Nişanlıyla yeni bir kavga

bizler bazen sevilmekle vazgeçilmez olmayı karıştırıyoruz,kimse vazgeçilmez değildir tatlım .. anlattığın kadarıyla nişanlın seni gerçekten çok seviyor fakat her insanın bi sınırı var .. sınırını aştığında vazgeçilmez olmadığını görürsen canın çok yanar ..
kıskanmışsın olabilir ,hadi tartıştınız o da normal diyelim .. arabadan in dediğinde zoruna giden kovması değil ki senden vazgeçebilme olasılığını görmen .. pekala da bi gün tamamen git de diyebilir .. artık sakin ol sevilmenin biraz tadını çıkar

kusura bakmayın ama siz kavga etmek için yaratılmışsınız bence ve ayrıca nişanlınız size nasıl katlanıyor hayretler içindeyim. Bence onu kaybetmemeye çalışın, birdaha asla bulamazsınız çünkü öyle birini...

bu kadr basit konudan yüzük mü atılır yaa biraz büyütmüşsünüz olayı bence aranızı düzeltemeye bakın

Alllah Allah ... ne gunlere kaldik

yazdiklariniz gercekten dogruysa bence bi an once psikologa gidin. Tepkileriniz hiiic normal degil. Bir anlik bakti diye kavgami edilir. Siz yururken sadece yeremi bakiyorsunuz. SACMALIK

Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı
Nisanlinin tek bir hatasi var o da evine birakacagina metronun orada durup eve git demesi.Cok hayvanca ve adice..Cok ayip.Tek hatasi bu sadece bu konuda hak veriyorum sana ama diger kiskanclik konusunda kesinlikle cok abartmissin..Gereksiz huzur kacirmissin.Yuzuklerini al demeye gelince o terbiyesizlige karsilik demen yanlis olmamis ama her kavgada da cocuk gibi gel yuzugunu al dersen iliski iliski olmaktak cikar.

Adamın yürürken gözlerine mi bakıyorsunuz gelene geçene bakıyor mu diye:KK57: Bende kıskancım da bir anlık bakıp kafasını çevirebiliyor insan bende yapıyorum bunu,biraz abartı olmuş(hayvan gibi bakmadıysa).İlk başlarda her kadın bakalım sağa sola bakıyor mu gözü dışarıda mı diye bakıyor gerçekten ama tanıdıktan sonra bir anlık bakışı gözlemlemek ne bileyim tuhaf,adamı izlemekten yürüyemezsin ki :KK57:Birine yazsa,konuşsa,tanışsa hayvan gibi baksa neyse de,seninki bir şey de yapmamış :KK59:

Böyle anlayışlı adamlar niye hep eften püften triplenenlerin yanında?
Resmen dengi olan kadınların hakkına gasp ediyorsunuz!
Baktığı için evet birkaç laf söyleyip, beş daika surat asıp sonrasında düzelebilirdiniz.
Ya da haddini çok daha iyi bir şekilde bildirebilirdiniz.
Yüzükleri gel al ne demek?
Pofff...
Bu adamların da işi bayağı zor...:KK14:

Not: Merak edip diğer konuşarınıza baktım, bakmaz olaydım.
Hala o adamın nişanlısı olabildiğiniz için oturup şükredin.

Son düzenleme:
Bu paranoyaklik nerden geliyor acaba? Daha önce güvenini sarsacak bisey mi yaptı ki böyle davranıyorsun?
Yapmadiysa haksızlık ediyorsun hepimiz etrafımıza bakıyoruz hele ki avm gibi kalabalık bi ortamda illa bakarsın art niyet aramak saçma geldi. Hem nisanlin çok olgun davranmış bence

Ben adamın yerinde olsam, yüzükleri çöpe at derdim.
Neme lazım tekrar muhatap olunursa neler neler çıkaracaksınız.
İnsanlık hali yahu. Oldu da gözü kaydı ne var bunda.
Kafese koyun adamı oldu olacak.

Siz hiç yanlışlıkla da olsa bir erkeğe bakmadınız mı sokakta, kalabalığın içinde?
Bu kadar bunaltıcı davranmayın, nişanlıya acıdım.

X