• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ayrılmak istiyor lütfen yardımcı olun

Bu kıskançlık iyi değil . Vazgeç bundan. El alemi takip etme dikkat etme önemseme kendine dön özüne dön çingen olma asil ol

Seviyorum çok ne yapıyım
Bu sevgi değil..
Bunu anlayacaksınız ama çok geç olacak.
Sizinki hastalıklı bir durum bunu sizi rencide etmek için söylemiyorum, kendinize yazık etmeyin diye söylüyorum.
Bu şüphecilik güvensizlik ömrünüzü ve evliliğinizi yer bitirir, asla mutlu olamazsınız.
Adam 7/24 dizinizin dibinde olsa bile asla şüpheniz bitmez ve hem kendinize hem nişanlınıza hayatı dar edersiniz.
Sizin güvenmediğiniz karşı taraf değil, siz sevilmeye değer olduğunuza güvenmiyorsunuz.
Kendine güveni olan kendi değerini bilen insan bu tarz yollara başvurmaz çünkü.
Bu tavırlarınızla hiç bir yere varamazsınız, işlerin hep daha kötüye gittiği, sarpa sardığı ile kalırsınız.
Lütfen destek alın.

Berbat bir iliskiyi israr kiyamet zorla evlilige goturmek iatiyorsunuz okumus etmis insanlarsiniz cahilde degilsinizz neden yani? Sacmalik agziniz bozuk daha nisanliylen boyle konusuyorsaniz evlenince kufur siddet hersey olur ayrilmaniz en dogrusu olmaz bu iliski zorlamayin

seni istemiyormuş zaten
diğer kız da ilgisini çekmiş.
bi cacık olmaz bundan bırak ve hayatına bak.

Back