Arkadaşıma çok kırıldım.

Beş senelik arkadaşlık üstelik de sevdiğiniz biri.. size danışmadan kalkıp böyle bir şey yapması sizi ‘dertleşmek ‘ adına çağırıp böyle bir duruma sokması çok ayıp ve çirkin bir davranış olmuş. Üstelik erkek arkadaşınız olduğunu ciddi düşündüğünüzü bilen biri. En son kalkıp ‘bi süre görüşmeyelim ‘ diyor üstelik :KK12:hem suçlu hem güçlü. Size sormadan numaranızı vermesi de cabası! Böyle para delisi insanlardan nefret ediyorum ne demek şu kadar dairesi var çocuğu ile görüşmemesini ballandırarak söylemesi sen ayrı bi dünya! Hiç canınızı sıkmayın ve irtibatı kesin :KK12:

Pasif davrandığımı kabul ediyorum. Şoka girdim kitlenip kaldım tuhaf oldum .[/QUOTE]

Şok olmuşsunuz zaten normal yani

Ben olsam şükriyeyi mahkemeye verirdim
Benim numaramı bi başkasina verdigi için
Ve ciddi miktarda tazminat kazanırdım.

'' Bu yaştan sonra daha iyisini bulacağını sanmıyorum. Üstelik İrfan'ın iki tane evi (yazlık-kışlık) , arabası var. Bir evi de kirada. Kira geliri var. Yahu adam diş doktoru ! Ay valla sen iflah olmazsın. Kızı ve eski eşiyle görüşmüyor sildi onları daha ne istiyorsun ? ''

bu şekilde yazmış bu sabah

Ben boşandığım için seçim hakkına sahip değilim. Önüme geleni kabul etmeliyim. Çok üzüldüm.
Oha çüş bbrrsss hatta,
Resmen hakaret bir de özür dileyeceğine,
Sana ne be Şükriye dingili, diyesim geldi :)
Kimin kimi nasıl nerede bulacağını ne biliyorsun, en iyisi kime göre neye göre iyi,
Hadsiz manyak biriymiş, gerçek yüzünü çok geç olmadan görmüşsünüz en azından,

Taksi bile bulamadım. Ters cevaplar verdim. Agresif olarak görüldüm, bir türlü merkeze nasıl ineceğimi bulamadım. Merkeze varmadan zaten yolda indim metroya binip eve gittim.

Bunu söyledim. Erkek arkadaşım var dedim. İrfan da olsun, zamanla birbirimizi tanırız.Pat diye olmaz dedi.

Buhran geçirdim kavga etseydim o yüzde arabalarına binemezdim.
Ay ne pis ne gurursuz adammış yaa, erkek arkadaşım var demenize rağmen olsun diyor yaaa pes.... Valla niyeti ciddi olan bir erkeğin vereceği tepki bu değil adamın amacı farklıymış siz de çok iyi yapmışsınız engellemekle.

Birkere o masadan kalkıp gidecektiniz. Ayıp saygı medeniyet söyle dursun , ikisininde ağzına gübreler giderdim , kız evi naz evi gibinolmus sizinki

Anlamadığım şey neden bu kadar tepkisiz kaldın o masada?
Pardon ne oluyor burada şu an? Umarım bi tanıştırma buluşması değildir çünkü Şükriye erkek arkadaşım olduğunu bilen bilinçli bir insan yani en azından ben öyle umuyorum? Diyemedin mi?
Otobüs metro olmasın binip bi taksiye metroya kadar gitseydin o adamın arabasına bineceğine.
Şükriye ise kurtulduğun bir arkadaş tanesi sadece.
Hiç

O görgusuz adami engelle hatta baska hattan mesaj falan yazsa bile cevap verme daha da rahatsiz ederse sikayeyte bulun savciliga. O arkadaş müsveddesiylede asla görusme farzet hic tanimadin boyle birini heryerden sil engellee. Arkadas mi düsman mi belli degil

Arkadaşınızdan kurtulmanıza sevindim. Kötümser olmayın. Hiçkimseye çok içinizi açmayın. Dostunun düşmanın düşmanının dostun olabileceği hayatta yaşıyoruz. Özeliniz kalsın bazı şeyler. Seviyeli arkadaşlıklarınız olsun.

Şükriye işgüzarlık yapmaya kalkmış,elinde patlamış.Arkadaşınız sizin fikrinizi almaya bile ihtiyaç duymuyor,kendi çalıp kendi oynuyor tabiri caiz ise.
Ne diyim bir olay vesile olmuş,acı da olsa arkadaşınızın iç yüzünü görebilmişsiniz kırılmakta çok haklısınız

O arkadaşın olacak şahıs ve o adam hakkında yorum yapmaya dahi değmez. Bu yüzden direk geçiyorum.
Asıl suç sende.
Sen o adam geldiğinde ve niyette belli olduğunda bu ne kepazelik benim bir erkek arkadaşım var zaten diyerek ortamı neden terk etmiyorsun? Ayıp falan deme hiç kardeşim zira ayıp olan onların yaptığı.
Sen ise ses çıkarmamakla kalmayıp üstüne adamın arabasına biniyorsun. Otobüs yokmuş falan nedir yani gerekirse iki gün yürürümde binmem onun arabasına.
Bunların hiçbirini seni kırmak üzmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlama ama inan erkek arkadaşının yerinde olsam seni terk ederdim sırf o adamın arabasına bindiğin için.

Anlamadığım şey neden bu kadar tepkisiz kaldın o masada?
Pardon ne oluyor burada şu an? Umarım bi tanıştırma buluşması değildir çünkü Şükriye erkek arkadaşım olduğunu bilen bilinçli bir insan yani en azından ben öyle umuyorum? Diyemedin mi?
Otobüs metro olmasın binip bi taksiye metroya kadar gitseydin o adamın arabasına bineceğine.
Şükriye ise kurtulduğun bir arkadaş tanesi sadece.
Aynen.

Bir yanlis anlasilma olmus sanirim
Benim ciddi bir iliskim var ve Sukriye bunu gayet iyi biliyor
Degil mi Sukriyecim?

Ben kalkiyorum size iyi oturmalar..

Deyip kalkmaliydin

O arkadaşınız uzayda mı yaşıyo acaba? Kuzeni tarafından bile tecavüz edilip öldürülen kadınların , çocukların, bebeklerin olduğu bi dünyada yaşıyoruz!!! Tanımadığınız bi adamla sizi akşamın bi saati yalnız bırakmak nasıl bi şuursuzluk?! Adam birde öpmeye kalkmış sizi adi sapık! Ben sevdiğim yakın gördüğüm arkadaşlarıma hiç kimseyi layık göremem. Kendileri istemediği sürece böyle birşeye asla aracı olmam ki arkadaşınız size birde emrivaki yapmış... Çok sinirlendim.

Ne terbiyesi bi adammış nasıl ilk görüşmede öpmeye kalkar bitane çaksaydınız suratına ama suç sizde keşke binmeseydiniz arabasına pis abazanın

X