Nişanlıyla yeni bir kavga

Eğer seviyosan nişanlın da sevsin istiyosan kıskançlıktan ölsen bile dişini sıkacaksın yoksa değersizleşirsin çok kıskanıyo dedirtçeğine neden kıskanmıyo bu kız beni acaba desin. Bakıyo diyosun ama senin o yanında yüzüğü senin parmağında ne ne olsun. Bence ilişkiniz rayında bu tavırlarla raydan çıkarma. Haksız bulduğum tek konu seni arabadan indirmesi asıl tribi bu yüzden atman lazım ne olursa olsun evine kadar bırakmalıydı.

İyi misiniz siz? Allah sabır versin nişanlınıza. Ben olsam çok basit bir şekilde gel yüzükleri al gibi bir cümle kuran kişi ile aşkından ölsem yüzüne bakmam. O yine iyi tepki vermemiş. Gözünü bağlayın nişanlınızın, ya da bir fanusa kapatın insan içine çıkarmayın.

Aşırı güldüm yaa :KK70::KK70::KK70: Adam araba kullanıyo sağa sola yola bakıyo fark etmemiştir bile bide saniyelik diyosun ve bu yüzden adamın arabasına binmemelere kadar vardırıyosun ben vefat :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Allah nişanlına sabır versin seni çektiğine göre gerçekten sana aşık olmalı çünkü başka bi açıklaması yok :KK70:

Adam haklı bence gitsin gelmesin yüzükleri bile almasın :KK11: şimdi nişanlısın evlenince adamın hayatı cehennem olucak ki erkekler okadar sıkıya gelemez... Gece ruyanda adamın aldattığını gorsen sabah boşanma davası açacak sın demekki ...

hem arabaya binmiyorsunuz hem dir dir edip adami bezdiriyrsunuz sonra adamcagizda sorun olmasin diye metroya birakip sen eve git diyor kovdu diyorsun :KK70: :KK70: allah baska dert vermesin nisanlina üzüldüm aramasi gereken bence sensin iyi sabirliymis nisanliniz bide yuzukleri gel al diyorsunuz cok komiksiniz madem bu kadar basit seylerde yüzükleri hemen ortaya atacaktiniz niye nisanlandiniz?

Canım her tartısmada hemde haksızken niye al yüzüklerini diyorsun anlamıyorum senin erkek versiyonu bende vardı yinee her zamanki gibi blöfle biter bu iş dedi bende anneme babama nişanlım nişan attı dedim bitti gitti. Sen yapma bari birgün karşındakini bıktırırsın.

Bi kıza anlık baktığını sezdin ve bunları yaptın öle mi ? Nişanlınız elinden geleni yapmışta siz yapmamışsınız. Üstüne bide yüzükleri gel al dediniz.. Allah nişanlına sabır versin. Sakin olmayı deneyin bence

Bizim hayatımızı bizden çok zehir eden yoktur çoğu zaman,işte tam buna örneksiniz. Dışarda güzel bir kız görsem ya da erkek ben de bakıyorum. Ve kocami deli gibi seviyorum. Dünyanın en yakisiklisi gelse de kocami değişmem kimseye. Ama göz bu, at gözlüğüyle mi dolaşıyoruz? Yakışıklı bir erkek veya kız gördüğünüzde sizin aklınıza ne geliyor da bu kadar kendinizi kaybediyorsunuz merak ettim doğrusu? ? :KK57:

Ayrica da ciddi psikolojik problemleriniz var. Gecim olmaz sizinle. Zavalli adamcagiz.. Siz boyle aykiri davranip yersiz trip attikca adam evden uzaklasacak ve sefkato baska kollarda arayacaktir. Ve ilerde buyuk ihtimal 'hakli' olarak burada bir aldatma konusu acacaksiniz :KK70:

ben olsam anında gelir yüzükleri alır giderken de çikolata şeker dağıtırdım çocuklara
nolur anlık baksa gözünü mü bağlıycaksın adamın, bu kadar guvensiz olmak zor olsa gerek şu da varki kime güvenmiyorsun kendine mi nişanlına mı

Abartmışsınız sanki biraz. Hatta biraz değil epeyce abartmışsınız.
Siz hiç birine anlık bakmıyor musunuz sanki? Şahsen ben yeri geliyor hiç ummadığım anda biriyle göz göze bile geldiğim oluyor. Eminim benim gibi herkese oluyor. Çünkü dediğiniz gibi anlık, kasıtlı bir şey yok ortada.

Arkadaşlar ben halimden memnunmuyum mu sanıyosunuz ama sabır diye bişey yok bende hemen olayı çıkartır kendimce rahatladığımı sanarım gerçekten çok üzüldüm ama arayıp özür dilemeyi düşünmüyorum

O zaman kendinizi biraz toparlayana kadar evlilikten uzak durun. Bu durum normal değil. Evlenince daha da kötü olması ihtimali var. Nisanliniza hakikaten sabır, size de şifa diliyorum ne diyeyim..

Önceki konulariniza şöyle bi baktım da...kusura bakmayın ama nisanlinizi pek sevmiyorsunuz sanırım. Çirkin bile demisliginiz var. Kukla yapmak derdindesiniz çocuğu. Arkadaşların da dediği gibi lütfen onu sizden kurtarın.
Sizin gibi gelin adamın başını yakar vallahi. Kusura bakma. Kendinize çeki düzen verin derim ben. Her iki tarafa da yazık etmeyin

X