- 25 Şubat 2016
- 32
- 14
- 3
- Konu Sahibi sensizlink
-
Nisanlinin yerinde olsam direk ayrilirim senden bu kadar kapris cekilirmi yaaa?? Demekki cocuk seni gercekten seviyor... Ama sen o sevgiyi hak ediyormusun? Hayir.
Sen bu cocugu sevmiyorsun. Ama sana ilgi verdigi icin alttan alttigi icin butun nazini dizdigi icin ayrilmiyorsun. Ve bu bence ona karsi buyuk bi haksizlik!!
haklısınız.. peki eğer bundan sonra evli bile olsak bir defa daha ayrılığı anarsan o an biter ne demek ??? Yani evli olsak bile silecek sanırım, bu sözün üzerine nasıl davranmalıyım ??Nisanlinin yerinde olsam direk ayrilirim senden bu kadar kapris cekilirmi yaaa?? Demekki cocuk seni gercekten seviyor... Ama sen o sevgiyi hak ediyormusun? Hayir.
Sen bu cocugu sevmiyorsun. Ama sana ilgi verdigi icin alttan alttigi icin butun nazini dizdigi icin ayrilmiyorsun. Ve bu bence ona karsi buyuk bi haksizlik!!
haklısınız.. peki eğer bundan sonra evli bile olsak bir defa daha ayrılığı anarsan o an biter ne demek ??? Yani evli olsak bile silecek sanırım, bu sözün üzerine nasıl davranmalıyım ??
haklısınız.. peki eğer bundan sonra evli bile olsak bir defa daha ayrılığı anarsan o an biter ne demek ??? Yani evli olsak bile silecek sanırım, bu sözün üzerine nasıl davranmalıyım ??
O asik korkuyor gelecegini kaybetmekten. Ama bir tarafran da erkeklik yaoacagim diye dayilaniyor gibi geldi.
Sen ise aslinda cok korkuyorsun kaybetmekten ama onu degil bu kadar nisanlilik vs diye sanirim..
eger gunaydin mesajini gorduyseniz ve cevap vermiyorsaniz bence hakli. Yani elinize yaoismazdi. 3 saniyede yazio gonderiyoruz gunaydini..
Evlilik fedakarliktir. Nisanlilik da bu fedakarligin ilk baslangicidir. Birbirnizi tamamlamaya bas koymusken neden eziyet ediyorsunuz ki birbirinize..
Merhaba kızlar,
Ben 10 aydır nişanlıyım ve 1.5 ay sonra düğünüm var,tabi olursa....Sıkıntımı anlatayım,nişanlımla 3.5 yıldır tanışıyoruz,okulda tanıştık ve o zamanlar ben daha önceki sevgilimden ayrıldım, ve çok mutsuzdum kendisi çıktı karşıma.. anlatınca durumu ben beklerim ona duygularının bitmesini dedi,ve birsüre sonra çıkmaya başladık..
Eski sevgilimin acısıyla ben nişanlıma zamanında çok kötü davrandım,üzdüm kırdım.. ama bırakmadı beni.. Yakamı kurtaramadım.. Kendisi efendi,abdestli namazlı biri.. Okul bitti,ve askere gitti gelmesine yakın nişanlandık.. ama 10 aydır mutsuzum.. hep tartışma hep kavga gürültü... mesela dün sabah bana günaydın diye mesaj attı,ben uyandım mesajını gördüm ama o an yazmadım duşa girdim çıktım.. saat 11.30 felan bu beni aramaya başladı felan neymiş ilk ona günaydın yazıp öyle işimi halledebilirmişim bu büyük bir sorun oldu..Neyse dün öyle geçti, bu sabah akşama bizi babası davet etti, gidecektik , daha sonra babasını arayıp bir nedenden gelemeyeceğimizi söyledim.. nedeni ise;sabah ona sadece günaydın yazmam.. hitapta bulunmamam... babasını aradığımda kendisi de yanındaymıştı gelemeyeceğimizi söyleyince o beni aradı. açtım.. yine tartışma yine hır gür..
