Nişanlıyla yeni bir kavga

gel al yuzukleri demekle nisanlina cok buyuk bir iyilik yapmissin...

Yeryüzünde böyle adamlar var ama bize denk gele gele odunun önde gidenleri mi geldi? Yahu adalet mi bu. Benim ki de Bu kadar sabırlı bi adam olsaydı keşke... Acaba bu konular kıskandırma amaçlı mi açılıyo ki?

Yeryüzünde böyle adamlar var ama bize denk gele gele odunun önde gidenleri mi geldi? Yahu adalet mi bu. Benim ki de Bu kadar sabırlı bi adam olsaydı keşke... Acaba bu konular kıskandırma amaçlı mi açılıyo ki?
yerimde olmak istemezdiniz şu kafa yapısına sahip olduktan sonra mutlu olamıyorumki neyin nispetini yapıcam zaten mutsuzum

yuh diyorum direk yüzü sen ciddimisin ya ne var ki bi anlık bakmadan benim bi çocuga dakilarca gözüp dalip baktığımı bilirim sevgilim yanımdayken çocugun tipini tarif et desen edemem bilerek yapılan bişey değil resmen ergen tribi kokuyor gel al yüzügünü bide bişeyi merak ettim o sinirle gelip alsa yüzüğünü bitirse ne yapacaksın çok merak ediyorum
kahrolurdum sanırım üzüntümden ama onu demezsem rahatlayamazdım hala aramadı cüzdanınadamı ihtiyaç duymuyo anlamadım

ben öyle değilim işte sanki anlıkta olsa hoşuna gitmişte bakmış gibi hissediyorum halbuki adam o sırada bana o kadar sevecen davranıyoki ama ben kontrolümü kaybediyorum hala aramadı insan cüzdanı için arardı

Sana önce ki bi konunda da söylemiştim. Kendi sonunu hazırlıyosun diye. Aramaz tabi. Arasa bile büyük ihtimalle aynı şeyi yapmaya devam edeceksin. Böyle gidersen yakında adam ben ne yapıyorum ya diyip en yakın yerden u dönüşü yapacak. Herkes böyle zor bi ilişki yürümek istemeyebilir.

Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı
allah nısanlına sabır versın yahu

Eğer seviyosan nişanlın da sevsin istiyosan kıskançlıktan ölsen bile dişini sıkacaksın yoksa değersizleşirsin çok kıskanıyo dedirtçeğine neden kıskanmıyo bu kız beni acaba desin. Bakıyo diyosun ama senin o yanında yüzüğü senin parmağında ne ne olsun. Bence ilişkiniz rayında bu tavırlarla raydan çıkarma. Haksız bulduğum tek konu seni arabadan indirmesi asıl tribi bu yüzden atman lazım ne olursa olsun evine kadar bırakmalıydı.
yol boyunca beni çekmek istemedi sanırım, haklısınız ama kıskançlık bi hastalık oldu bende söylemeden duramıyorum

kahrolurdum sanırım üzüntümden ama onu demezsem rahatlayamazdım hala aramadı cüzdanınadamı ihtiyaç duymuyo anlamadım
kahrolursan yapma bu adamda peygamber değil sabrı biryere kadardır emin ol sabrı bir taşar ne yaparsan yap bidaha dönmez psikolağa git yardım alman bence

Dünyada kız biter mi yapmayın lütfen yazık ya cidden o kadar sabırlı biriymiş bide nişanlınız kıymetini bileceğinize böyle davranıyosunuz valla günah yani bence siz kendinizi düzeltecek bi destek felan alın yoksa da ayrılın valla yazık nişanlınıza cidden

Ama güzel arkadaşım böyle sabırlı adamın üstüne de sabırlı diye bu kadar gidilmez ki..

Valla böyle konuları okuyunca ne adamlar var, benim gibi kadınlara ne diye rastlamadı bunlar
ne kara bahtlıyım diye üzülüyorum.:KK14:

nişanlınızla ilgili emin olmadıgınız şeyler mi var ?
aklınızda hep bir acaba mı var acaba ya da özgüven probleminiz mi var?

Nişanlın kızlara bakıyor . Yorumcular ona değil sana kızarcasına yorum yazıyor . :rolleyes: Evli olsanız şehirler arası yol da olsanız .Böyle bir problem yaşasanız demek ki .Bir otobüs durağında durup sen otobüsle gel diyecek evine bırakması gerekirdi . Ayıp etmiş . :110:

Nişanlın kızlara bakıyor . Yorumcular ona değil sana kızarcasına yorum yazıyor . :rolleyes: Evli olsanız şehirler arası yol da olsanız .Böyle bir problem yaşasanız demek ki .Bir otobüs durağında durup sen otobüsle gel diyecek evine bırakması gerekirdi . Ayıp etmiş . :110:
o kadarını yapmaz sanırım,ilk defa evime bırakmadı o derece katlanamadı sanırım adam arayıp cüzdanım sendemi kalmış demiyo ya

Ama güzel arkadaşım böyle sabırlı adamın üstüne de sabırlı diye bu kadar gidilmez ki..

Valla böyle konuları okuyunca ne adamlar var, benim gibi kadınlara ne diye rastlamadı bunlar
ne kara bahtlıyım diye üzülüyorum.:KK14:
arkadaşım ben mutlumu oluyorum sanki baksana arayıp sorduğu yok cüzdanını bile gözden çıkarmış adam

X