- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
üzdüğümü farkettim haklısınızhiç düşündünmü neden bırakıyo seni yolda, sen anca aynı cümleleri tekrarla dur kendini haklı çıkarcam diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzdüğümü farkettim haklısınızhiç düşündünmü neden bırakıyo seni yolda, sen anca aynı cümleleri tekrarla dur kendini haklı çıkarcam diye
Allah korusun ya öyle demeyin rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasınHer an ölebileceğini düşün ölümün varlığını düşün bi an onu aramak istesen bile artık hiç ulaşamayacağını düşün keşke olsaydı da inadıma bi daha baksaydı beni kızdırmak için ama ben bu kadar uzatmasaydım trip atmasaydım keşke diyebilirsin her saniyemizin garantisi yok senin için yaptığı güzel şeyleri sevgi dolu kalbini düşün. Hayatta rest çekeceğin sınırlar nettir ya aldatıcak ya aldatıcak bunuda gözünle görmeden yargılamicaksın tabi anlamadan etmeden her sert çıkışında mutsuz olursunuz. Bir insanı sevmek kolay
sağol canım benim anlayışın için kıskançlık çok zor bişey yaşayan bilirBian kendim yazdım sandım, aynısı benimde başıma gelmişti. Çok kötü bi durum insan hazmedemiyor enn kötüsü de onun bu durumu umursamamasi niye uzatiyorsun gibi bişeyler demesi. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer canım ama napalım illa ki sen ne kadar kızıp bagirip cagirsan da illa ki gözü kayıyor o an o gözleri oymak vardı ya işte. İnşallah hayırlısı olur hakkında canım benim üzülme demicem elinde değil biliyorum
aradı dün barıştıkSorununuzu hallettiniz mi nasıl gidiyo yazmamışsın merak ettim
Sevindim barışmanıza bu güzel günlerinizi kavgayla değilde aşkla sevgiyle geçirirsiniz inşallah hayat böyle kavgalar için çok kısa inan bana olaylara daha sakin ve mantıklı bakmaya çalışaradı dün barıştık
önerilerin için çok teşekkür ederim ama kesin yakında yeni bi konuyla dönerimSevindim barışmanıza bu güzel günlerinizi kavgayla değilde aşkla sevgiyle geçirirsiniz inşallah hayat böyle kavgalar için çok kısa inan bana olaylara daha sakin ve mantıklı bakmaya çalış
Öyle mi diyosunönerilerin için çok teşekkür ederim ama kesin yakında yeni bi konuyla dönerim
garantiÖyle mi diyosun
Bekliyoruz o zaman bizdegaranti
parasımı bitmişaradı dün barıştık
Bir sonraki konuyu sabırsızlıkla bekliyorum