Nişanlıyım gurbete gidicem ailemi bırakmak istemiyorum ailem çok üzülüyor

"Bi de bayıl istersen Feriha" repliği yazıldı mı?

Abartma bu kadının şartları ile hiç bı şartım eşit değil nişanlım asla öyle bir insan değil ailesi de ne kadar muhafazakar olsa bile düğüne 2 hafta kala ev tutucak bir aile değil
Öyle olsun tabi ama sen olayın aslını okuyamamışsın. Mesele ev tutmak değil evladı karısına bırakmayacak kadar sahiplenmek. İlk sinyali de vermişler ama sen hayat tecrübesinden yoksun olduğundan durumu çözmen çok zor

Benim durumum suanki nişanlımdsn çok hayatımi kiminle birleştirmek istesem önüme gelicek gibi hissediyorum bunu degistiremem ben böyle birisiyim benim gönlüme göre de kimse olmuycak ailemden başka

Bizi de kedi encegi gibi attılar işte,ah hayat.

Sizin ne işiniz var o zaman

Size eşlik ediyorum , pek çok forum üyesi gibi.

İnsanların sizi uyarma amaçlı yaptığı yorumlardaki savunmanıza istinaden bir soru sormuştum size. O sorunun yanıtını vermek istemiyorsanız vermeyin. Ancak o yanıtın ne olduğunu düşünün.

Bakın ZemheriPoyraz ın verdiği örneğe yanıtınız ne olmuş.

Thread 'Boşanmak için erken mi? Bu evliliği sürdürmeli miyim?' Boşanmak için erken mi? Bu evliliği sürdürmeli miyim?

Bak gelecekteki halini yazmışlar, böyle çok konu var burada

Abartma bu kadının şartları ile hiç bı şartım eşit değil nişanlım asla öyle bir insan değil ailesi de ne kadar muhafazakar olsa bile düğüne 2 hafta kala ev tutucak bir aile değil

Bakalım ben ne demişim :
Hayat sizin, karar sizin , nişanlı sizin. Ailesinden ve kendisinden bu kadar eminseniz ; neden insanların arkasından konuşuyoruz şu an ?

Buraya her sıkıntısını yazan insan arkasından mi konuşmuş oluyor o zaman böyle bir platform neden var?

Ben bunu kabul etmiş olsam şuan burda bu başlığı açıp nisanlim ile bu konu yüzünden 4 gündür konuşmuyoruz demezdim ben kör kütük aman seviyorum ne derse tamam demedigim için şuan bu haldeyim zaten hala konuşmuyoruz ne kadar sürecek bilmiyorum ben açık açık ona söyledim zaten ben özeledigim zaman otobüse biner ailemi görür ve geri evime dönerim diye işine geliyorsa beni bununla sınama diye şimdi ne olacak bilmiyorum ikimizde sessiziz

Benim durumum suanki nişanlımdsn çok hayatımi kiminle birleştirmek istesem önüme gelicek gibi hissediyorum bunu degistiremem ben böyle birisiyim benim gönlüme göre de kimse olmuycak ailemden başka
Evlenme o zaman ne diye milletin başını yakıyorsun.

Düğün bitecek adam gerdek hayalleriyle eve getirecek seni bir bakacak "aaaaaa ağlıyor" insaf etse ellemese yarın sabah yine ağlıyorsun. Hadi ilk gece yaşandı oldu bitti adam keyifle bir sabah kahvaltısı yapıp yatağa geri dönmek isteyecek ve sen yina ağlıyorsun. Adamın haftada 1 gün izni olacak sen babamı özledim götür beni diye yine ağlayacaksın. Sen hep ağlayacaksın.

Abartma diyorsun şu an ama senin hiç dirayetin yok, incinmiş hassas kalbini anlamıyor diye evde mutsuz mutsuz dolaşacaksın adam da mutsuz olacak. Sen daha gitmeden mutsuzsun çünkü. Ve içtin içe hep mutsuz olacağının farkındasın, başkasıyla da evlensem ailemden ayrılacağım, hepsi aynı kafasındasın çünkü

Sizin gibiler büyümeden evlenip milletin başını yakmasın lütfen

Ömür boyu bekar mi kalayım yani

Babanız iş yerinize gelip kavga etti , sizi işten çıkardı ; siz de bu durumdan mutlu mu oldunuz ?

1 yıllık evli ailesinden uzak biri olarak Duygulu duygulu okuyordum taaaki 1 saat 15 dakikayı görene kadar. Canım benim bende ailemle senin anlttgn gibiydm tek çocuktum evde. biz tayinciyiz üstelik 14 15 saat uzağa gurbete geldim eşimden başka kimsem yok yapayalnzm ne burda ne yakınımda bir şehirde havaalanı bile yok. Ama insan sevdikten sonra herşeyin üstesinden geliyor birgün bile aglayp eşimi darlamadm ailemde ailem dye ha zor değil mi zor hala geceleri videolarımızı açıp aglyorum annemi babamı çok özlüyorum. Ama insan sevdiği için dayanyor insanın evi kendi düzeni olması da çok güzel. Biz 9 yıl üzerine çok zor karar vererek evlendim bende gurbet gözümü korktyodu. Ama şimdi boşuna ertelemisim diyorum evliliği eşin iyi biriyse gerçekten evlilik çok güzel hiç üzülme

Ben çok seviyorum ama işte evkendikten sonra sizin gibi hiç korkunç bişey değilmiş çok mutluyum diyebilcek miyim yoksa kafayı bozup daha mı beter olcam onu kestirmiyorum sizin ailenizde siz evlenmeden önce evde sanki sizin son günleriniz gibi davranıp üzüldüğünü belli etti mi buraya yaziyolar 1 yılda 3 kere görüyorum ailemi diye ben gerçekten özeniyorum nasıl dayanıyolar diye

Ömür boyu bekar mi kalayım yani
Böyle mutluysanız neden olmasın. Herkes evlenmek zorunda değil. Elin adamı senin ağlamana dayanmak için evlenmeyecek. Cilve isteyecek, oynaşmak isteyecek, çalışmadığına göre ev işi yemek isteyecek, eve geldiğinde güler yüz tatlı dil, hoş sohbet isteyecek, yeri gelecek anasına hizmet, ziyaret isteyecek, yarın çocuğun olduğunda hepsine ek dört dörtlük annelik de isteyecek, biblo almıyor evine. Hayatı birilerine zindan etmek için evlenme. Evlenmek rütbe atlamak değildir. Sen hayat arkadaşın olsun diye evlenmiyorsun, rütben olsun diye evleniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…