Dedim işine geliyorsa böyle, ben içimden gelince hitapta bulunurum senin ikazlarınla değil, işine gelmiyorsa annene babana söyle gelsinler alsınlar bohçalarınızı dedim.. (Ben kendisine ayrılma konusunu 3.5 yılda çok söyledim,ayrılmayı çok istedim ve beni bırakmamıştı... geçen haftaki tartışmada da bu konuyu açtım bana dedi ki birdaha ayrılık konusunu açarsan açıklama yapmana gerek yok bitti de yeterli dedi) bugün geçen günü hatırlatarak ben o lafımın arkasındayım,peki dedi,bitsin dedi.. ama bunları söylerken sesi titriyordu... konuşurken dedimki bu lafım gerçekten senin için ayrılmak için geçerli bir sebep mi evetse bu telefonu ebediyen kapatıyorum bitti dedim.. son defa bu konuda taviz veriyorum hayır değil dedi,yani bitirmek istemediğini söyledi.. 1buçuk saat konuştuk,kapatırken de yazmak istediğinde yazarsın,ben seninle konuşmayacak biri değilim dedi.. (daha öncesi ben seninle konuşmak istemiyorum demiştim mesajla).. Ve 12.30 da oldu en son bu olaylar,o saatten beri ses seda yok.. yoksa ayrılmayı mı istiyor,ya da benden mi bekliyor? Ne yapayım sizce ne olur fikir verin...
sizce sadece dayılanıyor mu? yoksa öyle birşey olsa bunu gerçekten yapar mı ?
Merhaba kızlar,
Ben 10 aydır nişanlıyım ve 1.5 ay sonra düğünüm var,tabi olursa....Sıkıntımı anlatayım,nişanlımla 3.5 yıldır tanışıyoruz,okulda tanıştık ve o zamanlar ben daha önceki sevgilimden ayrıldım, ve çok mutsuzdum kendisi çıktı karşıma.. anlatınca durumu ben beklerim ona duygularının bitmesini dedi,ve birsüre sonra çıkmaya başladık..
Eski sevgilimin acısıyla ben nişanlıma zamanında çok kötü davrandım,üzdüm kırdım.. ama bırakmadı beni.. Yakamı kurtaramadım.. Kendisi efendi,abdestli namazlı biri.. Okul bitti,ve askere gitti gelmesine yakın nişanlandık.. ama 10 aydır mutsuzum.. hep tartışma hep kavga gürültü... mesela dün sabah bana günaydın diye mesaj attı,ben uyandım mesajını gördüm ama o an yazmadım duşa girdim çıktım.. saat 11.30 felan bu beni aramaya başladı felan neymiş ilk ona günaydın yazıp öyle işimi halledebilirmişim bu büyük bir sorun oldu..Neyse dün öyle geçti, bu sabah akşama bizi babası davet etti, gidecektik , daha sonra babasını arayıp bir nedenden gelemeyeceğimizi söyledim.. nedeni ise;sabah ona sadece günaydın yazmam.. hitapta bulunmamam... babasını aradığımda kendisi de yanındaymıştı gelemeyeceğimizi söyleyince o beni aradı. açtım.. yine tartışma yine hır gür..
Dedim işine geliyorsa böyle, ben içimden gelince hitapta bulunurum senin ikazlarınla değil, işine gelmiyorsa annene babana söyle gelsinler alsınlar bohçalarınızı dedim.. (Ben kendisine ayrılma konusunu 3.5 yılda çok söyledim,ayrılmayı çok istedim ve beni bırakmamıştı... geçen haftaki tartışmada da bu konuyu açtım bana dedi ki birdaha ayrılık konusunu açarsan açıklama yapmana gerek yok bitti de yeterli dedi) bugün geçen günü hatırlatarak ben o lafımın arkasındayım,peki dedi,bitsin dedi.. ama bunları söylerken sesi titriyordu... konuşurken dedimki bu lafım gerçekten senin için ayrılmak için geçerli bir sebep mi evetse bu telefonu ebediyen kapatıyorum bitti dedim.. son defa bu konuda taviz veriyorum hayır değil dedi,yani bitirmek istemediğini söyledi.. 1buçuk saat konuştuk,kapatırken de yazmak istediğinde yazarsın,ben seninle konuşmayacak biri değilim dedi.. (daha öncesi ben seninle konuşmak istemiyorum demiştim mesajla).. Ve 12.30 da oldu en son bu olaylar,o saatten beri ses seda yok.. yoksa ayrılmayı mı istiyor,ya da benden mi bekliyor? Ne yapayım sizce ne olur fikir verin...
ynen katiliyorum sen bu adami sevmiyorsun. Sevsen mesajina sevinir hemen cevap verirdin.Ya benim kafamda olusan sey su sen bu adamla evlenmek istemiyorsun ve alttan alttan adam senden ayrilsin diye elinden geleni yapiyorsun.
