- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi homesweethome3
lorena kim ya herkes onu söylemişBen olsam gelir alirdim yüzükleri bu ne be
Lorenayi geçicen böyle giderse.
kesin biliyodur bende olduğunu cüzdanım bile önemli değil seni asla aramam mesajı vermeye çalışıyo ama ben hayatta aramam
Hem suçlu hem güçlü ne çekilmez bir insansin ya valla nişanlin akrabam falan olsaydi ayirmak için her şeyi yapardim.kesin biliyodur bende olduğunu cüzdanım bile önemli değil seni asla aramam mesajı vermeye çalışıyo ama ben hayatta aramam
Senin gibi psikopatin biri işte.lorena kim ya herkes onu söylemiş
ben öyle değilim işte sanki anlıkta olsa hoşuna gitmişte bakmış gibi hissediyorum halbuki adam o sırada bana o kadar sevecen davranıyoki ama ben kontrolümü kaybediyorum hala aramadı insan cüzdanı için arardı
arayıp ne dicemki beni yol ortasında bırakan bi adamacüzdana iyi taktın vesselam
bu yaptığın, nasıl olsa beni seviyor ayrılamazların tribi bu yoksa ne diye bu derece sacma bişy için diretesin dimi
kendini bu kadar haklı görmen evliliğinizde de sıkıntı olur evli bir olarak söylim, adama hayatı zindan etme de
artık yaptığının çocukca bişy olduğunun farkına var yada varmış gibi yap
arayıp ne dicemki beni yol ortasında bırakan bi adama
kesin biliyodur bende olduğunu cüzdanım bile önemli değil seni asla aramam mesajı vermeye çalışıyo ama ben hayatta aramam
gittiğimiz heryerde gözlerini takip etmekten başka yaptığım bişey yok bende çok üzgünüm bu durumdan ama elimde olmuyo malesef,siz ne güzel hatanızı anlamışsınız karşılıklıvallahi tatlım bende eşimle büyük kavga ettim aynı hareketi bana da yaptı, yaptığı asla doğru değil yol ortasında bırakmıcaktı ama kocamı fişekleyen onu zıvanadan cıkaran bendim, aradım sözlerim için özür diledim ama yol ortasında bırakmasından dolayı da kırıldığımı bunun asla doğru bişy olmadığını söyledim o da özür diledi bi daha da adam araba kullanırken ne ben aşırı cazgırlaştım ne de o böyle birşeye yeltendi
en doğrusu bu olucak sanırım haklısınızBak adami nasil bezdirdiysen artik kendi kisisel esyasi icin bile seni aramiyor. Hastalikli bir kiskanclik seninki..
Neden bir uzmana danismiyorsun?
Sana da yazik nisanlina da..
arayıp ne dicemki beni yol ortasında bırakan bi adama
Yani canim benim bak hayati hem kendine hem etrafina zorlastiriyorsun. Huzurlu bir yasam surmek varken boyle kaosla yasamak neden? Bence atlatabilirsin bunu. Hic vakit kaybetmeden basvur. Sevgi kolay bulunan bir sey degil. Kaybetmeen doğrusu bu olucak sanırım haklısınız
gittiğimiz heryerde gözlerini takip etmekten başka yaptığım bişey yok bende çok üzgünüm bu durumdan ama elimde olmuyo malesef,siz ne güzel hatanızı anlamışsınız karşılıklı
Hem arabaya binmek istemeyip hem de beni yolda bıraktı demek nasıl bir saçmalık,el pençe divan ille bin diye yalvarmalı mıydı, ben seni çözdüm, sen haksız olabileceğini aklına getirmeyen hasbel kader aklına getirdiğinde olsun haksız da olsam o özür dilerim diyen bir tipsin,seni kim şımarttı bu kadar