Nişanlıyla yeni bir kavga

iyi de nişanlı bir kız isen demek ki bağımsız düşünen bir bireysin bu da sana doğru düşünme ve algılama yetisi vermiş olmalı, burda sana hatalısın demememize rağmen bunu kabul etmeyip guru yapıyorsan bence kendinde ki eksikliği tamamlamaya çalış.

aşırı inatçı bir eşim vardır bir kere hayır dedi mi kıyamet kopra hayırdır, ama tatlı dille sabırla yaklaştığım zaman o hallerini bile kenara atabiliyor,

1.5 yıldır evli 6 aylık hamileyim veeee öğrendiğim en en en önemli şey, sabır sabır sabır
bunu göstermediğin taktirde haklıda olsan haksızda olsan hayat cehenneme dönüşür,
sen dilersen ara dilersen msj at özür dileme ama hatanı farkettiğini söyle bence daha bi için rahat olacak :KK66:
o sabırda bende olmayan bişey ne yazıkki bikaç gün geçsin iki tarafta düşünsün kendine gelsin aramak gelmiyo içimden

Yani canim benim bak hayati hem kendine hem etrafina zorlastiriyorsun. Huzurlu bir yasam surmek varken boyle kaosla yasamak neden? Bence atlatabilirsin bunu. Hic vakit kaybetmeden basvur. Sevgi kolay bulunan bir sey degil. Kaybetme :KK66:
teşekkür ederim doğru söylüyosunuz bikaç gün aramayı düşünmüyorum ben ona huzuru sağladığım zaman karşılığını çok fazlasıyla veriyo ama ben biyerde patlak veriyorum ne yazıkki

yaşın kaç bilmiyorum sokakta gezerken insan ister istemez bakıyor çevresine bende bakarım
yine sabırlıymış nişanlın mantıklı düşünmeye çalış

Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı
boyle tripleri gercekten kisiliginize bsy agir geldiginden oturu kizdiginiz icin mi atiyosunuz, yoksa adam pesinize dusup yalvarsin diye mi?

bunun farkındayım o olaydan beri aramadı dayanamazdı normalde ama cüzdanı için bile aramadı

İşte burdan gerekli mesajı al, insan ölüye bile 3 5 gün ağlıyor, ne sanıyorsun mecnun mu olacak, cok zorluyorsun bu kaçıncı oldu, bir gün gerçekten alıcı gözüyle başka birnkiza baktığını görürsün elinden de birsey gelmez

o kadarını yapmaz sanırım,ilk defa evime bırakmadı o derece katlanamadı sanırım adam arayıp cüzdanım sendemi kalmış demiyo ya

Sana katlanamadığının farkındaysan problemin büyük kısmını kabul etmişsin sanırım . Bir insan beğendiği içinde ona farklı geldiği içinde başka birine bakabilir .Her bakış kıskanılacak bakış değil .İyi tartman gerek herşeyi tartışma olayına getrimemelisin . Adam seninle birlikte geçireceği bir gün planlamış . Sonunda cüzdanı bile olmadan evinin yolunu tutmuş . Bir ara nişanlını gurur yapacağına belki cüzdanda ehliyeti nüfus cüzdanı falan vardır . Arıyordur şimdi .

Hemen yüzükleri al denir mi, oyun mu bu?
Ama böyle giderse alacak o yüzükleri zaten senin boş tehditlerine kalmayacak..
Bir insanı bıktırmak için bu kadar uğraşırsan bıkar. Bu kadar basit..

X