Evlilik bence hayattaki onemli bir eşik,herkes bence bir kez evlenmeli evliligin ne oldugunu gormeli aski sevgiyi gozumuzde cok buyutuyoruz oysaki mantıklı dusunup bir evlilik yapsak ilerde daha mutlu olacagiz sevmeden olmaz tabiki ama seviyorum diyipte bazi durumlara goz yumamayiz sonucta ailesinden ayrilip baska bir sehire gidecek olan sensin fedakarligin cogunu sen yapiyorsun bir kere seni bu konuda kisitlamasina asla izin verme cocuk degilsin tabiki hergun o mesafeyi gidip gelemeyecegini sende biliyorsun ben 2 gunde bir gidiyorum ailemin yanina,eger gidemeseydim gercekten evliligim yurumezdi,cunku bende aileme cok duskunum onlarda bana ayni sekilde,ben boyle bir duzen kurdum boyle bir evlillik yaptim ama esinle ve ailesiyle uyumun dedigim gibi cok önemli esin iyi bir insan cikarsa ilerde cocugunda olunca alisman daha kolay olur ama bastan fazlada anlasilmiyor evlillik hevesiyle herseyide goremiyor insan,ayy zor isler allah yardimcin olsun baktin olmuyor ölüm yok sonunda ayrılırsın canim kendine bukadar eziyet etme hayırlısı olsun senin icinİnşallah mutlu olurum da mutluyum alıştım diye yazarım bizim gelin De aynı şehire gelin oldu yani uzağa değil ama annesi evine gelemk istese 2 dolmuş değiştirir neyse ilk 1 yıl hepimize cehennem yaşattı annemde annem ne kadar kızdım içten içe ona ne var bu kadar evlenmeseydin diye ama ben daha gitmeden beni sancı sardı ha şimdide yeri geliyor annesini 2 hafta görmediği oluyor alıştı yani önemli olan alisebilmek sanırım