Nişanlıyla yeni bir kavga

yuh diyorum direk yüzü sen ciddimisin ya ne var ki bi anlık bakmadan benim bi çocuga dakilarca gözüp dalip baktığımı bilirim sevgilim yanımdayken çocugun tipini tarif et desen edemem bilerek yapılan bişey değil resmen ergen tribi kokuyor gel al yüzügünü bide bişeyi merak ettim o sinirle gelip alsa yüzüğünü bitirse ne yapacaksın çok merak ediyorum

Nişanlını da seni de çok merak ediyorum ya :)

Şaka bir yana bu çocuk seni niye çekiyor anlamış değilim. Gunesimdin gerçekten normal değilsin bacım.

ayh.. içim şişti.. bir gün ciddiye alıp verecek elinize o yüzükleri, o zaman kafanızı vurmaya yer ararsınız

cüzdanı da yüzüklerle gönderirsin diye düşünmüş herhalde

şaka mı

ne var baktı ise AVM deki kıza ben de bakıyorum

dikkatini çekmiştir; giydiği, yediği içtiği, birine benzetmiştir vs vs

adamları fanusa kapatmayın; güvenmiyorsanız da
evlenmeyin

bir de adam salak mı yani bir şey yapacaksa neden senin yanında yapsın

paranoyan bilinen bir rahatsızlığınızdan kaynaklı ise tedavi olun yok normalim, ben buyum diyorsanız yüzükleri yol yakınken gönderin adama da yazık

Ne kadar çocukça bir davranış sergilemeşsiniz, allahtan nişanlınız sabırlıymışta sizi dikkate almamış..biraz özgüven sahibi olun. Bu ne yaa başka bir kıza baktı diye- ki insanın gözü anlık kayabiliyor- hemen ortalığı velveleye verip, nişanı bozmaya kadara gitmişsiniz..büyüyün artık ve özgüven sahibi olun. Çünkü insan bi yere kadar çekebilir..

Her konunda benzer şeyler söyleniyor zaten. Hiç dikkate almayacaksan konu açmakla vakit kaybetme bence.

Nişanlın baktı ki olay büyüyecek daha kötü sonuçlar olmasın diye böyle bir şey yapmış.Ama evine götürüp orda arabasından indirseymiş daha iyi olurmuştu.Lakin siz haksızsınız görünen o ki herşeyin fazlası zarar bu kadar kıskançlık edip ve de ikinizede hayatı zehir etmek neden sadece baktı diye..

Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı
eski konulara bakayım dedim de şu başlıklar yetti açıkcası;

Nişanlım beni kayınvalideme rezil etti,
Nişanlımla yeni bir kriz,
Nişanlımın sevmediğim arkadaşı..
[URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlim-ana-kuzususun-dedi.867960/']Nişanlım ana kuzususun dedi[/URL]
[URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlim-ana-kuzususun-dedi.867960/'][URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-adam-beni-kiskanmiyomu.867486/']bu adam beni kıskanmıyomu[/URL][/URL]
[URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanlim-ana-kuzususun-dedi.867960/'][URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-adam-beni-kiskanmiyomu.867486/'][URL='http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sevgilimin-facebookta-begendigi-baglanti.865150/']sevgilimin facebookta beğendiği bağlantı[/URL][/URL][/URL]
kızlara bakma mevzusu
bende sevgilimin eski sevgilisine takanlardanım kardeşim bu kadar sorun varsa ayrılsana neden adama dünyayı dar etcem diye uğraşıyorsun güzel arkadaşım...ki nişanlın çok aklında biri bence :KK14:

Ne kadar saçmalamışsınız. Bi taş erkek geçse ağzını ayırıp bakmayı bilirsin ama. oglan bakmamış bile bi anlık bakmış. bu şekilde adamları delirtiyosunuz sonrada nişanlım beni sevmiyor cart curt. ben kız olarak şu yaptıgına nasıl sinirlendim. kusura bakma da bu kadar abartmayın herşeyi

Su adamlara biraz nefes aldirin ya. Niye kendinize ve nisanliniza yok yere hayatinizi zindan ediyorsunuz. Hayatiniz cokmu siradan, cokmu s1k1ci da böyle atraksiyona gerek duyuyorsunuz?

Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı
Adamda da sabir varmis yani brawo:KK14:

iyi de kızım kız milleti bile farkında olmadan bi anda hoş bi erkek görünce gözü kayar, hani aaa yakışıklı erkek olarak değil, bi anda olu verir bunu bu kadar uzatmak ve hemen yüzük atma meselesine getirmek bence senin aşırı kıskanclık problemınden kaynaklanıyor. senin arayıp özür dilemen gerekirken kırıldım diyebiliyorsun, bence kendini az irdele :KK66:

dua ette gelip almamış yüzüğü yoksa avm kıza bi anlık baktı bende nişan attım bu kadar safım durumuna düşersin :KK70:

Bizim hayatımızı bizden çok zehir eden yoktur çoğu zaman,işte tam buna örneksiniz. Dışarda güzel bir kız görsem ya da erkek ben de bakıyorum. Ve kocami deli gibi seviyorum. Dünyanın en yakisiklisi gelse de kocami değişmem kimseye. Ama göz bu, at gözlüğüyle mi dolaşıyoruz? Yakışıklı bir erkek veya kız gördüğünüzde sizin aklınıza ne geliyor da bu kadar kendinizi kaybediyorsunuz merak ettim doğrusu? ? :KK57:
ben öyle değilim işte sanki anlıkta olsa hoşuna gitmişte bakmış gibi hissediyorum halbuki adam o sırada bana o kadar sevecen davranıyoki ama ben kontrolümü kaybediyorum hala aramadı insan cüzdanı için arardı

X