Eger bu dogruysa ara istemiyorum bitti de ayril.Cunku bu hareketi bi erkek yapsaydi ve bayan konuyu acsaydi burda sayip soverdik.Bence objektif olmak lazim.Seviyorsan bu sozlerim sana degil tabiki o zaman ayri
bence bu ada saplantılı nişanı at pişman olursun bu adam ile evlenirsen çünkü bu adam olgun diil. Kaprisli biri...
en altta sorduğunuz soruları siz cevaplayın. neden ilk siz ayrılalım dediniz ? neden sürekli ayrılmak isteyen taraf sizmişsiniz?Ben onun telefonunu açarken gerçekten de ayrılma düşüncesi ile açmadım, dün akşam 20.00 den beri hiç mesajlaşmadık,ertesi gün günaydın dedi ve direkt yine bir tartışma şekli ile aradığı için beni sinirlendim ve ağzımdan o söz çıktı... önceden ayrılma konusunu açsam olmaz ayrılma diye birşey yok derdi.. şimdi dediği ise düğüne 1 ay kala bile benim yanımda olmayan insan evlenince de ayrılmak ister .. düşüncesi bu... peki seven insan bu durumda kabul eder mi ayrılığı?? evlilikte huursuzluk olmazsa karşılıklı ben neden ayrılmak isteyeyim ki ??
evli olsanız yine mi ayrılalım diyeceksiniz ?haklısınız.. peki eğer bundan sonra evli bile olsak bir defa daha ayrılığı anarsan o an biter ne demek ??? Yani evli olsak bile silecek sanırım, bu sözün üzerine nasıl davranmalıyım ??
mesela dün sabah bana günaydın diye mesaj attı,ben uyandım mesajını gördüm ama o an yazmadım duşa girdim çıktım.. saat 11.30 felan bu beni aramaya başladı felan neymiş ilk ona günaydın yazıp öyle işimi halledebilirmişim bu büyük bir sorun oldu.. Buna dayanarak yazdım bana sırf günaydın demedin diye kıyamet kopuyorsa ve sürekli tartışma vs.vs. varsa bu ilişkide olgunluk yoktur.neye dayanarak dediniz ? hangi yazdığım ?
mesela dün sabah bana günaydın diye mesaj attı,ben uyandım mesajını gördüm ama o an yazmadım duşa girdim çıktım.. saat 11.30 felan bu beni aramaya başladı felan neymiş ilk ona günaydın yazıp öyle işimi halledebilirmişim bu büyük bir sorun oldu.. Buna dayanarak yazdım bana sırf günaydın demedin diye kıyamet kopuyorsa ve sürekli tartışma vs.vs. varsa bu ilişkide olgunluk yoktur.
İnsanın işi olamaz mı , insani ihtiyaç sevgiden önce gelir belki morelsizdim vs.vs. bu sevginin ölçütü olamaz. Ayrıca binlerce kez ayrılalım demek ve her seferinde yapışıp ikna etmek diretmek saplantıdır yine sevgi diildir.
Açık ve net ; Bu adam seni sevmiyor sende sevmiyorsun. Sevgi , aşk bu diil. Uyumlu birliktelikte arada sırada tartışma çıkar ama ilişkin en başından beri kavga gürültü eksik olmamış çift olarak uyumlu diilsiniz. Ortada 3.5 yıllık emek var ona istinaden ayrılık olmuyor. Evlensen bu adam ona yaptıklarını burnundan getirir. Olgun olan insan yapışmak diretmek yerine ayrılalım dediğin an, kararına saygı duyar peki der çeker gider. Zorla güzellik olmaz mantığı ile hareket eder. O yüzden kesinlikle olgun bulmuyorum. Sevmediğin için sende de şu var; olsa olur olmasa da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?