- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
o sabırda bende olmayan bişey ne yazıkki bikaç gün geçsin iki tarafta düşünsün kendine gelsin aramak gelmiyo içimdeniyi de nişanlı bir kız isen demek ki bağımsız düşünen bir bireysin bu da sana doğru düşünme ve algılama yetisi vermiş olmalı, burda sana hatalısın demememize rağmen bunu kabul etmeyip guru yapıyorsan bence kendinde ki eksikliği tamamlamaya çalış.
aşırı inatçı bir eşim vardır bir kere hayır dedi mi kıyamet kopra hayırdır, ama tatlı dille sabırla yaklaştığım zaman o hallerini bile kenara atabiliyor,
1.5 yıldır evli 6 aylık hamileyim veeee öğrendiğim en en en önemli şey, sabır sabır sabır
bunu göstermediğin taktirde haklıda olsan haksızda olsan hayat cehenneme dönüşür,
sen dilersen ara dilersen msj at özür dileme ama hatanı farkettiğini söyle bence daha bi için rahat olacak
teşekkür ederim doğru söylüyosunuz bikaç gün aramayı düşünmüyorum ben ona huzuru sağladığım zaman karşılığını çok fazlasıyla veriyo ama ben biyerde patlak veriyorum ne yazıkkiYani canim benim bak hayati hem kendine hem etrafina zorlastiriyorsun. Huzurlu bir yasam surmek varken boyle kaosla yasamak neden? Bence atlatabilirsin bunu. Hic vakit kaybetmeden basvur. Sevgi kolay bulunan bir sey degil. Kaybetme
o sabırda bende olmayan bişey ne yazıkki bikaç gün geçsin iki tarafta düşünsün kendine gelsin aramak gelmiyo içimden
kafam çok karışık whatsapada hiç girmedim kendimi göstermiyorum oda girip bana bakmıyodur kesinne diyim dahaolurda aramazsa sen aramakta da geç kalırsan ah vah etme hakkın yok haberin olsun ..
boyle tripleri gercekten kisiliginize bsy agir geldiginden oturu kizdiginiz icin mi atiyosunuz, yoksa adam pesinize dusup yalvarsin diye mi?Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı
ikincisi galiba sabrını deniyorum sanki ama peşime düşende yalvaranda yokboyle tripleri gercekten kisiliginize bsy agir geldiginden oturu kizdiginiz icin mi atiyosunuz, yoksa adam pesinize dusup yalvarsin diye mi?
evet cevap icin tesekkurler.. ilkini yapmaniz karakterli bi durustur.. ikincisi ise, bi yerden sonra karsi tarafi bezdirir ve elinizde patlar..ikincisi galiba sabrını deniyorum sanki ama peşime düşende yalvaranda yok
bunun farkındayım o olaydan beri aramadı dayanamazdı normalde ama cüzdanı için bile aramadıKimse vazgeçilmez değildirhayatta anne baba evlat hariç herkesin ikamesi vardır, bilgine
bunun farkındayım o olaydan beri aramadı dayanamazdı normalde ama cüzdanı için bile aramadı
Hala seninle yaşamakta ısrarlı yani, nişanlında mazoşist sanırımYazın denize gitmiştik ben ordada olay çıkarmıştım seni bidaha denize götürmem demişti dünde avmde aynısını yaptım seninle dağ başında yaşamak lazım dedi
hala cüzdan peşindesin adam nasıl bunaldıysa gözü cüzdan bile görmemiş işte esas olaya odaklan artıkbunun farkındayım o olaydan beri aramadı dayanamazdı normalde ama cüzdanı için bile aramadı
bende onu diyorum işte bahanesi olduğu halde aramıyo demekki gerçekten kızmışhala cüzdan peşindesin adam nasıl bunaldıysa gözü cüzdan bile görmemiş işte esas olaya odaklan artık
evet bıkmış usanmış eski konularına da baktım artık kendine çeki düzen ver yoksa bu ilişki çok sürmez söyliyimbende onu diyorum işte bahanesi olduğu halde aramıyo demekki gerçekten kızmış
o kadarını yapmaz sanırım,ilk defa evime bırakmadı o derece katlanamadı sanırım adam arayıp cüzdanım sendemi kalmış demiyo ya