi durum insan hazmedemiyor enn kötüsü de onun bu durumu umursamamasi niye uzatiyorsun gibi bişeyler demesi. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer canım ama napalım illa ki sen ne kadar kızıp bagirip cagirsan da illa ki gözü kayıyor o an o gözleri oymak vardı ya işte. İnşallah hayırlısı olur hakkında canım benim üzülme demicem elinde değil biliyorum

Yanlislikla bakmistir,birine benzetmistir vs. Sanki aldatilmis gibi davranmissiniz.Adamin gözünü baglayin disari cikarken madem.O alttan aldikca üstelemeniz de cabasi.

X