- 16 Haziran 2011
- 14.686
- 60.411
Peki şuanda bu yüzüğü atsam ve aileme çok yakın başka biriyle nişanlanmis olsam sizce öyle bir insanı bulduktan sonra 6 yılı nasıl atlaticam silicem bana şuan bu şartlar da icguveysi bir damatdan başka kimse mutluluk getiremez varmıdır böyle birisi
AnlamadimZemheriPoyraz tüm bu tantana basılacak akbil için mi , adamın genel düşünce yapısındaki sorunu netleştirmek için sordum.
NedenNişanlına üzüldüm
Hayır asla hani bana diyorİlginç bir varsayım. Hali hazırda bekleyen, değerlendirdiğiniz başka bir talip mi var ?
Hayır tabikide çok seviyorum nasıl unuturum demeye çalışıyorum hani mutsuz olup 3 yıl sonra nasıl bosanicam diye dusuncekmisim yaİlginç bir varsayım. Hali hazırda bekleyen, değerlendirdiğiniz başka bir talip mi var ?
Yaptığın ironiyi anladığım için güldüm, olay trajik değil zaten, bildiğiniz bkm skeciZemheriPoyraz tüm bu tantana basılacak akbil için mi , adamın genel düşünce yapısındaki sorunu netleştirmek için sordum.
Çözmeyecek işte mesele orada, anası ne derse omu yapacak. Babası onu nasıl tutuyorda damat da kendi anasını öyle tutacak, buna kara çalı muamelesi yapacakSize katiliyorum ama konu sahibinin yazdiklarina bakinca konu sahibi acisindan pek fark olmayacak gibi..evlenmeden once babasi sorunlarini cozmus, evlenince kocasi cozecek yani cok farkli hayatlar olmayacak sanki.
Gelecek geçmişten uzundur. Allah sağlık verdikten sonra kaç 6 yıl yaşayacağını bilemezsin. Sen içgüveysi de alsan mutlu olamazsın çünkü büyümemişsin, kendini pamuk prenses sanıyorsun ama zeyna olmadan hayat mücadelesinde galip olman mümkün değil. Uzman yardımı alıp kişiliğini kazanmadan hiçkimse sana yardımcı olamaz. Annen babah hakka yürüyünce ne yapacaksın arkalarından mı gideceksin, hayata mı küseceksin, kim çözecek o zaman sorunlarını.Peki şuanda bu yüzüğü atsam ve aileme çok yakın başka biriyle nişanlanmis olsam sizce öyle bir insanı bulduktan sonra 6 yılı nasıl atlaticam silicem bana şuan bu şartlar da icguveysi bir damatdan başka kimse mutluluk getiremez varmıdır böyle birisi
Bak ben 40 yaşında sayılırım. İnanamayacağın kadar çok hayat tecrübesine sahibim, olay okuma becerim ve öngörüm yüksektir. Kahin olmaya da ihtiyacım yok, kkda 3 ay staj yap azıcık aklın varsa geleceğini kendin de görürsün. Bir oğlunu kaybetmiş, sağ olanı gözünden sakınan kadın senin gözünü oyar ve oydurur. Uyarmadılar deme.Hayır asla hani bana diyor
Hayır tabikide çok seviyorum nasıl unuturum demeye çalışıyorum hani mutsuz olup 3 yıl sonra nasıl bosanicam diye dusuncekmisim ya
Yaptığın ironiyi anladığım için güldüm, olay trajik değil zaten, bildiğiniz bkm skeci
Çözmeyecek işte mesele orada, anası ne derse omu yapacak. Babası onu nasıl tutuyorda damat da kendi anasını öyle tutacak, buna kara çalı muamelesi yapacak
Gelecek geçmişten uzundur. Allah sağlık verdikten sonra kaç 6 yıl yaşayacağını bilemezsin. Sen içgüveysi de alsan mutlu olamazsın çünkü büyümemişsin, kendini pamuk prenses sanıyorsun ama zeyna olmadan hayat mücadelesinde galip olman mümkün değil. Uzman yardımı alıp kişiliğini kazanmadan hiçkimse sana yardımcı olamaz. Annen babah hakka yürüyünce ne yapacaksın arkalarından mı gideceksin, hayata mı küseceksin, kim çözecek o zaman sorunlarını.
Aslında bunlar yüzüme vurulsun diye değil de belki halimden anlayan bir insan evladı çıkar da dünyada tek olmadığımı anlarım diye yazmıştım ama sizin yargılandiginiz o prenses olmaktan ben çok mutluyum belkide böyle yetistirilmesem burdaki beni yargılayan diğer kullanıcılar gibi bende birilerine tavsiyede bulunurdum fikrimi soylerdim ama bende böyle bı karakterim ben hiç zorluk görmedim ki en son üniversiteden sonra bir yerden başlayım deyip zincir market olan bir yerde çalıştım hergun babam gelip beni izlemiş ve çok yorulduğumu görünce müdürle kavga edip beni işten alıp yemeğe şehir dışına gezmeye götürdü ben bu rahatlıkta bu şartlarda büyüdüm bunu nişanlım da çok iyi biliyor zaten sevgiliyken bizim hiç böyle dertlerimiz yoktu ne zaman nisanlandik aileler girdi oda değişti ben deYaptığın ironiyi anladığım için güldüm, olay trajik değil zaten, bildiğiniz bkm skeci
Çözmeyecek işte mesele orada, anası ne derse omu yapacak. Babası onu nasıl tutuyorda damat da kendi anasını öyle tutacak, buna kara çalı muamelesi yapacak
Gelecek geçmişten uzundur. Allah sağlık verdikten sonra kaç 6 yıl yaşayacağını bilemezsin. Sen içgüveysi de alsan mutlu olamazsın çünkü büyümemişsin, kendini pamuk prenses sanıyorsun ama zeyna olmadan hayat mücadelesinde galip olman mümkün değil. Uzman yardımı alıp kişiliğini kazanmadan hiçkimse sana yardımcı olamaz. Annen babah hakka yürüyünce ne yapacaksın arkalarından mı gideceksin, hayata mı küseceksin, kim çözecek o zaman sorunlarını.
Çok haklısın ama "annesi doldurmuş sanırım" deyince oradan yürüdüm işteAdamın annesinin tüm bu olaylardan haberi dahi olmayabilir. Konu sahibi 24 yaşında ; müstakbel kayınvalidesi gencecik bir kadın da olabilir.
İlişki konularında, genellikle tüm olumsuz durumlar hemen kaynana / görümce / elti / yenge vb 3.şahıslara mal ediliyor. Tüm bunların adamın kendi görüşleri olabileceğini kimse düşünmek istemiyor nedense.
Abartma bu kadının şartları ile hiç bı şartım eşit değil nişanlım asla öyle bir insan değil ailesi de ne kadar muhafazakar olsa bile düğüne 2 hafta kala ev tutucak bir aile değilThread 'Boşanmak için erken mi? Bu evliliği sürdürmeli miyim?' Boşanmak için erken mi? Bu evliliği sürdürmeli miyim?
Bak gelecekteki halini yazmışlar, böyle çok konu var burada
Annesi 60 kusur yaşlardaAdamın annesinin tüm bu olaylardan haberi dahi olmayabilir. Konu sahibi 24 yaşında ; müstakbel kayınvalidesi gencecik bir kadın da olabilir.
İlişki konularında, genellikle tüm olumsuz durumlar hemen kaynana / görümce / elti / yenge vb 3.şahıslara mal ediliyor. Tüm bunların adamın kendi görüşleri olabileceğini kimse düşünmek istemiyor nedense.
Ay demeyin öyle lütfen ya1 saat 15 dakikalık mesafe şehir içinde de var. Ne demek yalnız göndermem?
Sizi bu kadar pamuklara saran aileye layık gördüğünüz damat bu mu?
Anne babanız olsam bana inmeler inerdi.
Abartma bu kadının şartları ile hiç bı şartım eşit değil nişanlım asla öyle bir insan değil ailesi de ne kadar muhafazakar olsa bile düğüne 2 hafta kala ev tutucak bir aile değil
Buraya her sıkıntısını yazan insan arkasından mi konuşmuş oluyor o zaman böyle bir platform neden var?Hayat sizin, karar sizin , nişanlı sizin. Ailesinden ve kendisinden bu kadar eminseniz ; neden insanların arkasından konuşuyoruz şu an ?
Buraya her sıkıntısını yazan insan arkasından mi konuşmuş oluyor o zaman böyle bir platform neden var?
Sizin ne işiniz var o zaman
Gerçek hayat yeni başlıyor. Artık başbaşa değilsiniz ve baban da o zincir marketten aldığı gibi alamayacak seni, nişanlın da baban gibi el üstünde tutmak zorunda değil, biliyor diye yapacak sanıyorsun ama öyle olmuyor o işler. Kocan sen evi temizledin yoruldun, bebek gece uyumadı diye pamuklara sarmayacak seni. Asıl fragman nişandan sonra gördüğün, düğünden sonra da macera başlıyor. Hazır ol.Aslında bunlar yüzüme vurulsun diye değil de belki halimden anlayan bir insan evladı çıkar da dünyada tek olmadığımı anlarım diye yazmıştım ama sizin yargılandiginiz o prenses olmaktan ben çok mutluyum belkide böyle yetistirilmesem burdaki beni yargılayan diğer kullanıcılar gibi bende birilerine tavsiyede bulunurdum fikrimi soylerdim ama bende böyle bı karakterim ben hiç zorluk görmedim ki en son üniversiteden sonra bir yerden başlayım deyip zincir market olan bir yerde çalıştım hergun babam gelip beni izlemiş ve çok yorulduğumu görünce müdürle kavga edip beni işten alıp yemeğe şehir dışına gezmeye götürdü ben bu rahatlıkta bu şartlarda büyüdüm bunu nişanlım da çok iyi biliyor zaten sevgiliyken bizim hiç böyle dertlerimiz yoktu ne zaman nisanlandik aileler girdi oda değişti ben de
25 yaşındasınız, biraz gözünüzü açın.Ay demeyin öyle lütfen ya